2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

günaydın kızlar ben de şubat ayında dondurulmuşlarla transfer olacağım ayin 10 unda opu oldum ohss sendromu geçirdim hala karnım şiş ocak ayı ertelendi , şubat aynın başında transferim olacak diye hesaplıyorum ama hesaplar çarşıya uymuyor çoğu zaman kist olma ihtimali de varmış ohss sonrası beklemek zor , üstüne adet olmadım henüz böyle bir durum yasayan arkadaslarımıx varsa sizler bu durumda neler yaşadınız yorum alabilirmiyım
Opu ne ohs ne canım

Pozitifi Gördüm kuzum ALLAH'IN izniyle ama 5. hafta düşük yaptım kese görmeden sonra dondurulmuşlarla kasımda transfer oldum oda RABBIM'IN izniyle tuttu ama 9. haftada kalbi durdu bir hafta önce kürtaj oldum içini ferah tut bitanem tutunur bebeğin doktorunda temkinli gidiyo transferi yapıp banane ister tutar ister tutmaz ben parama bakiyim dememiş INŞAALLAH tutucak bitanem içime öyle geldi RABBIM'IN izniyle drina güven
Düşükler neden oluyor canım test yapıldı mı genetik test

Düşükler neden oluyor canım test yapıldı mı genetik test
Canım bu kürtaja aldıkları bebeği genetiğe gönderdiler bugün 8. Gündü bekliyorum hala haber gelmesini bizdende test istediler haftaiçide oraya kan vermeye gidicez INŞAALLAH kötü bir şey çıkmaz

Opu ne ohs ne canım
Onu yumurta toplama işlemi oluyo bitanem büyüyen yumurtalarım toplaniyo ohss de yumurta toplama işleminden sonra karnım şu toplaması demek her bayanda olmuyo çok yumurta toplanırsa o yapiyo diye biliyorum yine yanlış yönlendirme olmasın ben öyle biliyorum

Kızlar resmen şimdiden ağzımın tadı bozuldu.Agzimda acı bi tat var.Bendede mide bulantıları bu sefer feci olucak gibi geliyo.Hayırlisi

Kızlar resmen şimdiden ağzımın tadı bozuldu.Agzimda acı bi tat var.Bendede mide bulantıları bu sefer feci olucak gibi geliyo.Hayırlisi
O tat cok zaman gitmiyor benim hala var ama mide bulantılarının baslamasına daha cok var canım hemen olmaz. Tiksintilerin baslar bi kac haftaya.

O tat cok zaman gitmiyor benim hala var ama mide bulantılarının baslamasına daha cok var canım hemen olmaz. Tiksintilerin baslar bi kac haftaya.
Ben normalde kokulara çok hassasım şu sıra burnum iyice hassaslaştı.Allah yardımcımız olsun.Bebişim sağlıklı olsunda herseya katlanıcaz napalim

M mry86 canım sen keseyi ne zaman gördün.Kaçincı haftada

Ben normalde kokulara çok hassasım şu sıra burnum iyice hassaslaştı.Allah yardımcımız olsun.Bebişim sağlıklı olsunda herseya katlanıcaz napalim
Öyle canım valla ben ya sabah ya da aksam kusuyorum. Ama istahım hala tam acılmadı.

X