Benimde bugün başladı baya hissediyorum inşallah kötü değildir herşeyden korkar oldukBende de oluyor o ya neden aceba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde bugün başladı baya hissediyorum inşallah kötü değildir herşeyden korkar oldukBende de oluyor o ya neden aceba?
Hayırlı olsun canım büyük gün geldi desene.Kızlar yarın 9 da transferim olucak embriyolarla ilgili transfer öncesi doktorumuzla gorüşüp karar vericez
Evet canım şükürler olsunHayırlı olsun canım büyük gün geldi desene.
Yok canim yarın transferden önce doktor söyliycek durumları.Bugün hemşireler aradı onlara sordum bizim bi bilgimiz yok doktor bilgi vericek transferden önce dedi.Resmen sürpriz olucak bizim için bakalım nasipte ne varsa oHayırlısı olsun canım. Kaçı gelebilmiş 5. Güne bilgi verdilermi size?
Hayirli olsun canim insallah saglikla tutunsunlar sana bebislerinKızlar yarın 9 da transferim olucak embriyolarla ilgili transfer öncesi doktorumuzla gorüşüp karar vericez
Kızlar yarın 9 da transferim olucak embriyolarla ilgili transfer öncesi doktorumuzla gorüşüp karar vericez
Canim ilk tedavide kendi düştüğüm hatayi söyleyim çok aşırı sıkışıktım. O da iyi değil. Wc hissi olsun sadece.2.tedavide daha temkinliydim hatta çağırdıklarinda sıkışık değilim dedim. Dr baksın dedi hemşire. Dr baktı yo gayet iyi görünüyor dedi.Wc hissi vardı yanlış anlaşılmasın ama öyle çok sıkışık değildim. O yüzden transfer sonrasi hemen wcye gitmedim o tutundu ancak başka sebeplerden ilerlemedi. İlkinde aşırı sıkışık olduğum için hemen wcye geçtim. İ negatif sonuçlandı. Rabbim yardımcın olsun.Simdiden hayırlı olsun ilk 3 4 gün önemli canm dikkat et.Yok canim yarın transferden önce doktor söyliycek durumları.Bugün hemşireler aradı onlara sordum bizim bi bilgimiz yok doktor bilgi vericek transferden önce dedi.Resmen sürpriz olucak bizim için bakalım nasipte ne varsa o
Gelirken 2 3 bardak su için gelin dediler banada zaten dikkat ederim yine de saol canimCanim ilk tedavide kendi düştüğüm hatayi söyleyim çok aşırı sıkışıktım. O da iyi değil. Wc hissi olsun sadece.2.tedavide daha temkinliydim hatta çağırdıklarinda sıkışık değilim dedim. Dr baksın dedi hemşire. Dr baktı yo gayet iyi görünüyor dedi.Wc hissi vardı yanlış anlaşılmasın ama öyle çok sıkışık değildim. O yüzden transfer sonrasi hemen wcye gitmedim o tutundu ancak başka sebeplerden ilerlemedi. İlkinde aşırı sıkışık olduğum için hemen wcye geçtim. İ negatif sonuçlandı. Rabbim yardımcın olsun.Simdiden hayırlı olsun ilk 3 4 gün önemli canm dikkat et.
Amin canım.Rabbim emeğimizin karşılığıni versin hepimizeHayirli olsun canim insallah saglikla tutunsunlar sana bebislerin
O nasıl oluyo canim.Kalkmadan mı yaptin yaniBu arada 2.tedavide wc işlemini transferden yarım saat 40 dk sonra falan yatağımda sürgüde giderdim.
Canim bana da dr transferden sonra hemen wc ye git sıkışık olmak iyi degil dedi bilgineGelirken 2 3 bardak su için gelin dediler banada zaten dikkat ederim yine de saol canim
Canım bana transferi yaptılar doktor kalk git wc ye çişini yap ve geri gel dedi bana. Söyleneni yaptım ve geri döndüm. Tekrardan ultrasoundla kontrol ettler rahmimi ve embriyoyu gösterdiler bana, bu arada merkezde 5 dakka bile yatmadım ben. Sonuç da ortada. :)Gelirken 2 3 bardak su için gelin dediler banada zaten dikkat ederim yine de saol canim
Canim bana da dr transferden sonra hemen wc ye git sıkışık olmak iyi degil dedi bilgine
Saolun kızlar bakalım hastanedeki hemşireler ne diyicek.Artık duruma gore bende ortaya karışık bişeyler yaparımCanım bana transferi yaptılar doktor kalk git wc ye çişini yap ve geri gel dedi bana. Söyleneni yaptım ve geri döndüm. Tekrardan ultrasoundla kontrol ettler rahmimi ve embriyoyu gösterdiler bana, bu arada merkezde 5 dakka bile yatmadım ben. Sonuç da ortada. :)
Hadi hayırlı olsun ayy bana bez bağladılardı yatakta yapmıştım annem değişmiştiSaolun kızlar bakalım hastanedeki hemşireler ne diyicek.Artık duruma gore bende ortaya karışık bişeyler yaparım
Hadi gözün aydın canımmmHadi hayırlı olsun ayy bana bez bağladılardı yatakta yapmıştım annem değişmişti
O şekilde yeterli canım. Ben şişeyi bildiğin kafama diktim.:))Gelirken 2 3 bardak su için gelin dediler banada zaten dikkat ederim yine de saol canim
Evet canm yattığım yerde annem bana sürgü verdi öyle yaptım. Üzerim örtülüydü sonra mecburen anneme uzattım çöpe attı. Çok afedersiniz açık yazdım biraz.O nasıl oluyo canim.Kalkmadan mı yaptin yani
Yok artık ya ben o zaman yanımda yedek kiyafet mi götürsemHadi hayırlı olsun ayy bana bez bağladılardı yatakta yapmıştım annem değişmişti
Çok doğru söylüyorsun canm.Aslında nasip bu işler nasipte varsa hersekilde yine olur..Canım bana transferi yaptılar doktor kalk git wc ye çişini yap ve geri gel dedi bana. Söyleneni yaptım ve geri döndüm. Tekrardan ultrasoundla kontrol ettler rahmimi ve embriyoyu gösterdiler bana, bu arada merkezde 5 dakka bile yatmadım ben. Sonuç da ortada. :)
Yok canm zaten yatagindayken altında bişey olmuyor.O yüzden korkma kıyafetin ıslanmaz.:))Yok artık ya ben o zaman yanımda yedek kiyafet mi götürsem
Yedeğe gerek yok tabiki canım zaten verdikleri önlük oluyo sonra öyle 2 saat yatırdılar ben o kadar su içmişimki iki kere lavaboya yollatıp boşalttırdılar : DYok artık ya ben o zaman yanımda yedek kiyafet mi götürsem