- 1 Aralık 2017
- 2.301
- 7.408
Ben keseyi gördüm 5+4 te ama bebeği daha görmedik ama doktor dolu dedi kesen perşembe günü hem kalp atışını hemde bebeği görücez INŞAALLAH RABBIM'IN izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben keseyi gördüm 5+4 te ama bebeği daha görmedik ama doktor dolu dedi kesen perşembe günü hem kalp atışını hemde bebeği görücez INŞAALLAH RABBIM'IN izniyle
Normal değiliz çünkü :))) senin üstten mi alttan mi bakıldı canım keseye kalbeAyy güldüm yaa aynısını bana dr um söyledi ben de ama ben bulansın istiyorum demistim
Hadii insaAllah tatlim. Allah tamamina erdirsin. Bizlerede su hamilelik takvimini yapmamizi nasip etsin:))Ben keseyi gördüm 5+4 te ama bebeği daha görmedik ama doktor dolu dedi kesen perşembe günü hem kalp atışını hemde bebeği görücez INŞAALLAH RABBIM'IN izniyle
Ayy benim de büyük gün perşembe :)Ben keseyi gördüm 5+4 te ama bebeği daha görmedik ama doktor dolu dedi kesen perşembe günü hem kalp atışını hemde bebeği görücez INŞAALLAH RABBIM'IN izniyle
Üstten bakıldı canım bebek ve kalp için cuma gideceğim inşNormal değiliz çünkü :))) senin üstten mi alttan mi bakıldı canım keseye kalbe
Ben ilk kontrolüme gittiğim gün kendi doktorum yoktu bi kadın doğum uzmanı alttan baktı. Tabii müdahale edemedim alttan bakmak zarar verebilir söylentisi var ya ondan korktum ama Allah 'a emanetler biciriklar artık :)Üstten bakıldı canım bebek ve kalp için cuma gideceğim inş
Korkma canım hersey yolundadır Allah’ın izniyleCanim pazar günü acil hastaneye gittik 9.6 mm kese göründü tedirgin oldu ben çünkü bebeğin görülmesi için 17 18 mm diyorlar korktum açıkçası
Aynen bitanem INŞAALLAH RABBIM O güzel sesleri duymayı bizede nasip etsin ümmet-i muhammedleAyy benim de büyük gün perşembe :)
INŞAALLAH canim benim bende keseyi görene kadar yapmamiştim RABBIM INŞAALLAH böyle o takvimde 38 39 haftayida gösterirHadii insaAllah tatlim. Allah tamamina erdirsin. Bizlerede su hamilelik takvimini yapmamizi nasip etsin:))
Aminnnn cumlemizeeeINŞAALLAH canim benim bende keseyi görene kadar yapmamiştim RABBIM INŞAALLAH böyle o takvimde 38 39 haftayida gösterir
Daha bende göremedim INŞAALLAH RABBIM hem kalp atışlarını hemde kendilerini görmeyi nasip etsin bitanem hepimizde ümmet-i muhammedle güzel sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin RABBIM O güzel minik mucizelerini kucağimiza almayı da nasip etsin INŞAALLAHEvet canım
AminnnnnnAynen bitanem INŞAALLAH RABBIM O güzel sesleri duymayı bizede nasip etsin ümmet-i muhammedle
RABBIM daim etsin bitanem her zaman yüzünü güldürsün INŞAALLAHEvet 6. Tedavimdi 2 tane 2. Kalite transferim olmuştu çok şükür Rabbim yüzümüzü güldürdü
Kızlar siz tedavi aşamasında ne yediniz içtiniz.Benim amh düsük fsh yüksek doktorum kabak çekirdeği,bide hayıt tohumu tavsiye etti.Sizin tavsiyeleriniz var mı..
Bende hergün ananas yedim iki transferden sonrada çok şükür ikiside tuttu bence baya faydalı oluyor ALLAH'IN izniyleBen transfer sonrasında hergün bir dilim ananas bir kivi ve kabak çekirdeği yedim :) iyi tutunmasını saglıyormus.
Iki tüp bebek tedavisi ikiside pozitif ilki düşükle sonuçlandı şimdide çok şükür RABBIME hamileyim yine 27 yaş ankara memorialda yaptırdım aygül hocaya 5 yıllıkda evliyim elhamdülillahKızlar bi listemi yapsak pozitifler kaçıncı deneme.Yaş kaç nerde yaptırdığımız falan yazsak nasıl fikir
Bende transfer öncesi canımın istediğini yedim hamile kalırsam nasıl olsa kisitlicam diye ama bende rahim dinlendirme yaptı doktor 3 ay bola bol yedimValla kızlar ben transfer öncesi özellikle bişey yemedim hatta transferden sonra kısıtlanacaz diye sevdiğim zararlı ne varsa yedim
Canım ilaçlar böyle yapiyo hele bide cirinone jel kullaniyosanKızlar sırt ağrım var aşırı vede karnında aşırı şişlik var benim gibi olan varmı aramızda başka bişeyim yok 4 günün bugun