Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlı olsun.Allah tamamina erdirsin canim Darısı bana inşallah.Yaş kaçtı kaçinci gün embriyosuydu senin canimKızlar mrb hepinize bende 27 Aralık'ta transfer oldum ilk değerim 57 sonra 101 çıktı 20 ocakta kese görmeye gideceğim inşallah rabbim herşeyin hayırlısını versin
Su işini fazla abartmamak lazım demek ki bunu öğrenmiş oldumYedeğe gerek yok tabiki canım zaten verdikleri önlük oluyo sonra öyle 2 saat yatırdılar ben o kadar su içmişimki iki kere lavaboya yollatıp boşalttırdılar : D
Bol su iç canım. Günde 3 litreyi bulsun.Peki kızlar transferden sonra kabız olmamsk için naptınızb
Hayirli olsun canim saglikla kucagina al insallaahKızlar mrb hepinize bende 27 Aralık'ta transfer oldum ilk değerim 57 sonra 101 çıktı 20 ocakta kese görmeye gideceğim inşallah rabbim herşeyin hayırlısını versin
34 yaşındayım 5.gun embriyosu benimHayirlı olsun.Allah tamamina erdirsin canim Darısı bana inşallah.Yaş kaçtı kaçinci gün embriyosuydu senin canim
Bana göre ikiside aynı canım :) transfer sonrası çok zorlanmamak gerekiyor. Bol su sebze yemekleri yenmesi lazım. Ama su zaten tek başına işe yarıyor.Kizlar kabizlik olayini bir netlestirebilir miyizz ?? Kabizliktan kasit bir kac gun buyuk tuvaleti yapamamak mi yoksa yaparken zorlanmak mi ?? Kusura bakmayin hos bir.konu degil ama merak ediyorum
Canim normal ihtiyac giderirken dogal olarak bir kasilma yasaniyor herhalde asirisi fazla dimi .. inanir misin tek kafaya taktigim şey bu ve içimi rahatlatacak cevaplara ihtiyacim varBana göre ikiside aynı canım :) transfer sonrası çok zorlanmamak gerekiyor. Bol su sebze yemekleri yenmesi lazım. Ama su zaten tek başına işe yarıyor.
Tek mi konulmuştu yoksa çift mi banada 5.gün embriyosu konulucak ama tek mi yoksa iki tane mi hala bilmiyorum yarın transfer oncesinde oğrenicem34 yaşındayım 5.gun embriyosu benim
Zorlamayacan kendini canım, doğal haline bırakacan ne saat gelirse artık. Ben normalde kabızlık yaşardım ama allahıma şükürler bu hamileliğim boyunca hiç yaşamadım. Bence suyun çok faydası var bu konuya.Canim normal ihtiyac giderirken dogal olarak bir kasilma yasaniyor herhalde asirisi fazla dimi .. inanir misin tek kafaya taktigim şey bu ve içimi rahatlatacak cevaplara ihtiyacim var
Canım senin kilo durumun nedir?Tek mi konulmuştu yoksa çift mi banada 5.gün embriyosu konulucak ama tek mi yoksa iki tane mi hala bilmiyorum yarın transfer oncesinde oğrenicem
Bu ara aldim canım 65 kiloyum.Canım senin kilo durumun nedir?
Çift konuldu daha iyi sanki biri olmazsa biri yaniTek mi konulmuştu yoksa çift mi banada 5.gün embriyosu konulucak ama tek mi yoksa iki tane mi hala bilmiyorum yarın transfer oncesinde oğrenicem
Kilolu değilmişin canım. İki embriyo koyabilirler sana. Ben kiloluyum bu yüzden doktor çoğul gebeliği riskli gördü bende bir embriyo koymuştu. Kilo 110 boy 1.72 :)Bu ara aldim canım 65 kiloyum.
Ooo masallah hükümet gibi kadınsın desene.Normalde 57 58 kiloydum.Doktor balik yağı verdi beslenmemede dikkat ettim tabi.Çok takmıyorum ama hayirlisıyla bebegime kavuşuyım eski kiloma dönerim benKilolu değilmişin canım. İki embriyo koyabilirler sana. Ben kiloluyum bu yüzden doktor çoğul gebeliği riskli gördü bende bir embriyo koymuştu. Kilo 110 boy 1.72 :)
Aynen canım mantık oÇift konuldu daha iyi sanki biri olmazsa biri yani
4 sene oldu bu tedavilerin içine gireli. 2 aşılama 3 tüp bebek. Tedavilere başlamadan önce 67 kg idim. Sen düşün yani ne kadar kilo almışım. Bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım cnm da kilolar verilirOoo masallah hükümet gibi kadınsın desene.Normalde 57 58 kiloydum.Doktor balik yağı verdi beslenmemede dikkat ettim tabi.Çok takmıyorum ama hayirlisıyla bebegime kavuşuyım eski kiloma dönerim ben
Rabbim bebişini korusun canım sende baya uğraşmışsın.Bende bir ilaç tedavisi bir aşılama şimdilik bakalım ne zaman kavuşucam bebişime4 sene oldu bu tedavilerin içine gireli. 2 aşılama 3 tüp bebek. Tedavilere başlamadan önce 67 kg idim. Sen düşün yani ne kadar kilo almışım. Bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım cnm da kilolar verilir