2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Yaş 31 2 bucuk yıllık evliyim. Sebepsiz infertilite :) ilk tüp bebek denememde kaldım çok şükür :) Aşılama falan hic denemedim.
Rabbim saglıkla sihhatle bebişine kavuşmayi nasip etsin canım.Bende 32 yaşımdayım ilk denemem için dün tedaviye başladım.Benim amh düşuk fsh yüksek.İnşallah bende sizin gibi ilk denememde hamiş kalırım

İnşallah canım dualarım seninle :) ben dün ilk kez kalp atısını duydum. Darısı isteyen herkese inşallah. :KK200:
Senin adına çok sevindim canım:nazar:.Amin inşallah bende hamis kalırım bu ay :dua:

E emn523452 Canım sen tüp bebek tedavisine başladın mı.Sonuç falan mı bekliyosun

Canim faydasi oldu mu bari yumurta sayısı falan arttı mı.Şeker yememek gerekiyomuş bende duydum
Sayıya çok faydası oldu daha önceki 5 tedavimde en çok 5 yumurta görülmüştü bunda 9 toplandı. İlk defa ama kaliteleri grade 2 oldu ama çok şükür tutundu bebeğim inşallah bırakmaz beni

symmm symmm Canim ben yeni topik açtım.Bilgi almak için soru sormam razhatsız etmiş arkadaşı.Ben sizi çok seviyorum sonuçta sende P purple81 de pozitif gördünüz.Tecrübelerinizden faydalanmak istemiştim.kötü bi niyetim yoktu

Sayıya çok faydası oldu daha önceki 5 tedavimde en çok 5 yumurta görülmüştü bunda 9 toplandı. İlk defa ama kaliteleri grade 2 oldu ama çok şükür tutundu bebeğim inşallah bırakmaz beni
İnşallah canım.Benim bugun ikinci gün oluyo.Yarın baslasam faydasını görürmüyüm ki bilemedim

Ben sürekli elimi karnıma koyup Ya Şafi, Ya Musavvar,
Rabbi heb lî mines sâlihîn okuyorum. 2 kere tefriciyye bitirdim 3. Ye basladım.

symmm symmm Canim ben yeni topik açtım.Bilgi almak için soru sormam razhatsız etmiş arkadaşı.Ben sizi çok seviyorum sonuçta sende P purple81 de pozitif gördünüz.Tecrübelerinizden faydalanmak istemiştim.kötü bi niyetim yoktu
Canim yardimci olabilirsem ne mutlu bana..hersey gönlünce olsun ben buralardayim hep :) ama diger konudaki anlasmazlik gercekten yanlis anlaşılma gibi duruyor? Hic üzmeyelim strese sokmayalim birbirimizi gerek yok... ozellikle tedavinin başlangıcında....

Ben sürekli elimi karnıma koyup Ya Şafi, Ya Musavvar,
Rabbi heb lî mines sâlihîn okuyorum. 2 kere tefriciyye bitirdim 3. Ye basladım.
Bende tefriciyeye baslıycam canım.Zaten düşünüyodum.Ne kadar sürede bitirdin canım

Kızlar siz tedavi aşamasında ne yediniz içtiniz.Benim amh düsük fsh yüksek doktorum kabak çekirdeği,bide hayıt tohumu tavsiye etti.Sizin tavsiyeleriniz var mı..
Canim transfere kadar nar onermisti dr um.. transfer gununden itibaren ananas yedim hergun,portakal ve havic suyu(karisik 1su bardagi) ictim ceviz findik distik ve medine hurmasi yedim... kimisi net bilgisi kimisi dr tavsiyesi

Canim yardimci olabilirsem ne mutlu bana..hersey gönlünce olsun ben buralardayim hep :) ama diger konudaki anlasmazlik gercekten yanlis anlaşılma gibi duruyor? Hic üzmeyelim strese sokmayalim birbirimizi gerek yok... ozellikle tedavinin başlangıcında....
Keske hiç böyle bişey olmasaydı.Hepimiz için zor gunler bu günler birbirimize destek olmamaız gerekirken böyle olması üzdü beni açıkçası.

Canim transfere kadar nar onermisti dr um.. transfer gununden itibaren ananas yedim hergun,portakal ve havic suyu(karisik 1su bardagi) ictim ceviz findik distik ve medine hurmasi yedim... kimisi net bilgisi kimisi dr tavsiyesi
Tamam canım çok teşekkürler bilgiler için.Bende nara basliyım en iyisi :halay:Sen nasılsın canım nasıl gidiyo hamişlik :nazar:

Artık ezberledigim icin 1 haftada falan bitiriyorum canım. En fazla 10 gün. 4444 tane okuyorum.
Bende 1 hafta en geç 10 güne bitiririm heralde tefriciye okuyan birisiyim ezbere biliyorum zaten

Tamam canım çok teşekkürler bilgiler için.Bende nara basliyım en iyisi :halay:Sen nasılsın canım nasıl gidiyo hamişlik :nazar:
Iyiyim şükür ben hamileligi rahat gecirenlerdenim insallah darisi senle birlikte tum isteyenlere... ananas , hurma ve havuc suyu tutunmaya cok etkiliymis onlari sakin atlama zamani gelince

Iyiyim şükür ben hamileligi rahat gecirenlerdenim insallah darisi senle birlikte tum isteyenlere... ananas , hurma ve havuc suyu tutunmaya cok etkiliymis onlari sakin atlama zamani gelince
İnşallah hep böyle rahat geçirirsin canım :nazar: Tamam canım unutmam.Acve hurması vardı bende şu an kalmadı.Keşke olsaydı her gün yerdim yine

X