- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
Evet büyük ihtimalle öyledir canım.Emilmeyen geri gelir.Bendede oyle oluyoselam kizlar bir sey danismak istiyorum bugun transfer 2.gunum ve beyaz krem andiran bir akintim oldu acaba jel geri mi geldi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet büyük ihtimalle öyledir canım.Emilmeyen geri gelir.Bendede oyle oluyoselam kizlar bir sey danismak istiyorum bugun transfer 2.gunum ve beyaz krem andiran bir akintim oldu acaba jel geri mi geldi ?
Jel geri gelmistir canım hatta bazen topak topakta geri geliyor çökelek gibi.selam kizlar bir sey danismak istiyorum bugun transfer 2.gunum ve beyaz krem andiran bir akintim oldu acaba jel geri mi geldi ?
Tesekkur ederim canimEvet büyük ihtimalle öyledir canım.Emilmeyen geri gelir.Bendede oyle oluyo
evet bazen minik minik topak geliyordu ama bugun afedersiniz fazla islak ve sivi farkli olunca sorayim dedim :)Jel geri gelmistir canım hatta bazen topak topakta geri geliyor çökelek gibi.
İnşallah canım benim hepimiz o muhteşem duyguyu yaşayabilelim inşallahEvet henüz cok erken canım.Belirti arama insallah bebişin seninledir
İnşallah canım benim Allah razı olsun.. Hamişlerin duası kabul olur derler4. gün belirti için daha çok erken biraz daha sabır inşallah güzel sonuc alırsınız :)
Gecmiyor canim ya dr a gidecegim tekrar... onceki gidisimde portakal suyu ve balli sut ic bol bol dinlen dedi yaptim ama olmuyor bu hafta tekrar gideyim diyorumNasıl oldun canım?
Canım ben yeni yeni düzeliyorum. Bir kaç hafta daha sabredecen maalesefKızlar hiç iştahım yok ne zaman düzelecek su bile içemiyorum
İlaç almadan maalesef geçmiyor canım, geçen seneki hamileliğimde bende olmuştum, 40 derece ateşle yattım günlerce , tavuk suyuna çorba iç bol bol içine top karabiberde at. Çiğnerken acı ama çok iyi geliyor boğaza.Gecmiyor canim ya dr a gidecegim tekrar... onceki gidisimde portakal suyu ve balli sut ic bol bol dinlen dedi yaptim ama olmuyor bu hafta tekrar gideyim diyorum
Desene canım daha varCanım ben yeni yeni düzeliyorum. Bir kaç hafta daha sabredecen maalesef
Batmalar bende cok oluyordu bence iyiye yorun :)Kızlarrr bugün benim transferden sonraki 5.gün bitti. Dondurulmuş 2 tane transfer edildi. İlk defa bıgün sağ kasığımda kısa süreli batmalar hissettim. İlk denemem. Kendimi dinlemiyorm aslında belirti aramıyorum ama batmalar dikkatimi çekti. İyimi sizce
İyidir canım gezdim tozdum stres attım bugün bol bol.Sen neler yapıyosun nasılsınNapıyosunuz kızlar
Ay inşallah canım yaaaaBatmalar bende cok oluyordu bence iyiye yorun :)
Canim İnsallah seninde büyük ihtimalle pozitif olucak.Batmalar genelde tutununca oluyoKızlarrr bugün benim transferden sonraki 5.gün bitti. Dondurulmuş 2 tane transfer edildi. İlk defa bıgün sağ kasığımda kısa süreli batmalar hissettim. İlk denemem. Kendimi dinlemiyorm aslında belirti aramıyorum ama batmalar dikkatimi çekti. İyimi sizce
Canm umutlandirmayim ama iki tedavi gördüm.İlki negatif ikinci pozitifti başka sebeplerden devam etmedi o ayrı ama pozitif aldığım tedavide 3.gün sağ kasığımda bariz batmalar hissettim.Bence orda senin bebiş(ler) kazı çalışmaları yapiyor (lar)..:)))Kızlarrr bugün benim transferden sonraki 5.gün bitti. Dondurulmuş 2 tane transfer edildi. İlk defa bıgün sağ kasığımda kısa süreli batmalar hissettim. İlk denemem. Kendimi dinlemiyorm aslında belirti aramıyorum ama batmalar dikkatimi çekti. İyimi sizce
İnşallah canım yaa benim ilk tedavi Sudan çıkmış balık gibiyim. Çok dua ediyorum hepimiz içinCanm umutlandirmayim ama iki tedavi gördüm.İlki negatif ikinci pozitifti başka sebeplerden devam etmedi o ayrı ama pozitif aldığım tedavide 3.gün sağ kasığımda bariz batmalar hissettim.Bence orda senin bebiş(ler) kazı çalışmaları yapiyor (lar)..:)))
Oh oh yarasın. Ben de bir ara çıktım dışarıya eşimle market alışverişi yaptık. Bütün gündür evdeyim, eşim pişiriyor ben yiyorumİyidir canım gezdim tozdum stres attım bugün bol bol.Sen neler yapıyosun nasılsın
Pişirsin ne güzel benimkiside ayni durumda olucak hamile kalınca.Ne güzel bi mola gibi olmustur sana
Oh oh yarasın. Ben de bir ara çıktım dışarıya eşimle market alışverişi yaptık. Bütün gündür evdeyim, eşim pişiriyor ben yiyorum