Nasıl ya neden çok üzüldüm herşey güzel gidiyordu Allahım niye böyle oldu simdi. Canım benim ne diyeyim ki off.. çok üzüldüm şuan çokSizleride üzmek istemem kuzum ama bebeğimi kaybettim çarşamba kürtaj olucam RABBIM yavrularınızı size bağışlasın INŞAALLAH sağlıklı sıhhatli bir şekilde
Canım noldu böle yaSizleride üzmek istemem kuzum ama bebeğimi kaybettim çarşamba kürtaj olucam RABBIM yavrularınızı size bağışlasın INŞAALLAH sağlıklı sıhhatli bir şekilde
Üzülmeyin bitanem siz bebişlerinizi düşünün onlara ALLAH'IN izniyle iyi bakın hep dua edicem sizeNasıl ya neden çok üzüldüm herşey güzel gidiyordu Allahım niye böyle oldu simdi. Canım benim ne diyeyim ki off.. çok üzüldüm şuan çok
Canım benim yaÜzülmeyin bitanem siz bebişlerinizi düşünün onlara ALLAH'IN izniyle iyi bakın hep dua edicem size
Kuzum işte bebek genetiğe gidicek bizdende tekrar bi kaç test istedi çarşamba günü alacaklar bebeğimi önür dr dediği tarihte durmuş inanmamıştım RABBIM böyle emretmiş bunada elhamdülillah sakarya doğabilirdi RABBIM korusun böylesi hayırliymışCanım noldu böle yadoktor ne diyor peki canım, ne diyeceğimi bilemiyorum inan şu an aynı duyguları yaşamış biri olarak.
Öyle bitanem şimdi tekrar bir sürü tahlil tetkik bi genetiğe gidip gelsin bakalımCanım benim yaNeden olmus peki var mı sebebi? Bundan sonrası icin önlem alırsın en azından.
Rabbim sabır versin üzülme canım toparlanıp tekrar deniceksin yine tutunucak inşallahÖyle bitanem şimdi tekrar bir sürü tahlil tetkik bi genetiğe gidip gelsin bakalım
INŞAALLAH bitanem nolur dua edinRabbim sabır versin üzülme canım toparlanıp tekrar deniceksin yine tutunucak inşallah
Canım benim hepimizin ki Allah’a emanet vardır bir bildigi. Rabbim tez zamanda sana yine nasip etsin inşallah. Gercekten cok iyi arkadas olduk burada hepimiz. Birbirimizin sevinciyle sevinip, üzüntüsüyle üzülüyoruz. Girdigimiz yol çok zor hepimizin içinde hep bir korku kuşku var. Allah yardımcımız olsun.Öyle bitanem şimdi tekrar bir sürü tahlil tetkik bi genetiğe gidip gelsin bakalım
Progestan genelde gögüs şişmesi ve agrısu yapıyor. Bel ve kasık sızlamalarıda normal. Benim çok olmustu inceden inceden sızıyordu. İnşallah bu sefer güzel sonuc alırsınız :)
Canim doktorun ne dedi nedeni ne olabilir acaba araştırsınlar nedenini.Üzülme diyicem ama biliyorum üzülmemk elde deil.Bundada bi hayır vardır eminim Rabbim güç kuvvet versin canımSizleride üzmek istemem kuzum ama bebeğimi kaybettim çarşamba kürtaj olucam RABBIM yavrularınızı size bağışlasın INŞAALLAH sağlıklı sıhhatli bir şekilde
Hiç şüphesiz RABBIM'IN elbette bildiği bişey vardır bizede sabretmek düşer bizimde sınavımız bu RABBIM sizin yavrularınızı sağlıklı sıhhatli doğmayı nasip etsin INŞAALLAH olmayanlara da en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin RABBIM kimseyi evlat hasretiyle sınamasın evlat kokusuna hasret biraktirmasin INŞAALLAH buna da ELHAMDÜLİLLAH en azından ben bu güzel duyguyu yaşadım yaşayamayanlarda varCanım benim hepimizin ki Allah’a emanet vardır bir bildigi. Rabbim tez zamanda sana yine nasip etsin inşallah. Gercekten cok iyi arkadas olduk burada hepimiz. Birbirimizin sevinciyle sevinip, üzüntüsüyle üzülüyoruz. Girdigimiz yol çok zor hepimizin içinde hep bir korku kuşku var. Allah yardımcımız olsun.
Araştırılacak kuzum geçen sefer genetiğe bilerek göndermedim embiryonu dedi doğallığı bozulmasın diye bende istememiştim bu sefer mecbur yapıcaz dedi işte bizdende genetik bi test daha istedi herşey 15 gün içinde belli olur herhaldeCanim doktorun ne dedi nedeni ne olabilir acaba araştırsınlar nedenini.Üzülme diyicem ama biliyorum üzülmemk elde deil.Bundada bi hayır vardır eminim Rabbim güç kuvvet versin canım
Bence yapma canım daha belli olmazsa stres olursunKızlar selammm
Yarın transferin 7.günü
evde sabah test yapsam çıkar mı ?
Evet acayip perişan olurum o yüzden tereddüt ettim canımBence yapma canım daha belli olmazsa stres olursun
Benim 7. gün silik cıkmıstı.Kızlar selammm
Yarın transferin 7.günü
evde sabah test yapsam çıkar mı ?
Valla canım mecbur vuracaksınBu göbekten iğne olayı beni stres yaptı ya