2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Yani adet olmak gerekiyor yani kötü oldu bu çünkü bugün bittim sömestrde hasta olmuyorum

Yani adet olmak gerekiyor yani kötü oldu bu çünkü bugün bittim sömestrde hasta olmuyorum
Bu tür tedavilere adetle başlaniyo canim.Dondurulmuş embriyo transferi yapılıcaklar farklı oluyo ama senin ilk deneme olduğu için adetin 2.günü veya 3.günü gitmen sart

Kızlar bugün ilk muayenemi oldum ilaçlarımı aldım akşam başlıcam inşallahdr sebebsiz infertilite dedi. İnş tutar ya

Günaydın kızlar benim sabahtan adet sancısı gibi karnım ağrımaya başladı transfer sonrası 7.günüm, dünde belim çok agrıyodu

Kızlar progestan iğne olup göğsü şişen ağrıyan var mı ben 4 tane vuruldum göğsüm özellikle dün şişti acıyor biraz bugünde vurulucam sonra vajinal kapsüle geçicem göğüs ağrısı iğneden diye düşünüyorum. Onun harici özellikle bugün bel ağrım var kasığımın köşesinde sızlama var.4.denemem inşallah olur.yazı kimyasal gebeliğimde de aynı gibiydi ama bu sefer daha fazla gibi ağrılar

Kızlar bugün ilk muayenemi oldum ilaçlarımı aldım akşam başlıcam inşallahdr sebebsiz infertilite dedi. İnş tutar ya
İnşallah canım hayırlısı olsun benimde sebepsiz infertiliteydi :)

Günaydın kızlar benim sabahtan adet sancısı gibi karnım ağrımaya başladı transfer sonrası 7.günüm, dünde belim çok agrıyodu
Agrılar cok normal canım korkma olacak seyler bunlar :)

Progestan genelde gögüs şişmesi ve agrısu yapıyor. Bel ve kasık sızlamalarıda normal. Benim çok olmustu inceden inceden sızıyordu. İnşallah bu sefer güzel sonuc alırsınız :)

Kızlar benim 5.gün embriyosu transfer edilicekti.5.gün transferide kaliteli kalitesiz oluyomuş.Kafam iyice çorba oldu

Kızlar benim 5.gün embriyosu transfer edilicekti.5.gün transferide kaliteli kalitesiz oluyomuş.Kafam iyice çorba oldu
Canım bilgi verdilermi sana peki kalite durumu nedir diye senğnkilerin? Evet 5. Günde de kalite farkı olabiliyor. Ama topiğimizdr orta kalite embriyo ilede hamile kalan arkadaşlarımız var. Doktorun ne derse ona güven canım stres yapma lütfen.

Peki canım iğnelerinizi siz mi yaptınız hastaneyemş yaptırdınız acıyomu
Canım ben lucrin vuruluyordum onu kendim göbekten yapıyordum. Sonra menopura basladım onu kalcadan hastaneye yaptırdım yakınımda devlet hastanesi vardı acilde receteyle vurdurdum. Şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum clexane onuda kendim vuruyorum :)

Bana iki çeşit iğne verdi şimdilik ikiside göbekten. Ben vuramam kendime ya en iyisi hastaneye gitmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…