2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar mrb hepinize bende 27 Aralık'ta transfer oldum ilk değerim 57 sonra 101 çıktı 20 ocakta kese görmeye gideceğim inşallah rabbim herşeyin hayırlısını versin
Hayirlı olsun.Allah tamamina erdirsin canim Darısı bana inşallah.Yaş kaçtı kaçinci gün embriyosuydu senin canim

Yedeğe gerek yok tabiki canım zaten verdikleri önlük oluyo sonra öyle 2 saat yatırdılar ben o kadar su içmişimki iki kere lavaboya yollatıp boşalttırdılar : D
Su işini fazla abartmamak lazım demek ki bunu öğrenmiş oldum

Peki kızlar transferden sonra kabız olmamsk için naptınızb

Kızlar mrb hepinize bende 27 Aralık'ta transfer oldum ilk değerim 57 sonra 101 çıktı 20 ocakta kese görmeye gideceğim inşallah rabbim herşeyin hayırlısını versin
Hayirli olsun canim saglikla kucagina al insallaah

Kizlar kabizlik olayini bir netlestirebilir miyizz ?? Kabizliktan kasit bir kac gun buyuk tuvaleti yapamamak mi yoksa yaparken zorlanmak mi ?? Kusura bakmayin hos bir.konu degil ama merak ediyorum

Kizlar kabizlik olayini bir netlestirebilir miyizz ?? Kabizliktan kasit bir kac gun buyuk tuvaleti yapamamak mi yoksa yaparken zorlanmak mi ?? Kusura bakmayin hos bir.konu degil ama merak ediyorum
Bana göre ikiside aynı canım :) transfer sonrası çok zorlanmamak gerekiyor. Bol su sebze yemekleri yenmesi lazım. Ama su zaten tek başına işe yarıyor.

Bana göre ikiside aynı canım :) transfer sonrası çok zorlanmamak gerekiyor. Bol su sebze yemekleri yenmesi lazım. Ama su zaten tek başına işe yarıyor.
Canim normal ihtiyac giderirken dogal olarak bir kasilma yasaniyor herhalde asirisi fazla dimi .. inanir misin tek kafaya taktigim şey bu ve içimi rahatlatacak cevaplara ihtiyacim var

34 yaşındayım 5.gun embriyosu benim
Tek mi konulmuştu yoksa çift mi banada 5.gün embriyosu konulucak ama tek mi yoksa iki tane mi hala bilmiyorum yarın transfer oncesinde oğrenicem

Canim normal ihtiyac giderirken dogal olarak bir kasilma yasaniyor herhalde asirisi fazla dimi .. inanir misin tek kafaya taktigim şey bu ve içimi rahatlatacak cevaplara ihtiyacim var
Zorlamayacan kendini canım, doğal haline bırakacan ne saat gelirse artık. Ben normalde kabızlık yaşardım ama allahıma şükürler bu hamileliğim boyunca hiç yaşamadım. Bence suyun çok faydası var bu konuya.

Kilolu değilmişin canım. İki embriyo koyabilirler sana. Ben kiloluyum bu yüzden doktor çoğul gebeliği riskli gördü bende bir embriyo koymuştu. Kilo 110 boy 1.72 :)
Ooo masallah hükümet gibi kadınsın desene.Normalde 57 58 kiloydum.Doktor balik yağı verdi beslenmemede dikkat ettim tabi.Çok takmıyorum ama hayirlisıyla bebegime kavuşuyım eski kiloma dönerim ben

Ooo masallah hükümet gibi kadınsın desene.Normalde 57 58 kiloydum.Doktor balik yağı verdi beslenmemede dikkat ettim tabi.Çok takmıyorum ama hayirlisıyla bebegime kavuşuyım eski kiloma dönerim ben
4 sene oldu bu tedavilerin içine gireli. 2 aşılama 3 tüp bebek. Tedavilere başlamadan önce 67 kg idim. Sen düşün yani ne kadar kilo almışım. Bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım cnm da kilolar verilir

Rabbim bebişini korusun canım sende baya uğraşmışsın.Bende bir ilaç tedavisi bir aşılama şimdilik bakalım ne zaman kavuşucam bebişime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…