2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

İlk kez prof bayan kadın dogumcu duydum.Keşke burdada oyle bi doktor olsaydı bende bayanı tercih ederdim.Çok utanıyorum erkek doktordan rahat edemiyorum :olamaz:

Benim için cinsiyet hiç fark etmiyor
Her muayene utanıyorum
Birde dikkatimi çekiyor
En iyi doktorlar Hep erkek doktorlar

Benim için cinsiyet hiç fark etmiyor
Her muayene utanıyorum
Birde dikkatimi çekiyor
En iyi doktorlar Hep erkek doktorlar
Aynen canım öyle erkekler iş hayatında daha başarılı oluyolar.Tabi istisnalarda var.Kadınlar ne yapsın hem ev hanımı hem anne hem çalışan kadın.Malesef eşitlik yok ev hayatında o yüzden erkekler kendilerini geliştirme konusunda daha şanslılar

İlk kez prof bayan kadın dogumcu duydum.Keşke burdada oyle bi doktor olsaydı bende bayanı tercih ederdim.Çok utanıyorum erkek doktordan rahat edemiyorum :olamaz:
Bende aynen çok utanıyorum gerçi hiç erkeğe denk gelmedim ama ekibide bayan hiç sıkıntı çıkmıyo ALLAH'IN izniyle

Bende aynen çok utanıyorum gerçi hiç erkeğe denk gelmedim ama ekibide bayan hiç sıkıntı çıkmıyo ALLAH'IN izniyle
Senin doktorunun adini unutmiyım o zaman bayan basarılı kadın doğumcu soran olursa aygul hanimı tavsiye ederim

Aynen canım öyle erkekler iş hayatında daha başarılı oluyolar.Tabi istisnalarda var.Kadınlar ne yapsın hem ev hanımı hem anne hem çalışan kadın.Malesef eşitlik yok ev hayatında o yüzden erkekler kendilerini geliştirme konusunda daha şanslılar

Evet olabilir canım

Kızlar dua bolümunw tefriciye halkası diye konu açtım.Dahil olmak isteyeni etiketliyebilirim

Ben çok çay içiyorum acaba transfer için bi sakıncası var mı
Canim kafein iceren icecekler damarlarin daralmasina sebep oluyormuş ve bebegun tutunmasını engelliyor diye biliyorum ama tabii kismet hersey... ben opu dan sonra hic cay kahve icmedim... bende cok seviyordum ama simdi hic aramiyorum yokluğunu

Canim kafein iceren icecekler damarlarin daralmasina sebep oluyormuş ve bebegun tutunmasını engelliyor diye biliyorum ama tabii kismet hersey... ben opu dan sonra hic cay kahve icmedim... bende cok seviyordum ama simdi hic aramiyorum yokluğunu
Canim nerelerdesin sen bakiyim kaç gündür :KK51:Bi sıkıntı yok inşallah.Bende bi ara bırakmiştım çayı tekrar basladım.Tekrar bırakıyım bari napıyım :KK73:

symmm symmm canim sen yokken neler oldu bi bilsen.Bizim mry meyerse ikiz bebek bekliyomuş bugün ögrendi :KK53:

Canim nerelerdesin sen bakiyim kaç gündür :KK51:Bi sıkıntı yok inşallah.Bende bi ara bırakmiştım çayı tekrar basladım.Tekrar bırakıyım bari napıyım :KK73:
Buralardayim canim fena grip oldum 1haftadir perisanimm cok sagol... sen birak cayu kahveyi ben hep süt ve ayran içiyorum baska bisey yok :)

Buralardayim canim fena grip oldum 1haftadir perisanimm cok sagol... sen birak cayu kahveyi ben hep süt ve ayran içiyorum baska bisey yok :)
Çok geçmiş olsun canım.Allah şifalar versin.Hamilelikte hastalık fazla oluyo heralde bebekten dolayı bünye zayıflıyo.Süt içiyorum nerdeyse hergün artik ayranla kombinlerim bende :super:

Senden de dört gözle guzel haberler bekliyoruz insallah canim
Bende dört gozle güzel haberler vermeyi bekliyorum canım.Transferim insallah salı günü olucak 5.gün embriyosu olucak Allahın izniyle.İnsallah 2 tane olurda 2 tane konulur diye ümit ediyorum.6 tane yumurtadan ikisi 5.güne gider mi pek emin deilim ama yine de bi mucize bekliyorum :sampiyon:

Çok geçmiş olsun canım.Allah şifalar versin.Hamilelikte hastalık fazla oluyo heralde bebekten dolayı bünye zayıflıyo.Süt içiyorum nerdeyse hergün artik ayranla kombinlerim bende :super:
Evet herseyden nem kapiyoruz canim aslinda ama bana kizimdan bulaştı gecen hafta kreste hasta oldu... dogdugundan beri kucagimda serum takilir ona...bu kez de oyle istedi anlatamadik yavruya... dr maske falan takti bana baya önlem aldi ama bildigin kaptim o an hastalığı :işsiz: yavrumu da kırmak istemedim ama olan gene bana oldu ilac ta alamayınca 1haftadir yatiyorum :KK43:

X