2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Bir sıkıntı olmaz belki ama bence riske atma canm.Yakınında ailenden birileri varsa gelip yanında kalsınlar.

Bir sıkıntı olmaz belki ama bence riske atma canm.Yakınında ailenden birileri varsa gelip yanında kalsınlar.
Dimi canım haklısın.Artık ablamı çagırırım gelemezsede tek kalıcam napıyım artik

İkinci çizgiyi gördüysen Allah'in izniyle hamilesin canm.İnşallah çok güzel değerler alırsın P.tesi günü. Kendine dikkat et canm.Bir can taşıyorsun artık..:)) Hatta tadını çıkar aşer, eşinden sürekli bişeyler iste..

Ha ha kız zaten iştahım bi açıldı anlatamam.Eşim bugün yemek yerken baya şaşırdı bu durumuma zaten.hımm çok güzel falan diyomuşum yemek yerken sonradan fark ettim

Bence ablanı çağır canm hiç riske atma.İlk ayları atlattın mı daha rahat edersin.
Evet canım saol fikir verdiğin için öyle yapıcam.Bi sıkıntı olmasında sonra ki aylar da rahat devam etsin hamileliğim

Ha ha kız zaten iştahım bi açıldı anlatamam.Eşim bugün yemek yerken baya şaşırdı bu durumuma zaten.hımm çok güzel falan diyomuşum yemek yerken sonradan fark ettim
Vallahi daha da açılır. Bir oğlum var hamileyken eşimle bazen dışarı çıkardık.Genelde o bir porsiyon ben iki porsiyon isterdim.Derken baktım göbüş almış başını gitmiş. Tabi eşiminkinin de benden geri kalır yani yoktu.Ama hiç simarmadim.Ah inşallah bu defa bi gelsin bebiş tadını çıkaracağım,eşimden de acısını mı çıkartmış olacağım bilmiyorum.:)))

Kızlar ovulasyon testi kullananlar var mi aranızda hamile falan kalan
Hic kullanmadım ama biliyorum kullanımını.Adetin ilk gününden başlıyarak 10 gün say canım sonra hergün ovulasyon testi yapıcaksın ikinci çizgi ne zaman en koyuysa o gün ovulasyon gunü oluyo.Yani hergün takip ediceksin gittikce koyulaştığını görüceksin genelde 12.gün oluyo ama adet gunüne göre değisebilir

İnsallah yine tadarsın en kısa zamanda canım

Kürtaj oldum ya bitanem bi dahaki aya adet oluyum o zaman başlıcam hergün yapicam INŞAALLAH da hamile kalan varmıdır acaba pkolu olup

Kürtaj oldum ya bitanem bi dahaki aya adet oluyum o zaman başlıcam hergün yapicam INŞAALLAH da hamile kalan varmıdır acaba pkolu olup
Canım Rabbim istedikten sonra neden olmasın.Sen dene yinede kürtajın arkasından gebe kalmak daha kolay diye biliyorum.İnşallah yine güzel haberler alırsın canim

Kizlar hamilelik haftasinda 6+5 falan diyolar o ne demek oluyo

Canım Rabbim istedikten sonra neden olmasın.Sen dene yinede kürtajın arkasından gebe kalmak daha kolay diye biliyorum.İnşallah yine güzel haberler alırsın canim
INŞAALLAH kuzum ya temmuza kadar erteleyip bi kendimiz deneyelim diyoruz dediğin gibi RABBIM istesin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…