2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Rabbim bebişini korusun canım sende baya uğraşmışsın.Bende bir ilaç tedavisi bir aşılama şimdilik bakalım ne zaman kavuşucam bebişime
Yarın kavuşuyosun işte canım bana doktorum transferi yaptıktan sonra sen artık hamilesin demişti nasıl mutlu olmuştum anlatamam. Moral çok önemli inan.

Yarın kavuşuyosun işte canım bana doktorum transferi yaptıktan sonra sen artık hamilesin demişti nasıl mutlu olmuştum anlatamam. Moral çok önemli inan.
Evet canim cidden iyi düşunmem gerekiyo.Rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun

Kizlarrr şimdi bı uyandım kahverengi lekelenme olmuş camasirim
Doktorunla konuş canım. Bendede olmuştu, bir aya yakın sürdü. Kahverengi lekeler çok riskli değildir. Aspirin içiyosan eğer o yapar. Yatacan devamlı hiçbir iş yapmayacan.

Doktorunla konuş canım. Bendede olmuştu, bir aya yakın sürdü. Kahverengi lekeler çok riskli değildir. Aspirin içiyosan eğer o yapar. Yatacan devamlı hiçbir iş yapmayacan.
Coraspirn de içiyorum Kan sulandırıcı ignede vurunuyorum

Bu grubu yeni keşfettim
Gerçi yeni sayılırım bu yolda
Herkese Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş.
Gebelerden en küçük ben sayılırım galiba
Şu kardeşinize bi deyin hele kalp atışlarını
?+? da gördünüz duydunuz?

Hayırlısı olsun, ben 6+5 de duymuştum.

Günaydın kızlarr
Bugün 7.günüm transferde
Biraz önce lavaboya gittim sabah sürdüğüm cronie jel peynir gibi topaktopak ve yeşilimsi bir renkte gelmişti.
Sizde de öyle oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…