- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
Adetin 2. Günü ise başla ben de 2. Günü başlamıştımİnşallah canım.Benim bugun ikinci gün oluyo.Yarın baslasam faydasını görürmüyüm ki bilemedim
Bende transfere giderken pizza yemiştim ve tabi kolaValla kızlar ben transfer öncesi özellikle bişey yemedim hatta transferden sonra kısıtlanacaz diye sevdiğim zararlı ne varsa yedim
Ayy canim çok hoşsun yaa...Bende transfere giderken pizza yemiştim ve tabi kolao kadar emin gittim ki kendimden bundan sonra hamileyim yiyemem diye yemiştim hangi akla hizmetse ? Ben cok bilincsiz gittim hep tedavime soran herkese de oneriyorum arastirma araştırırsan stres olursun diye... insan bilmeyince daha rahat bence ... ama hala o pizza icin cok kiziyorum kendime... simdide pek istedi canim ama yemmmeeeeeeeemmm
Canım sakin ol önce bi arkadaş 10. Gün değeri 47.5 ti geçen hafta ikiz olduğunu öğrendi... belli olmaz nasip isi bu sonuçta tutunmuş bebişin... kan pıhtılaşmasına baktırdın mı hiçHerkeze merhaba bnde transferimin 15 günündeyim ilk HCG değerin 126 çıktı 2 gün sonra 143 oldu yarın tekrar kan vericem doktorun artıştan hiç memnun kalmadı sizce bir mucize olur ve ikiye katlar mı? Basına hiç böyle bir şey gelen var mı ?gerçekten çok korkuyorum
Transferden sonra sıkışık olmak iyi olmaz bebege demislerdi banada canim zaten bebegi verdiler bana yürüyerek geçmiştim odama ve wc yeTransferden sonra yaklaşık 2 saat yattım artık karnım patlayacak gibi oldu yinede dayandım tuvalete gitmedim. Aslında yarım saat oldu hemşire gidebilirsin demistide riske atmadım :) Baya baya tuttum
Valla ben korktum ayaga kalkınca bisey olacak gibi hissettim hep tuttum ama cok sükür birsey olmadı :)Transferden sonra sıkışık olmak iyi olmaz bebege demislerdi banada canim zaten bebegi verdiler bana yürüyerek geçmiştim odama ve wc ye
Aynen herseyin fazlası zarar.Hurmanin hic zarari olmaz canim hep ye sayisini abartmamak sartiyla
Canim sende hamiştin dimi.Hadi bakalim inşallah guzel haberler verirsin bize.Niye hamilelik takvimini eklemedinCanım ben kabak çekirdeği gün kurusu ve kuru incir yedim transferden önce bi de meryem suresi okumuştum her gün 1 tane... inşallah cuma bebek ve kalp atışını görmeye gideceğiz çok heyecanlıyım inş bebiş iyidir
Ha ha koptum.İymiş bende mi öyle yapsam acaba.Ama benim yumurtalar az ve kalitesiz mecburen iyi beslenmek zorundayım yapcak bişey yokValla kızlar ben transfer öncesi özellikle bişey yemedim hatta transferden sonra kısıtlanacaz diye sevdiğim zararlı ne varsa yedim
Kan pıhtılaşmasına baktırmadım ama doktorum pıhtılaşma olmaması için Hibor enjeksiyon verdiCanım sakin ol önce bi arkadaş 10. Gün değeri 47.5 ti geçen hafta ikiz olduğunu öğrendi... belli olmaz nasip isi bu sonuçta tutunmuş bebişin... kan pıhtılaşmasına baktırdın mı hiç
Kesin bende öyle olurum kız.Sanki bebis eteğimdeymiş gibi hareket edemiycem heraldeValla ben korktum ayaga kalkınca bisey olacak gibi hissettim hep tuttum ama cok sükür birsey olmadı :)
Kismet iste bende toplasan yarim saat yatmadim... ertesi gun de calismaya başladım... simdide benimle şükür bebegim...Valla ben korktum ayaga kalkınca bisey olacak gibi hissettim hep tuttum ama cok sükür birsey olmadı :)
Koptum valla alemsin ya.Gercekten bilmemek mutluluk rahatlik o kesin.Artik ben her önume geleni okumaktan bu konularla ilgili eşimle konuşunca agzi açık bakıyo nerden biliyosun bu kadar şeyi diye.Keske bu süreclere mecbur kalmasaydimda hiç bişey bilmeseydim..Bende transfere giderken pizza yemiştim ve tabi kolao kadar emin gittim ki kendimden bundan sonra hamileyim yiyemem diye yemiştim hangi akla hizmetse ? Ben cok bilincsiz gittim hep tedavime soran herkese de oneriyorum arastirma araştırırsan stres olursun diye... insan bilmeyince daha rahat bence ... ama hala o pizza icin cok kiziyorum kendime... simdide pek istedi canim ama yemmmeeeeeeeemmm
Aslinda ilk değerin iymiş.İnşallah bisey olmaz canım.Aklına kötu şeyler getirme.İyi düşün iyi olsun.Allaha sıgın ona emanet et bebişini canimHerkeze merhaba bnde transferimin 15 günündeyim ilk HCG değerin 126 çıktı 2 gün sonra 143 oldu yarın tekrar kan vericem doktorun artıştan hiç memnun kalmadı sizce bir mucize olur ve ikiye katlar mı? Basına hiç böyle bir şey gelen var mı ?gerçekten çok korkuyorum
Korkudan ekleyemedim canım cuma günü görelim bebisi öyle eklerimCanim sende hamiştin dimi.Hadi bakalim inşallah guzel haberler verirsin bize.Niye hamilelik takvimini eklemedin
İnsallah bi sıkıntı olmaz canımKorkudan ekleyemedim canım cuma günü görelim bebisi öyle eklerim
Ben daha önce yumurtalık kanseri tedavisi gördüm ve yumurtalıklarımdan biri alındı verilen hormon ilaçları benim için zaten büyük risk uzun bir süre sonra aldığım en güzel sonuçtu benim için kısa sürmesinden çok korkuyorum umarım bebeğim sağlıklıdır.Aslinda ilk değerin iymiş.İnşallah bisey olmaz canım.Aklına kötu şeyler getirme.İyi düşün iyi olsun.Allaha sıgın ona emanet et bebişini canim