2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Ben huyumu biliyorum canim hayati dar ederdim kendime ozellikle araştırmadım oyle olunca...

Inşallah bi sorun yoktur canım.Rabbim yardımcin olsun.Bundan sonra bebeşinle saglıklı mutlu gunler yaşa inşallah

Selam kızlar ben de diğer topige neden midem hala bulanmiyo diye sormuştum sağolsun arkadaşlar cevap vermişti. Allah 'tan topik sahibi sorumu görmemiş yoksa seninki ikiz değil cevap vermeyiz derdi mazallah :) neyse o da belki gergindir streslidir onu da hoş görelim ama hiçbir zaman geçtiğimiz yolun zorluğunu unutmayalım. Hayırlı uğurlu olsun bu topik inşallah yeni başlayanlardan da güzel haberler alırız

Canim senin kaç haftalık bildigim kadarıyla 6. Haftadan sonra başlıyo mide bulantısı.Tabi bünyeden bünyeyede fark var kimileri hamileligi çok rahat atlatıyolar bulantı konusunda

Vejeteryan püzza yeyebilirsin cnm içinde sadece peynir domates mantar mısır falan var, geçen hafta çok canım çekti yedim vallahi:)

Canım valla bu bulantı ne menem birşeymiş benim de çok az oluyor ara ara daha doğrusu geçen ünlü bir dr un videosunu izledim dr gebelikte mide bulantısı olmak zorunda değil mesela mide ekşimesi veya koku hassasiyeti yada hazımsızlık varsa bunlardan herhangi biri bulantinin yerini tutar diye anlattı normalmiş yani

Ha ha koptum.İymiş bende mi öyle yapsam acaba.Ama benim yumurtalar az ve kalitesiz mecburen iyi beslenmek zorundayım yapcak bişey yok
Canım hergün yumurtanı ye mutlaka ihmal etme. Et tavuk balık bol protein tüket, yumurta kalitesini etkiler.

Canim senin kaç haftalık bildigim kadarıyla 6. Haftadan sonra başlıyo mide bulantısı.Tabi bünyeden bünyeyede fark var kimileri hamileligi çok rahat atlatıyolar bulantı konusunda
Canım 6.haftanin içindeyim. Dediğin gibi bünyeden bünyeye değişiyor da Rabbim sana da yaşatsın göreceksin en ufak şey acaba bebeğe bişey mi oldu diye düşündürüyor :)

Ben dayanamayıp hemşireye mesaj attım midem bulanmiyo diye :) daha ne istiyorsun dedi :) dediğin gibi olması şart değil de daha kalbi de duymadık diye herhalde bizim kuruntularimiz

Canım 6.haftanin içindeyim. Dediğin gibi bünyeden bünyeye değişiyor da Rabbim sana da yaşatsın göreceksin en ufak şey acaba bebeğe bişey mi oldu diye düşündürüyor :)
Amin inşallah canım.Bi sürü hamiş duası aldım bugün Hak veriyorum zorlu sürecler oldugu için bebişler çok kıymetli oluyo tabi

Ben dayanamayıp hemşireye mesaj attım midem bulanmiyo diye :) daha ne istiyorsun dedi :) dediğin gibi olması şart değil de daha kalbi de duymadık diye herhalde bizim kuruntularimiz
Ha ha hemşireye mi sordun.Yalniz cevapta güzelmiş.Bu mide bylantısı konusunda eminim bende kuruntu yaparım.İlk hamileligimde bebişimin kalp atışı durunca koku hassasiyetim kaybolmuştu onu çok iyi hatırlıyorum.O yüzden bu konuda bende niye bulanmıyo diye düşünücek bi tipim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…