2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Bende dört gozle güzel haberler vermeyi bekliyorum canım.Transferim insallah salı günü olucak 5.gün embriyosu olucak Allahın izniyle.İnsallah 2 tane olurda 2 tane konulur diye ümit ediyorum.6 tane yumurtadan ikisi 5.güne gider mi pek emin deilim ama yine de bi mucize bekliyorum :sampiyon:
Gider insallah gider hic endise etme sayin cok güzel eeee 5.gunu beklediklerine gore kaliteside iyi demektir... hayirlisi olsun canim hakkinda... butun isteyenlere dua ediyoruz insallah karsiliksiz kalmaz dualarimiz...

Evet herseyden nem kapiyoruz canim aslinda ama bana kizimdan bulaştı gecen hafta kreste hasta oldu... dogdugundan beri kucagimda serum takilir ona...bu kez de oyle istedi anlatamadik yavruya... dr maske falan takti bana baya önlem aldi ama bildigin kaptim o an hastalığı :işsiz: yavrumu da kırmak istemedim ama olan gene bana oldu ilac ta alamayınca 1haftadir yatiyorum :KK43:
Rabbim ya şafi isminin hürmetine sana bir an önce şifalar ihsan eylesin canım :dua: Aminnnn

Gider insallah gider hic endise etme sayin cok güzel eeee 5.gunu beklediklerine gore kaliteside iyi demektir... hayirlisi olsun canim hakkinda... butun isteyenlere dua ediyoruz insallah karsiliksiz kalmaz dualarimiz...
Evet galiba oyle bugun aradiklarında hiç bi sıkıntı yok falan dediler.Pazartesi akşamı sizi transfer için bilgilendirirler dedi.Tabi net konusamadı kaç tanesi 5.güne gider onlarda bilmiyo.İnsallah kaliteli embriyolar olur şansım biraz daha artar.Bu arada Allah razı olsun canım çok destek oluyosunuz bana Rabbim hepinize gönlünüzün bütün güzelliklerini yasatsın

Kromozom anomalisi olabilir dedi canım işlemden sonra detaylı bakilacakmis embriyo kromozom analizi yapılacakmış... dr da çok üzüldü şok oldu benim gibi ben de çok üzgünüm malesef
Herşeyde bir hayır vardır canım. Allahım bir sonraki tedavinde yüzünü güldürür inşallah. Bu noktada ne desek senin acını hafifletemez biliyorum.

Kızlar günaydın sanırım bugün kırmızılar geliyo muhtemelene pazartesi yada salıya tedaviye başlıcaklar ilk yapılan nedir yani tekrar alttan muayene mi edecekler ona göre hazırlıklı gitsem

Kızlar günaydın sanırım bugün kırmızılar geliyo muhtemelene pazartesi yada salıya tedaviye başlıcaklar ilk yapılan nedir yani tekrar alttan muayene mi edecekler ona göre hazırlıklı gitsem
Günaydın, evet alttan muayene edecekler yine seni, rahim istedikleri gibimi ona bakacaklar ve herşey yolundaysa ilaçlarını verecekler sana.

Günaydın, Evet canım vajinal muayene olursun. Hayırlıs olsun insallah güzel sonuclar alırsın.

Evet galiba oyle bugun aradiklarında hiç bi sıkıntı yok falan dediler.Pazartesi akşamı sizi transfer için bilgilendirirler dedi.Tabi net konusamadı kaç tanesi 5.güne gider onlarda bilmiyo.İnsallah kaliteli embriyolar olur şansım biraz daha artar.Bu arada Allah razı olsun canım çok destek oluyosunuz bana Rabbim hepinize gönlünüzün bütün güzelliklerini yasatsın
Amiiin canim... tum guzellikler senunle de olsun... endise etme olumsuz bisey olsaydi söylerlerdi... güzel haberler alacagiz icime doguyor inannnn:KK54:

Amiiin canim... tum guzellikler senunle de olsun... endise etme olumsuz bisey olsaydi söylerlerdi... güzel haberler alacagiz icime doguyor inannnn:KK54:
İnşallah canım çok saol :spor:

Kuzular merhabalar :KK52: bugün transferimin 4. Günü ve hiçbişi hissetmiiyorum :KK43: erken mi belirti için yada belirtisiz hamiş olduğunu öğrenen var mı ? :dua::anneadayı:

Kuzular merhabalar :KK52: bugün transferimin 4. Günü ve hiçbişi hissetmiiyorum :KK43: erken mi belirti için yada belirtisiz hamiş olduğunu öğrenen var mı ? :dua::anneadayı:
4. gün belirti için daha çok erken biraz daha sabır inşallah güzel sonuc alırsınız :)

selam kizlar bir sey danismak istiyorum bugun transfer 2.gunum ve beyaz krem andiran bir akintim oldu acaba jel geri mi geldi ?

Evet henüz cok erken canım.Belirti arama insallah bebişin seninledir

X