Yani adet olmak gerekiyor yani kötü oldu bu çünkü bugün bittim sömestrde hasta olmuyorumŞöyle ki adetin ikinci günü gidiyosun eyer rahimde bi sorun yoksa iğne tedavisine başlıyosun.8 10 gün arası degışir bu süre yumurtaların büyümesine göre belki daha fazlada sürebilir.Daha sonra opu denilen yunurta toplama işlemi oluyo.Daha sonra bu toplama işlemindan 3 veya 5 gün sonra embriyo transferi oluyo.Bu kısa protokol canım
Bu tür tedavilere adetle başlaniyo canim.Dondurulmuş embriyo transferi yapılıcaklar farklı oluyo ama senin ilk deneme olduğu için adetin 2.günü veya 3.günü gitmen sartYani adet olmak gerekiyor yani kötü oldu bu çünkü bugün bittim sömestrde hasta olmuyorum
Çok tşkr edrm gülüm iyi gecelerBu tür tedavilere adetle başlaniyo canim.Dondurulmuş embriyo transferi yapılıcaklar farklı oluyo ama senin ilk deneme olduğu için adetin 2.günü veya 3.günü gitmen sart
Hayırlısı olsun canım.Kızlar bugün ilk muayenemi oldum ilaçlarımı aldım akşam başlıcam inşallahdr sebebsiz infertilite dedi. İnş tutar ya
Normal canım ağrıların olması. Ben üç aylık hamileyim hala daha oluyo ağrı.Günaydın kızlar benim sabahtan adet sancısı gibi karnım ağrımaya başladıtransfer sonrası 7.günüm, dünde belim çok agrıyodu
İnşallah canım hayırlısı olsun benimde sebepsiz infertiliteydi :)Kızlar bugün ilk muayenemi oldum ilaçlarımı aldım akşam başlıcam inşallahdr sebebsiz infertilite dedi. İnş tutar ya
Agrılar cok normal canım korkma olacak seyler bunlar :)Günaydın kızlar benim sabahtan adet sancısı gibi karnım ağrımaya başladıtransfer sonrası 7.günüm, dünde belim çok agrıyodu
Progestan genelde gögüs şişmesi ve agrısu yapıyor. Bel ve kasık sızlamalarıda normal. Benim çok olmustu inceden inceden sızıyordu. İnşallah bu sefer güzel sonuc alırsınız :)Kızlar progestan iğne olup göğsü şişen ağrıyan var mı ben 4 tane vuruldum göğsüm özellikle dün şişti acıyor biraz bugünde vurulucam sonra vajinal kapsüle geçicem göğüs ağrısı iğneden diye düşünüyorum. Onun harici özellikle bugün bel ağrım var kasığımın köşesinde sızlama var.4.denemem inşallah olur.yazı kimyasal gebeliğimde de aynı gibiydi ama bu sefer daha fazla gibi ağrılar
Canım bilgi verdilermi sana peki kalite durumu nedir diye senğnkilerin? Evet 5. Günde de kalite farkı olabiliyor. Ama topiğimizdr orta kalite embriyo ilede hamile kalan arkadaşlarımız var. Doktorun ne derse ona güven canım stres yapma lütfen.Kızlar benim 5.gün embriyosu transfer edilicekti.5.gün transferide kaliteli kalitesiz oluyomuş.Kafam iyice çorba oldu
Peki canım iğnelerinizi siz mi yaptınız hastaneyemş yaptırdınız acıyomuİnşallah canım hayırlısı olsun benimde sebepsiz infertiliteydi :)
Canım ben lucrin vuruluyordum onu kendim göbekten yapıyordum. Sonra menopura basladım onu kalcadan hastaneye yaptırdım yakınımda devlet hastanesi vardı acilde receteyle vurdurdum. Şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum clexane onuda kendim vuruyorum :)Peki canım iğnelerinizi siz mi yaptınız hastaneyemş yaptırdınız acıyomu
Sizleride üzmek istemem kuzum ama bebeğimi kaybettim çarşamba kürtaj olucam RABBIM yavrularınızı size bağışlasın INŞAALLAH sağlıklı sıhhatli bir şekilde
Bana iki çeşit iğne verdi şimdilik ikiside göbekten. Ben vuramam kendime ya en iyisi hastaneye gitmekCanım ben lucrin vuruluyordum onu kendim göbekten yapıyordum. Sonra menopura basladım onu kalcadan hastaneye yaptırdım yakınımda devlet hastanesi vardı acilde receteyle vurdurdum. Şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum clexane onuda kendim vuruyorum :)