2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Evet canım romatizmam var belki ondandır sık çağırması.... eşim kulağını dayıyor bebişin kalp atışını duyuyorum diyor ama hergün ben tabi yapamayınca nasıl özlüyorum kuzu kuzumu
Aaa gercekten mi duyuyor mu bizde deneyelim :) ben ne tarafta olduğunu anlayamadım bebişin sagda mı solda mı her gidisimde herseyi soruyorum onu hep unutuyorum ya :)

Aaa gercekten mi duyuyor mu bizde deneyelim :) ben ne tarafta olduğunu anlayamadım bebişin sagda mı solda mı her gidisimde herseyi soruyorum onu hep unutuyorum ya :)
Canım valla duyuluyor diyor eşim bizim bebiş sol tarafımda kasığıma dogru esim direk kulagi dayiyor sadece bi yerde geliyormuş ses senin esin de yapsın belki gelir ultrason cihazını nereye koyuyorsa ordadır

Canım valla duyuluyor diyor eşim bizim bebiş sol tarafımda kasığıma dogru esim direk kulagi dayiyor sadece bi yerde geliyormuş ses senin esin de yapsın belki gelir ultrason cihazını nereye koyuyorsa ordadır
BEn hala karnımdan muayene olamadım canım yarın sorarım bakayım neredeymiş

Hamileyken abdestli gezmek gerekiyormuş hep abdestli oluyorum canim uyurken bile abdest alıp yatıyorum kabus falan görmeyeyim diye iyide oluyo o yüzden hep abdestli okuyorum benim bildiğimde abdestli okunması gerekiyormuş
Anladım canım doğru aslında katılıyorum söylediklerine.

Hamileyken abdestli gezmek gerekiyormuş hep abdestli oluyorum canim uyurken bile abdest alıp yatıyorum kabus falan görmeyeyim diye iyide oluyo o yüzden hep abdestli okuyorum benim bildiğimde abdestli okunması gerekiyormuş
Masallah canım ne güzel insallah bende hamiş kalınca ona çok dikkat edicem.Bol bol kuran okuycam.Sen namazlarınıda kılıyosundur

Kızlarr ben acayippp acıkıyorum doymuyorum resmen transferden sonra böyle olan var mı ?

Masallah canım ne güzel insallah bende hamiş kalınca ona çok dikkat edicem.Bol bol kuran okuycam.Sen namazlarınıda kılıyosundur
ALLAH'IN izniyle kılıyorum bitanem INŞAALLAH gerçekten çok güzel oluyo hemde hamileyken kuran okunursa bebeğede tesiri oluyomuş yüksek sesle okumak gerekiyormuş bebeğe hergün bir cüz bitirip 8-9 hatim yapan bile var ben ALLAH'IN izniyle üç ayı bitiriyim başlıcam INŞAALLAH bende hatimlere sende başla bebeğin için INŞAALLAH bitanem transferden sonra

Allah kabul etsin kucagina saglikla almayi nasip etsin yavrunu o kadar guzel seyler yaziyorsun ki etkilenmemek elde degil

Aynen canım bende baslamayi düşünüyorum.Bende her ay hatim indiricem insallah oyle bi niyetim var nasip olur hamiş kalırsam tabi.Ama düzenli namaz kılamıyorum ben baslayıp bırakıyorum bi otutturamadım ona üzülüyorum

Allah kabul etsin kucagina saglikla almayi nasip etsin yavrunu o kadar guzel seyler yaziyorsun ki etkilenmemek elde degil
Saol bitanem hepinizin duacisiyim herkese ümmet-i muhammede içinde de bizlere dua ediyorum RABBIM kabul etsin INŞAALLAH yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağimiza almayı nasip etsin RABBIM

Saol bitanem hepinizin duacisiyim herkese ümmet-i muhammede içinde de bizlere dua ediyorum RABBIM kabul etsin INŞAALLAH yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağimiza almayı nasip etsin RABBIM
AMİİN canim Allah razi olsun

Canım bende başta öyleydim RABBIM affetsin eşim sabah namazına kaldiriyodu o namaza gidince yatıyodum kimi kandırıyorsam ama eşim öyle zorladıkça bi başladım ALLAH'IN izniyle devam ediyorum RABBIM sanada nasip etsin manevi huzur işte bitanem RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bize nasip etsin RABBIM'IN emrettiği yol üzere yürümeyi nasip etsin INŞAALLAH kendi yolundan şaşırtmasın

Amin canım Rabbim hepimize onun rızasina uygun yasamayı nasip etsin.Bu uğraştıklarımız isteklerimiz gelip geçici en önemlisi onun rızası sevgisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…