2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Amin INŞAALLAH Saol bitanem dualarınızı bekliyorum geçmiş olsuna gelen giden çok oldu onlarla uğraştım dinlendim ve şimdi yeniden ayağa kalktım herşey yeniden bi daha başlangiç yapicaz:KK200::KK15:sizleri özlemişim gerçi hep takip ettim de
Siz gittiniz burası iyice sessizleşti.Bizde seni özledik canim.çok sevindim yazmana.Daha da iyi olucaksin inşallah güzel günler çok yakında inanıyorum sende inan

Siz gittiniz burası iyice sessizleşti.Bizde seni özledik canim.çok sevindim yazmana.Daha da iyi olucaksin inşallah güzel günler çok yakında inanıyorum sende inan
Geri döndüm INŞAALLAH bitanem size destek olmaya ve sizden destek almaya geldim :halay:

Pozitifi Gördüm kuzum ALLAH'IN izniyle ama 5. hafta düşük yaptım kese görmeden sonra dondurulmuşlarla kasımda transfer oldum oda RABBIM'IN izniyle tuttu ama 9. haftada kalbi durdu bir hafta önce kürtaj oldum içini ferah tut bitanem tutunur bebeğin doktorunda temkinli gidiyo transferi yapıp banane ister tutar ister tutmaz ben parama bakiyim dememiş INŞAALLAH tutucak bitanem içime öyle geldi RABBIM'IN izniyle drina güven
ALLAH RAZI OLSUN SENİN ADJNA ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN .... SAĞOLSUN DOKTORUM DA İYİ GÜVENİYORUM KENDİSİNE BENİM DE İLK GEBELİĞİM KÜRTAJLA SONLANDI VE BEN BİR DAHA HAMİLE KALAMADIM DAHA SONRA EŞİMDE PROBLEM OLDU VE DOĞAL YOLLA HİÇ BİR ZAMAN HAMİİLE KALAMAYACAĞIMI ÖĞRENDİM, DUA ETMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK ALLAH EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARTMASIN

ALLAH RAZI OLSUN SENİN ADJNA ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN .... SAĞOLSUN DOKTORUM DA İYİ GÜVENİYORUM KENDİSİNE BENİM DE İLK GEBELİĞİM KÜRTAJLA SONLANDI VE BEN BİR DAHA HAMİLE KALAMADIM DAHA SONRA EŞİMDE PROBLEM OLDU VE DOĞAL YOLLA HİÇ BİR ZAMAN HAMİİLE KALAMAYACAĞIMI ÖĞRENDİM, DUA ETMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK ALLAH EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARTMASIN
Amin bitanem RABBIM bir daha böyle bi acı yaşatmasin RABBIM ne derse o olur sen hangi merkezde yaptiriyosun

Merhaba arkadaşlar Bugün yumurtalarım alındı tam 16 yumurtam toplandı üç ya da beş güne transfer olacakmış

Kızlar neler yapıyosunuz sesiniz soluğunuz çıkmıyo yine :KK51:

Evet aynen katılıyorum.Emekliliği gelmiş yaşlılar gibi bi topiğimiz var bize yakışmıyo :KK12:

Ya ben bişey sorucam her zaman ki gibi :KK48: Benim haftaya balıkesire ablamın yanına gitmem gerekiyo.Eşim ailesinin yanına gidicek evde yalnız kalmak istemiyorum.Balıkesir burdan en az 3 saat daha bebişin kesesi bile oluşmuş durumda olmuycak bi sıkıntı olur mu sizce kızlar.Ablam bol bol dinlen kalp atışı oluşana kadar falan demişti o yüzden kafam karıştı baya :işsiz:

Valla ya aynen oyle :KK48:
Kızlarrrr hadi toplaanınnnnnnnnnn :KK73:
Yok yaa kimse duymuyor bizi :KK64:
Yok anacım cidden bunların içi geçmiş :KK48: :skandal:
Kızlar ben duyuyorum..:)) :KK54:Yazdıklarınızi okuyorum da tesadüf farkettim.Topici kaçırmışım şimdi de Gül arkadaşımızın hamisligini farkettim.:anneadayı::KK200::nazar:Geçmişe bakmaya çalıştım tahlil mi yaptirdin diye.Gözün aydın canım Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah.Darısı da bizlere inşallah..:halay:

Kızlar ben duyuyorum..:)) :KK54:Yazdıklarınızi okuyorum da tesadüf farkettim.Topici kaçırmışım şimdi de Gül arkadaşımızın hamisligini farkettim.:anneadayı::KK200::nazar:Geçmişe bakmaya çalıştım tahlil mi yaptirdin diye.Gözün aydın canım Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah.Darısı da bizlere inşallah..:halay:
Amin canım.Allah razı olsun senide en kısa zamanda hamiş olarak görürüz insallah.Benim normalde test günüm 22 ocak pazartesi ben idrar testi yaptım dun 8.gün ikinci çizgiyi gördüm şükür.Pazartesi kanda da insallah güzel bi değer görürüm Allahın izniyle

X