2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Sizleride üzmek istemem kuzum ama bebeğimi kaybettim çarşamba kürtaj olucam RABBIM yavrularınızı size bağışlasın INŞAALLAH sağlıklı sıhhatli bir şekilde
Nasıl ya neden çok üzüldüm herşey güzel gidiyordu Allahım niye böyle oldu simdi. Canım benim ne diyeyim ki off.. çok üzüldüm şuan çok

Sizleride üzmek istemem kuzum ama bebeğimi kaybettim çarşamba kürtaj olucam RABBIM yavrularınızı size bağışlasın INŞAALLAH sağlıklı sıhhatli bir şekilde
Canım noldu böle ya doktor ne diyor peki canım, ne diyeceğimi bilemiyorum inan şu an aynı duyguları yaşamış biri olarak.

Nasıl ya neden çok üzüldüm herşey güzel gidiyordu Allahım niye böyle oldu simdi. Canım benim ne diyeyim ki off.. çok üzüldüm şuan çok
Üzülmeyin bitanem siz bebişlerinizi düşünün onlara ALLAH'IN izniyle iyi bakın hep dua edicem size

Allah sana sabir versin canim Allah dualarinii karsiliksiz birakmasin ne desek acin dinmez ama umut yitirmek yok insallah kendini toplar toplamaz @Ssy8491

Üzülmeyin bitanem siz bebişlerinizi düşünün onlara ALLAH'IN izniyle iyi bakın hep dua edicem size
Canım benim ya Neden olmus peki var mı sebebi? Bundan sonrası icin önlem alırsın en azından.

Canım noldu böle ya doktor ne diyor peki canım, ne diyeceğimi bilemiyorum inan şu an aynı duyguları yaşamış biri olarak.
Kuzum işte bebek genetiğe gidicek bizdende tekrar bi kaç test istedi çarşamba günü alacaklar bebeğimi önür dr dediği tarihte durmuş inanmamıştım RABBIM böyle emretmiş bunada elhamdülillah sakarya doğabilirdi RABBIM korusun böylesi hayırliymış

Öyle bitanem şimdi tekrar bir sürü tahlil tetkik bi genetiğe gidip gelsin bakalım
Canım benim hepimizin ki Allah’a emanet vardır bir bildigi. Rabbim tez zamanda sana yine nasip etsin inşallah. Gercekten cok iyi arkadas olduk burada hepimiz. Birbirimizin sevinciyle sevinip, üzüntüsüyle üzülüyoruz. Girdigimiz yol çok zor hepimizin içinde hep bir korku kuşku var. Allah yardımcımız olsun.

Progestan genelde gögüs şişmesi ve agrısu yapıyor. Bel ve kasık sızlamalarıda normal. Benim çok olmustu inceden inceden sızıyordu. İnşallah bu sefer güzel sonuc alırsınız :)

İnşallah olur zaman geçmiyor insan illa kendini dinliyor bir de boğazım acıyor hapşırıyorum moralim bozuldu portakal suyu içiyorum

Canim doktorun ne dedi nedeni ne olabilir acaba araştırsınlar nedenini.Üzülme diyicem ama biliyorum üzülmemk elde deil.Bundada bi hayır vardır eminim Rabbim güç kuvvet versin canım

Hiç şüphesiz RABBIM'IN elbette bildiği bişey vardır bizede sabretmek düşer bizimde sınavımız bu RABBIM sizin yavrularınızı sağlıklı sıhhatli doğmayı nasip etsin INŞAALLAH olmayanlara da en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin RABBIM kimseyi evlat hasretiyle sınamasın evlat kokusuna hasret biraktirmasin INŞAALLAH buna da ELHAMDÜLİLLAH en azından ben bu güzel duyguyu yaşadım yaşayamayanlarda var

Canim doktorun ne dedi nedeni ne olabilir acaba araştırsınlar nedenini.Üzülme diyicem ama biliyorum üzülmemk elde deil.Bundada bi hayır vardır eminim Rabbim güç kuvvet versin canım
Araştırılacak kuzum geçen sefer genetiğe bilerek göndermedim embiryonu dedi doğallığı bozulmasın diye bende istememiştim bu sefer mecbur yapıcaz dedi işte bizdende genetik bi test daha istedi herşey 15 gün içinde belli olur herhalde

Kızlar selammm
Yarın transferin 7.günü
evde sabah test yapsam çıkar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…