- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
Şimdiden hayırlı olsun canım.Allah kolaylık versinEvet canım. 27 Ocak'ta adet olacagim onu bekliyorum. O zaman tedavim başlayacak canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiden hayırlı olsun canım.Allah kolaylık versinEvet canım. 27 Ocak'ta adet olacagim onu bekliyorum. O zaman tedavim başlayacak canım.
Amin canım benim.Şimdiden hayırlı olsun canım.Allah kolaylık versin
Opu ne ohs ne canımgünaydın kızlar ben de şubat ayında dondurulmuşlarla transfer olacağım ayin 10 unda opu oldum ohss sendromu geçirdim hala karnım şiş ocak ayı ertelendi , şubat aynın başında transferim olacak diye hesaplıyorum ama hesaplar çarşıya uymuyor çoğu zaman kist olma ihtimali de varmış ohss sonrası beklemek zor , üstüne adet olmadım henüz böyle bir durum yasayan arkadaslarımıx varsa sizler bu durumda neler yaşadınız yorum alabilirmiyım
Düşükler neden oluyor canım test yapıldı mı genetik testPozitifi Gördüm kuzum ALLAH'IN izniyle ama 5. hafta düşük yaptım kese görmeden sonra dondurulmuşlarla kasımda transfer oldum oda RABBIM'IN izniyle tuttu ama 9. haftada kalbi durdu bir hafta önce kürtaj oldum içini ferah tut bitanem tutunur bebeğin doktorunda temkinli gidiyo transferi yapıp banane ister tutar ister tutmaz ben parama bakiyim dememiş INŞAALLAH tutucak bitanem içime öyle geldi RABBIM'IN izniyle drina güven
Noldu canım hayırdır doktor neden antidepresan verdi ki-Gul- canım hayırlı olsun inşallah kucağına almak nasip olsun... çok sevindim canım inşallah herşey gönlünce olsun
Kürtajdan sonra bunaldım biraz canım ondan verdi... çok zorlaniyorum inşallah yakında daha iyi olacağımNoldu canım hayırdır doktor neden antidepresan verdi ki
Aminn canım inşallah..İnsallah yine tadarsın en kısa zamanda canım
Canım bu kürtaja aldıkları bebeği genetiğe gönderdiler bugün 8. Gündü bekliyorum hala haber gelmesini bizdende test istediler haftaiçide oraya kan vermeye gidicez INŞAALLAH kötü bir şey çıkmazDüşükler neden oluyor canım test yapıldı mı genetik test
Onu yumurta toplama işlemi oluyo bitanem büyüyen yumurtalarım toplaniyo ohss de yumurta toplama işleminden sonra karnım şu toplaması demek her bayanda olmuyo çok yumurta toplanırsa o yapiyo diye biliyorum yine yanlış yönlendirme olmasın ben öyle biliyorumOpu ne ohs ne canım
10 gün falan sürdü canım fazla sürmüyo.Transfer ve sonrası bekleyiş daha uzunAmin canım benim.
Senin tedavin ne kadar sürdü canım ?
Yumurta toplandigi ay mi transfer oldu canim ? Bazilarinin 1 ay sonra transfer yapiliyormus.10 gün falan sürdü canım fazla sürmüyo.Transfer ve sonrası bekleyiş daha uzun
Cok fazla yumurta toplanip ohss olusunca oteki aya transfer yapiliyor benim bildigim.Yumurta toplandigi ay mi transfer oldu canim ? Bazilarinin 1 ay sonra transfer yapiliyormus.
Aynen canım hepsi bu ay oldu.Dinlendirme şart deil.Yumurta toplandigi ay mi transfer oldu canim ? Bazilarinin 1 ay sonra transfer yapiliyormus.
O tat cok zaman gitmiyor benim hala var ama mide bulantılarının baslamasına daha cok var canım hemen olmaz. Tiksintilerin baslar bi kac haftaya.Kızlar resmen şimdiden ağzımın tadı bozuldu.Agzimda acı bi tat var.Bendede mide bulantıları bu sefer feci olucak gibi geliyo.Hayırlisi
Ben normalde kokulara çok hassasım şu sıra burnum iyice hassaslaştı.Allah yardımcımız olsun.Bebişim sağlıklı olsunda herseya katlanıcaz napalimO tat cok zaman gitmiyor benim hala var ama mide bulantılarının baslamasına daha cok var canım hemen olmaz. Tiksintilerin baslar bi kac haftaya.
Öyle canım valla ben ya sabah ya da aksam kusuyorum. Ama istahım hala tam acılmadı.Ben normalde kokulara çok hassasım şu sıra burnum iyice hassaslaştı.Allah yardımcımız olsun.Bebişim sağlıklı olsunda herseya katlanıcaz napalim
Canım keseyi 5+5 te kalp atısınıda 6+3 te duyduk.