İse başlamana çok sevindim canım.İnşallah bundan sonrasında izin almanı gerektiricek hiç bi sıkıntı olmazda 9 ay su gibi akıp geçer farketmedenKızlar napıyonuz? Bugün işe başladım. Öğle aramdayım şimdi :) pantolonlar sıkıyor artık dün gittim kendime hamile pantolonu aldım iki tane :) çok güzel bir duyguymuş meğerse :)
Benimde yavaş ilerliyo canım 10.gün 60, 12.gün 145, 14.gün 282.9, çarşamba gene yaptırcam dr istedi sen ne zaman gidiceksin kese içinSlm kızlar bugün yine kan verdim 18.ci gün 1000 çıkmış 3 gün önce 651 di.. Ne zormuş yükselmesini beklemek.. Benimki biraz yavaş ilerliyor sanırım kiminin bayağa yüksek çıkıyor ya.. Sizce iyi mi
Bir an önce gitmek görmek istiyorum bende canım ama değerin 3000 olmasını bekliyoruz dediler sanırım benim düşüncem uzak olduğu için bizim mesafe hem kese hem kalp atışını duyacaz galiba.. İnşallah sende en kısa zamanda görürsün keseyiBenimde yavaş ilerliyo canım 10.gün 60, 12.gün 145, 14.gün 282.9, çarşamba gene yaptırcam dr istedi sen ne zaman gidiceksin kese için
Benimde dr um başka ilde ama ben bulundugum ilde başka dr a gitmeyide düşünüyorum bakalım..evet dediğin gibi hem kese hem kalp atışı bakcaklar inşallah tez zamanda hayırlısıyla görür duyarız :)Bir an önce gitmek görmek istiyorum bende canım ama değerin 3000 olmasını bekliyoruz dediler sanırım benim düşüncem uzak olduğu için bizim mesafe hem kese hem kalp atışını duyacaz galiba.. İnşallah sende en kısa zamanda görürsün keseyi
Aynen bende yaşadığım ilde doktor görünücem her ihtimale karşı. Ama önce kendi Doktoruma gidicem inşallah canım görürüzBenimde dr um başka ilde ama ben bulundugum ilde başka dr a gitmeyide düşünüyorum bakalım..evet dediğin gibi hem kese hem kalp atışı bakcaklar inşallah tez zamanda hayırlısıyla görür duyarız :)
Bütün gün masa başı oturmaktan belim koptu sanki. Bide eve geldim yemek yaptım makineyi boşaltıp doldurdumİse başlamana çok sevindim canım.İnşallah bundan sonrasında izin almanı gerektiricek hiç bi sıkıntı olmazda 9 ay su gibi akıp geçer farketmeden
Ah şu yemek mevzusu resmen hiç bitmeyen ızdirap gibi.İnşallah bi sıkıntı olmaz canım.Korkma mecburen rutine dönmen gerekiyo iyi duşün stres yapmamaya çalış inşallah bi sorun olmazBütün gün masa başı oturmaktan belim koptu sanki. Bide eve geldim yemek yaptım makineyi boşaltıp doldurdum
Hamileyken öğünde geçiştiremiyorsun canım illa sağlıklı beslenmek lazım bebiş için :)Ah şu yemek mevzusu resmen hiç bitmeyen ızdirap gibi.İnşallah bi sıkıntı olmaz canım.Korkma mecburen rutine dönmen gerekiyo iyi duşün stres yapmamaya çalış inşallah bi sorun olmaz
Tabi canım haklısın daha çok dikkat etmek gerekiyo sağlıklı ve faydalı beslenmek önemli.Hamileyken öğünde geçiştiremiyorsun canım illa sağlıklı beslenmek lazım bebiş için :)
Senin nasıl gidiyor? Twst günün ne gün?Tabi canım haklısın daha çok dikkat etmek gerekiyo sağlıklı ve faydalı beslenmek önemli.
Valla iydir ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum hasta gibiyim.Kasık ağrım oluyo ara ara habire esniyorum inşallah bebişle ilgili belirtilerdir bunlar.Pazartesi insallah test günüm.erken gebelik testi aldım bugün persembe yada cuma yapıcam bakalımSenin nasıl gidiyor? Twst günün ne gün?
Kaçıncı gün oluyo canım perşembe günü transfer gününü de sayarsan?Valla iydir ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum hasta gibiyim.Kasık ağrım oluyo ara ara habire esniyorum inşallah bebişle ilgili belirtilerdir bunlar.Pazartesi insallah test günüm.erken gebelik testi aldım bugün persembe yada cuma yapıcam bakalım
10.gün oluyo canımKaçıncı gün oluyo canım perşembe günü transfer gününü de sayarsan?
Ben transfer günü dahil 9. Günde yaptım erken genelik testimi. Çarşambada yapabilirsin cnm.10.gün oluyo canım
Canım ikinci aylığa kadar adet olacak gibi ağrın olur. Benim 3. Ayımda geçti adet ağrılarım.Kızlar normalde benim adet tarihim çarşamba günü.Adet olma ihtimalim var mı sizce demin nerdeyse adet olucakmışım gibi agrı yaşadım
Tamam canım insallah yapıcamBen transfer günü dahil 9. Günde yaptım erken genelik testimi. Çarşambada yapabilirsin cnm.
Kızlar bugün ilk kez yogurt mayalayayım dedim tutmadı