Transferden beri böyleyiz cnm, riskli olduğu için herşeyi yapıyo sağolsun. Hala daha çamaşır sermedim mesela.Pişirsin ne güzel benimkiside ayni durumda olucak hamile kalınca.Ne güzel bi mola gibi olmustur sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transferden beri böyleyiz cnm, riskli olduğu için herşeyi yapıyo sağolsun. Hala daha çamaşır sermedim mesela.Pişirsin ne güzel benimkiside ayni durumda olucak hamile kalınca.Ne güzel bi mola gibi olmustur sana
Merhaba canm şuan normal islerini henüz yapamıyorsun değil mi?Benim de transferim yakın şimdiden bu iş olaylarını düşünüyorum.Transferden beri böyleyiz cnm, riskli olduğu için herşeyi yapıyo sağolsun. Hala daha çamaşır sermedim mesela.
En dogrusu canim.Benim eşimde oyledir saolsun.Hersey onun üstune kalicak mecburenTransferden beri böyleyiz cnm, riskli olduğu için herşeyi yapıyo sağolsun. Hala daha çamaşır sermedim mesela.
Senin transfer ne zamandı canımMerhaba canm şuan normal islerini henüz yapamıyorsun değil mi?Benim de transferim yakın şimdiden bu iş olaylarını düşünüyorum.
Canım benim kanamam olduğundan dolayı doktorum ilk 3 ay riskli stresden uzak duracan evde dinlenecen dedi. Yatağa bağımlı bırakmadı beni ama kendini yorma dedi. Allaha şükürler olsun yarın tam 12 hafta oluyoruz. 13. Haftaya giricez yani 3 ayı doldurucaz. Cuma günü tüp bebek doktorumda randevum var bakalım o ne diycek. Bu süreçte eşim ve ailem bana çok destek oldular her konuda Allah onlardan razı olsun. Hiç kafana takma canım bebişini düşüneceksin işler kalsın mühim değil, aileden yakında olan varmı?Merhaba canm şuan normal islerini henüz yapamıyorsun değil mi?Benim de transferim yakın şimdiden bu iş olaylarını düşünüyorum.
Tavuk suyunu icemiyorum maalesef keske icebilsem ama midem almiyor... sukur atesim yok olsa o beni korkuturdu... halsizlik ve bogaz agrisi var sadece... bu hafta gidecegim bakalim dr a ne diyecek bu kezİlaç almadan maalesef geçmiyor canım, geçen seneki hamileliğimde bende olmuştum, 40 derece ateşle yattım günlerce , tavuk suyuna çorba iç bol bol içine top karabiberde at. Çiğnerken acı ama çok iyi geliyor boğaza.
Normal canım o şekilde gelmesi. Vücut gerekli miktarı emiyor zaten fazlalığıda bu şekilde atıyor dışarı, bazı günler tortu şeklindede çıkabilir yada farklı renkde, sıkıntı yapma o yüzden.Kızlar birşey sorucam bu jel bugün sıvı şekilde geri gelmeye başladı bende. Neden olur? Sizde de öyle oluyormu
Bende de iki gündür kasık ağrısı var sürekli, bebek büyüyor diye düşündüm o yüzden baskı yapıyodur heralde, sen ne dersin bu duruma canım, daha önce hamilelik yaşadın sen biliyosundur.Tavuk suyunu icemiyorum maalesef keske icebilsem ama midem almiyor... sukur atesim yok olsa o beni korkuturdu... halsizlik ve bogaz agrisi var sadece... bu hafta gidecegim bakalim dr a ne diyecek bu kez
Kasik agrisi rahim büyürken oluyor canim hamileligimiz boyunca olacak insallah bu iyi bişey... agirlasinca daha da cok olacak ama dayanilmaz degil tabiki.. bende de var özellikle sag kasigimda ...Bende de iki gündür kasık ağrısı var sürekli, bebek büyüyor diye düşündüm o yüzden baskı yapıyodur heralde, sen ne dersin bu duruma canım, daha önce hamilelik yaşadın sen biliyosundur.
Bende öle tahmin ettim ama bayağı bir fazla olmaya başladı ağrılar diye bir fikrini alayım dedimKasik agrisi rahim büyürken oluyor canim hamileligimiz boyunca olacak insallah bu iyi bişey... agirlasinca daha da cok olacak ama dayanilmaz degil tabiki.. bende de var özellikle sag kasigimda ...
Ayni durumdayiz canimKızlar birşey sorucam bu jel bugün sıvı şekilde geri gelmeye başladı bende. Neden olur? Sizde de öyle oluyormu
Sağol canım Allah razı olsun.Maşallah en riskli dönemi atlatiyorsun.İnşallah Cuma günü de güzel haberlerle gelirsin.Canm bi tek kv var o da herzaman yanımda olmaz.İlk günler bırakmaz tabi,görümcem de gelir.Eşim de artık işten geldiğinde garibim yorulacak.Canım benim kanamam olduğundan dolayı doktorum ilk 3 ay riskli stresden uzak duracan evde dinlenecen dedi. Yatağa bağımlı bırakmadı beni ama kendini yorma dedi. Allaha şükürler olsun yarın tam 12 hafta oluyoruz. 13. Haftaya giricez yani 3 ayı doldurucaz. Cuma günü tüp bebek doktorumda randevum var bakalım o ne diycek. Bu süreçte eşim ve ailem bana çok destek oldular her konuda Allah onlardan razı olsun. Hiç kafana takma canım bebişini düşüneceksin işler kalsın mühim değil, aileden yakında olan varmı?
Canm bugün yarın adet olmam lazım. Dondurulmuş tedavisine başlayacağız. Bu ayın sonlarına gelir diye tahmin ediyorum.İnşallah bir aksilik çıkmazsa tabi.Senin de iki günün kaldı. Rabbim yardımcın olsun innnşallah..Senin transfer ne zamandı canım
Amin canım.Rabbim bir an önce şu zorluklardan kurtarsın bizi.Zorluklar bi taraftan sabırsızlık bi taraftan zaten yaş aldı başını gidiyo o yüzdende iyice sabırsızlanıyorum.Rabbim bekleyişimizi sonlandırsın bize hayırlı evlatlar nadip etsin inşallahCanm bugün yarın adet olmam lazım. Dondurulmuş tedavisine başlayacağız. Bu ayın sonlarına gelir diye tahmin ediyorum.İnşallah bir aksilik çıkmazsa tabi.Senin de iki günün kaldı. Rabbim yardımcın olsun innnşallah..
Aminn canım inşallah..İnşallah iki haftaya sonucuna hepbirlikte sevinecegiz.Hatta 10.gün test yapsan iki hafta bile değil. 12 gün. :))Amin canım.Rabbim bir an önce şu zorluklardan kurtarsın bizi.Zorluklar bi taraftan sabırsızlık bi taraftan zaten yaş aldı başını gidiyo o yüzdende iyice sabırsızlanıyorum.Rabbim bekleyişimizi sonlandırsın bize hayırlı evlatlar nadip etsin inşallah
Ay insallah canım.Hep beraber sevinicegimiz haberler alırım burdan paylaşirımAminn canım inşallah..İnşallah iki haftaya sonucuna hepbirlikte sevinecegiz.Hatta 10.gün test yapsan iki hafta bile değil. 12 gün. :))
Var tabi olmaz mı bak burdan paylaşımlar yapıyoruz.Ben burdaki arkadaşlar sorularına merak ettiklerine elimizden geldiğince cevap veririz.Kısa protokol olursa adetin 2.günü gidiyosun 20 günlük bi işlem oluyo çok uzun bi süre deilTşk edyrm öncelikle ilginiz için 35 yaşındayım 1 oğlum var 16 yıl sonea tekrar çocuk istedik fakat malesef tüpler tıkanmış operasyonla açılmadı tüp bebek denildi bizde düşünüyoruz yanlız bu süreç hakkında bilginiz varmı yani sömestrde gitmeyi düşünüyoruz da...
Kusa protokol???Var tabi olmaz mı bak burdan paylaşımlar yapıyoruz.Ben burdaki arkadaşlar sorularına merak ettiklerine elimizden geldiğince cevap veririz.Kısa protokol olursa adetin 2.günü gidiyosun 20 günlük bi işlem oluyo çok uzun bi süre deil
Şöyle ki adetin ikinci günü gidiyosun eyer rahimde bi sorun yoksa iğne tedavisine başlıyosun.8 10 gün arası degışir bu süre yumurtaların büyümesine göre belki daha fazlada sürebilir.Daha sonra opu denilen yunurta toplama işlemi oluyo.Daha sonra bu toplama işlemindan 3 veya 5 gün sonra embriyo transferi oluyo.Bu kısa protokol canımKusa protokol???