- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
Yok bende sadece afedersiniz akıntı cok var baskada bısı yokValla canım benim açıkçası bulantım 2 hafta once falan basladı gerceklik payı yok inanma. Psikolojiktir eğer olduysada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bende sadece afedersiniz akıntı cok var baskada bısı yokValla canım benim açıkçası bulantım 2 hafta once falan basladı gerceklik payı yok inanma. Psikolojiktir eğer olduysada.
Amin canım insallaah .. Sen bugun test yapacaktın ne yaptın canım baktın mıHayırlı olsun canımmm sağlıkla tutunur inşallah
Yok canım yaaaa cesaret edemedim sanırım test günüme kadar yapmayacağımAmin canım insallaah .. Sen bugun test yapacaktın ne yaptın canım baktın mı
Canım belirti arayarak kendini üzme çünkü daha şuan çok erken. Akıntıda jelden dolayı oluyor ben de cok olmustu gerci hala devam ediyor.Yok bende sadece afedersiniz akıntı cok var baskada bısı yok
En güzeli en sağlıklısı zaten :)Yok canım yaaaa cesaret edemedim sanırım test günüme kadar yapmayacağım
Biraz daha sabır sunun surasında 8 gun kaldıCanım belirti arayarak kendini üzme çünkü daha şuan çok erken. Akıntıda jelden dolayı oluyor ben de cok olmustu gerci hala devam ediyor.
Haline şükret benim daha 12 gün var.Ama şimdilik merak yok bu sekilde rahat ilerlerim inşallahBiraz daha sabır sunun surasında 8 gun kaldı
ben de ilk gun oyleydim canim beni biliyorsunuz hep.pozitif meraksiz 4.gun ben iptalHaline şükret benim daha 12 gün var.Ama şimdilik merak yok bu sekilde rahat ilerlerim inşallah
Sakin ol canım daha 8 günün var.Benimde test günüm 22 ocak inşallahben de ilk gun oyleydim canim beni biliyorsunuz hep.pozitif meraksiz 4.gun ben iptal
Hakkımızda hayırlısı artıkSakin ol canım daha 8 günün var.Benimde test günüm 22 ocak inşallah
İlk gün kasık ağrıları oluyor canım benim hala daha ara ara vuruyor bir baskı hissi gibiKızlar transferden beri ara ara hafif kasık ağrısı oluyo böyle olan var mı aranızda
Benim bugün 7.günüm var hala canımKızlar transferden beri ara ara hafif kasık ağrısı oluyo böyle olan var mı aranızda
ayy bebiş tutundu deseneeekızlar midemde yanma var bayaaa
bilmiyorumki ilaçlardan da olabilir canım bugün 7.günüm bitti ne olumlu ne olumsuz olmak istiyorum :)ayy bebiş tutundu deseneee
Bence artik isaretler gelmeye basliyor canim ayy çok heyecanli ilac degistirmedin sonucta kaç gün dur ayni ilaclar dimi amabilmiyorumki ilaçlardan da olabilir canım bugün 7.günüm bitti ne olumlu ne olumsuz olmak istiyorum :)
Aynen canımmm estrafome adetle başlamıştım hala devam ediyorum. göbekten vuruduğum iğnemde aynı onun coraspin aynı jel aynı bitek progestonu 7 gündür vuruluyorum çoğu değişmedi yani. İnşallah dediğin gibi işarettir kuzum yaaa çok dua ediyorum hepimiz içinnn canım benimBence artik isaretler gelmeye basliyor canim ayy çok heyecanli ilac degistirmedin sonucta kaç gün dur ayni ilaclar dimi ama
Benimde olmuştu canım bu günlerde , bir hafta kadar çekecen maalesef.bilmiyorumki ilaçlardan da olabilir canım bugün 7.günüm bitti ne olumlu ne olumsuz olmak istiyorum :)
senin sonucun belli oldumu peki canımBenimde olmuştu canım bu günlerde , bir hafta kadar çekecen maalesef.