Canım tez zamanda tekrar aynı güzel duyguları yasayacaksın inşallah.Araştırılacak kuzum geçen sefer genetiğe bilerek göndermedim embiryonu dedi doğallığı bozulmasın diye bende istememiştim bu sefer mecbur yapıcaz dedi işte bizdende genetik bi test daha istedi herşey 15 gün içinde belli olur herhalde
Evde test var ama yapmaya korkuyorummmBenim 7. gün silik cıkmıstı.
Canım çok üzüldüm çok. Rabbim sabır versin ve tez zamanda tekrar hamilelik tabii sağlıklı. Başka doktor söylemiş miydi ki kalbin durduğunuKuzum işte bebek genetiğe gidicek bizdende tekrar bi kaç test istedi çarşamba günü alacaklar bebeğimi önür dr dediği tarihte durmuş inanmamıştım RABBIM böyle emretmiş bunada elhamdülillah sakarya doğabilirdi RABBIM korusun böylesi hayırliymış
Bebeğinin orda olduğunu düşün ve bekleEvet acayip perişan olurum o yüzden tereddüt ettim canım
Yapma canım bosver benim sansıma erken cıktı belki seninki cıkmaz bu sefer üzülürsün.Evde test var ama yapmaya korkuyorummm
Test günün ne zamandı.Bence daha çok erken ama yinede sen bilirsinEvde test var ama yapmaya korkuyorummm
test günüm 14 ocak canımTest günün ne zamandı.Bence daha çok erken ama yinede sen bilirsin
Canim cok cok geçmiş olsun.Rabbim en yakın zamanda yerini hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah..Sizleride üzmek istemem kuzum ama bebeğimi kaybettim çarşamba kürtaj olucam RABBIM yavrularınızı size bağışlasın INŞAALLAH sağlıklı sıhhatli bir şekilde
Amin INŞAALLAH bitanem söylemişti ama emin konuşmamıştı atiyi gibi fala demişti çok umutlu gitmiştim RABBIM böyle emretmiş bunada elhamdülillahCanım çok üzüldüm çok. Rabbim sabır versin ve tez zamanda tekrar hamilelik tabii sağlıklı. Başka doktor söylemiş miydi ki kalbin durduğunu
Amin INŞAALLAH bitanem hepimizeCanim cok cok geçmiş olsun.Rabbim en yakın zamanda yerini hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah..
test günüm 14 ocak canım
Senin ne tarafinda oluyor genellikle batma? Cinsiyet kesinlesti mi canim? Dr a gidecektin sanki?Bende öle tahmin ettim ama bayağı bir fazla olmaya başladı ağrılar diye bir fikrini alayım dedim
Her zaman Rabbimizden hayırlısı ve sagliklisini istiyoruz zaten canım dediğin gibi sakat olabilirdi. Her şerin içinde görmediğimiz bilmediğimiz hayır vardır. Bu acıyı Allah bir daha yaşatmasın inşallahAmin INŞAALLAH bitanem söylemişti ama emin konuşmamıştı atiyi gibi fala demişti çok umutlu gitmiştim RABBIM böyle emretmiş bunada elhamdülillah
Geçen hafta kan verdim cnm cuma günü kontrolü m var bakalım sonuç çıkacakmı. En kötü bir hafta sonra kesin çıkar cnm. Doktor kız diye tahminde bulundu bana bakalım doğru çıkacakmı. Batmalar iki tarafımda da var canım ama sanki sol taraf daha çok batıyor.Senin ne tarafinda oluyor genellikle batma? Cinsiyet kesinlesti mi canim? Dr a gidecektin sanki?
Hayırlısı olsun canım. Kaçı gelebilmiş 5. Güne bilgi verdilermi size?Kızlar yarın 9 da transferim olucak embriyolarla ilgili transfer öncesi doktorumuzla gorüşüp karar vericez
Hayirlisi hakkinda bakalim... kasik batmalarinin cinsiyetle alakasi var diye biliyorum yani oyle söylüyorlar ondan sordum... benim de iki taraftada var ama sag daha cok batiyor sanki... kiz iyidir yaaa ben bir kizim daha olsun cok isterim allah hakkimizda hayirlisini versin... kendini sevdirir cicili bicili sevimli olur kizdan uzak durmak imkansizdir bildigin annenin yoldaşı..Geçen hafta kan verdim cnm cuma günü kontrolü m var bakalım sonuç çıkacakmı. En kötü bir hafta sonra kesin çıkar cnm. Doktor kız diye tahminde bulundu bana bakalım doğru çıkacakmı. Batmalar iki tarafımda da var canım ama sanki sol taraf daha çok batıyor.
Bende de oluyor o yaBugün göbek deligimde cok batma oldu neden acaba?
İki tane bıcırık yiğenim var ikiside kız hele büyük olan benim kopyap :) Sağlıklı sıhatli olsunlarda kız erkek bana farketmez. Doktor büyük ihtimal dedi ama benim içimde bir şüphe var erkek gibi geliyor nedense :)Hayirlisi hakkinda bakalim... kasik batmalarinin cinsiyetle alakasi var diye biliyorum yani oyle söylüyorlar ondan sordum... benim de iki taraftada var ama sag daha cok batiyor sanki... kiz iyidir yaaa ben bir kizim daha olsun cok isterim allah hakkimizda hayirlisini versin... kendini sevdirir cicili bicili sevimli olur kizdan uzak durmak imkansizdir bildigin annenin yoldaşı..