2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Ben keseyi gördüm 5+4 te ama bebeği daha görmedik ama doktor dolu dedi kesen perşembe günü hem kalp atışını hemde bebeği görücez INŞAALLAH RABBIM'IN izniyle
Hadii insaAllah tatlim. Allah tamamina erdirsin. Bizlerede su hamilelik takvimini yapmamizi nasip etsin:))

Daha bende göremedim INŞAALLAH RABBIM hem kalp atışlarını hemde kendilerini görmeyi nasip etsin bitanem hepimizde ümmet-i muhammedle güzel sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin RABBIM O güzel minik mucizelerini kucağimiza almayı da nasip etsin INŞAALLAH

Kızlar siz tedavi aşamasında ne yediniz içtiniz.Benim amh düsük fsh yüksek doktorum kabak çekirdeği,bide hayıt tohumu tavsiye etti.Sizin tavsiyeleriniz var mı..
Ben transfer sonrasında hergün bir dilim ananas bir kivi ve kabak çekirdeği yedim :) iyi tutunmasını saglıyormus.
Bende hergün ananas yedim iki transferden sonrada çok şükür ikiside tuttu bence baya faydalı oluyor ALLAH'IN izniyle

Kızlar bi listemi yapsak pozitifler kaçıncı deneme.Yaş kaç nerde yaptırdığımız falan yazsak nasıl fikir
Iki tüp bebek tedavisi ikiside pozitif ilki düşükle sonuçlandı şimdide çok şükür RABBIME hamileyim yine 27 yaş ankara memorialda yaptırdım aygül hocaya 5 yıllıkda evliyim elhamdülillah :nazar:

Valla kızlar ben transfer öncesi özellikle bişey yemedim hatta transferden sonra kısıtlanacaz diye sevdiğim zararlı ne varsa yedim :halay:
Bende transfer öncesi canımın istediğini yedim hamile kalırsam nasıl olsa kisitlicam diye ama bende rahim dinlendirme yaptı doktor 3 ay bola bol yedim:dondurma::halay:

Kızlar sırt ağrım var aşırı vede karnında aşırı şişlik var benim gibi olan varmı aramızda başka bişeyim yok 4 günün bugun

X