Yarın kavuşuyosun işte canımRabbim bebişini korusun canım sende baya uğraşmışsın.Bende bir ilaç tedavisi bir aşılama şimdilik bakalım ne zaman kavuşucam bebişime
Evet canim cidden iyi düşunmem gerekiyo.Rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsunYarın kavuşuyosun işte canımbana doktorum transferi yaptıktan sonra sen artık hamilesin demişti nasıl mutlu olmuştum anlatamam. Moral çok önemli inan.
Canım doktorunla görüş.Yerleşme kanaması falandırKizlarrr şimdi bı uyandım kahverengi lekelenme olmuş camasirim
Doktorunla konuş canım. Bendede olmuştu, bir aya yakın sürdü. Kahverengi lekeler çok riskli değildir. Aspirin içiyosan eğer o yapar. Yatacan devamlı hiçbir iş yapmayacan.Kizlarrr şimdi bı uyandım kahverengi lekelenme olmuş camasirim
Günaydın canım. Hadi hakkında hayırlısı olsun, al gel bebişleriKızlar günaydınnn
Coraspirn de içiyorum Kan sulandırıcı ignede vurunuyorumDoktorunla konuş canım. Bendede olmuştu, bir aya yakın sürdü. Kahverengi lekeler çok riskli değildir. Aspirin içiyosan eğer o yapar. Yatacan devamlı hiçbir iş yapmayacan.
Büyük bir ihtimal ondandır canım. İğne yapmaz ama demişti doktorum. Sakın kafana göre ilacını kesme.Coraspirn de içiyorum Kan sulandırıcı ignede vurunuyorum
Kaçıncı gundesın canımKizlarrr şimdi bı uyandım kahverengi lekelenme olmuş camasirim
Gunaydın canımKızlar günaydınnn
Hayırlısı olsun, ben 6+5 de duymuştum.Bu grubu yeni keşfettim
Gerçi yeni sayılırım bu yolda
Herkese Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş.
Gebelerden en küçük ben sayılırım galiba
Şu kardeşinize bi deyin hele kalp atışlarını
?+? da gördünüz duydunuz?
13. Gün cnm transfer sonrasiKaçıncı gundesın canım
Canım kusura bakma konunu atlamısım sen zaten hamissin yaa :))) Lekelenmeler olur diyorlar doktorunla görüş de içini rahatlatsın13. Gün cnm transfer sonrasi
İnsalalh cnmm insallah Allah kimseyi korktuguna ugratmasinCanım kusura bakma konunu atlamısım sen zaten hamissin yaa :))) Lekelenmeler olur diyorlar doktorunla görüş de içini rahatlatsın