2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Bende yaş 33 bir taze bir dönmüş tıp bebek yaptım bu 3 denemem 4 gunum sebebsiz infertilite 9 yıllık evliyim iki tane 5 gün embriyosu koyuldu
Bu sefer inşallah hamiş kalırsın canım.Test günün ne zaman

Canım sucuk sosi zararli mı hamilelikte.Neden vejeteryan
Tabi zararlı yenmemesi gereken yiyeceklerin başında geliyor.sakatatlarda zararlı, civası yüksek balıklarda zararlı, konserve yiyeceklerin tümü, pastörize edilmemiş peynirler de .

Transferden sonra sıkışık olmak iyi olmaz bebege demislerdi banada canim zaten bebegi verdiler bana yürüyerek geçmiştim odama ve wc ye
Benimkinide sonra ile boşalttılar çok bekledim çünkü sikisik yarim saat dinlendim kalkmadan sonrada eve geldik pazar yattım pazartesi iş başı yaptım çalışan varmı bu arada

P purple81 symmm symmm Hercai91 Hercai91 Canım benim bebek ne zaman görünür sence hissiyat in ne yönde
Canım ben de dün gördüm bebegi ve kalp atışını. Normalde 7. Haftam ama usg de 6+3 gozuktu. 3 gün oynuyor arada. Doktorum normal oldugunu belki bir dahaki gelişimde daha onde de çıkacağını ve suan herseyin yolunda oldugunu soyledi.

Canım ben de dün gördüm bebegi ve kalp atışını. Normalde 7. Haftam ama usg de 6+3 gozuktu. 3 gün oynuyor arada. Doktorum normal oldugunu belki bir dahaki gelişimde daha onde de çıkacağını ve suan herseyin yolunda oldugunu soyledi.
Canim pazar günü acil hastaneye gittik 9.6 mm kese göründü tedirgin oldu ben çünkü bebeğin görülmesi için 17 18 mm diyorlar korktum açıkçası

X