- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 35
Evet canım romatizmam var belki ondandır sık çağırması.... eşim kulağını dayıyor bebişin kalp atışını duyuyorum diyor ama hergün ben tabi yapamayınca nasıl özlüyorum kuzu kuzumuSen de benim gibi sık gidiyorsun kontrole :)
Aaa gercekten mi duyuyor mu bizde deneyelim :) ben ne tarafta olduğunu anlayamadım bebişin sagda mı solda mı her gidisimde herseyi soruyorum onu hep unutuyorum ya :)Evet canım romatizmam var belki ondandır sık çağırması.... eşim kulağını dayıyor bebişin kalp atışını duyuyorum diyor ama hergün ben tabi yapamayınca nasıl özlüyorum kuzu kuzumu
Bencede canım keskeHatta keşke evde ultrason cihazı olsa
Canım valla duyuluyor diyor eşim bizim bebiş sol tarafımda kasığıma dogru esim direk kulagi dayiyor sadece bi yerde geliyormuş ses senin esin de yapsın belki gelirAaa gercekten mi duyuyor mu bizde deneyelim :) ben ne tarafta olduğunu anlayamadım bebişin sagda mı solda mı her gidisimde herseyi soruyorum onu hep unutuyorum ya :)
BEn hala karnımdan muayene olamadım canımCanım valla duyuluyor diyor eşim bizim bebiş sol tarafımda kasığıma dogru esim direk kulagi dayiyor sadece bi yerde geliyormuş ses senin esin de yapsın belki gelirultrason cihazını nereye koyuyorsa ordadır
:))) Saglikli olsun da nasılsa ilk bebek canim yaa bizimkiler isin esprisiBEncede kız cunku cenem sivilce icinde kaldı beni çirkinlestirdi
Anladım canım doğru aslında katılıyorum söylediklerine.Hamileyken abdestli gezmek gerekiyormuş hep abdestli oluyorum canim uyurken bile abdest alıp yatıyorum kabus falan görmeyeyim diye iyide oluyo o yüzden hep abdestli okuyorum benim bildiğimde abdestli okunması gerekiyormuş
Masallah canım ne güzel insallah bende hamiş kalınca ona çok dikkat edicem.Bol bol kuran okuycam.Sen namazlarınıda kılıyosundurHamileyken abdestli gezmek gerekiyormuş hep abdestli oluyorum canim uyurken bile abdest alıp yatıyorum kabus falan görmeyeyim diye iyide oluyo o yüzden hep abdestli okuyorum benim bildiğimde abdestli okunması gerekiyormuş
ALLAH'IN izniyle kılıyorum bitanem INŞAALLAH gerçekten çok güzel oluyo hemde hamileyken kuran okunursa bebeğede tesiri oluyomuş yüksek sesle okumak gerekiyormuş bebeğe hergün bir cüz bitirip 8-9 hatim yapan bile var ben ALLAH'IN izniyle üç ayı bitiriyim başlıcam INŞAALLAH bende hatimlere sende başla bebeğin için INŞAALLAH bitanem transferden sonraMasallah canım ne güzel insallah bende hamiş kalınca ona çok dikkat edicem.Bol bol kuran okuycam.Sen namazlarınıda kılıyosundur
Allah kabul etsin kucagina saglikla almayi nasip etsin yavrunu o kadar guzel seyler yaziyorsun ki etkilenmemek elde degilALLAH'IN izniyle kılıyorum bitanem INŞAALLAH gerçekten çok güzel oluyo hemde hamileyken kuran okunursa bebeğede tesiri oluyomuş yüksek sesle okumak gerekiyormuş bebeğe hergün bir cüz bitirip 8-9 hatim yapan bile var ben ALLAH'IN izniyle üç ayı bitiriyim başlıcam INŞAALLAH bende hatimlere sende başla bebeğin için INŞAALLAH bitanem transferden sonra
Aynen canım bende baslamayi düşünüyorum.Bende her ay hatim indiricem insallah oyle bi niyetim var nasip olur hamiş kalırsam tabi.Ama düzenli namaz kılamıyorum ben baslayıp bırakıyorum bi otutturamadım ona üzülüyorumALLAH'IN izniyle kılıyorum bitanem INŞAALLAH gerçekten çok güzel oluyo hemde hamileyken kuran okunursa bebeğede tesiri oluyomuş yüksek sesle okumak gerekiyormuş bebeğe hergün bir cüz bitirip 8-9 hatim yapan bile var ben ALLAH'IN izniyle üç ayı bitiriyim başlıcam INŞAALLAH bende hatimlere sende başla bebeğin için INŞAALLAH bitanem transferden sonra
Saol bitanem hepinizin duacisiyim herkese ümmet-i muhammede içinde de bizlere dua ediyorum RABBIM kabul etsin INŞAALLAH yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağimiza almayı nasip etsin RABBIMAllah kabul etsin kucagina saglikla almayi nasip etsin yavrunu o kadar guzel seyler yaziyorsun ki etkilenmemek elde degil
AMİİN canim Allah razi olsunSaol bitanem hepinizin duacisiyim herkese ümmet-i muhammede içinde de bizlere dua ediyorum RABBIM kabul etsin INŞAALLAH yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağimiza almayı nasip etsin RABBIM
Canım bende başta öyleydim RABBIM affetsin eşim sabah namazına kaldiriyodu o namaza gidince yatıyodum kimi kandırıyorsam ama eşim öyle zorladıkça bi başladım ALLAH'IN izniyle devam ediyorum RABBIM sanada nasip etsin manevi huzur işte bitanem RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bize nasip etsin RABBIM'IN emrettiği yol üzere yürümeyi nasip etsin INŞAALLAH kendi yolundan şaşırtmasınAynen canım bende baslamayi düşünüyorum.Bende her ay hatim indiricem insallah oyle bi niyetim var nasip olur hamiş kalırsam tabi.Ama düzenli namaz kılamıyorum ben baslayıp bırakıyorum bi otutturamadım ona üzülüyorum
Amin canım Rabbim hepimize onun rızasina uygun yasamayı nasip etsin.Bu uğraştıklarımız isteklerimiz gelip geçici en önemlisi onun rızası sevgisiCanım bende başta öyleydim RABBIM affetsin eşim sabah namazına kaldiriyodu o namaza gidince yatıyodum kimi kandırıyorsam ama eşim öyle zorladıkça bi başladım ALLAH'IN izniyle devam ediyorum RABBIM sanada nasip etsin manevi huzur işte bitanem RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bize nasip etsin RABBIM'IN emrettiği yol üzere yürümeyi nasip etsin INŞAALLAH kendi yolundan şaşırtmasın
Kızlar baş ağrım hiç geçmiyorKızlar peynir ekmeginizi yediniz mi tam saati
Bu dönemdeki en kötü sey o canımKızlar baş ağrım hiç geçmiyor
Ben de direniyorum canımBu dönemdeki en kötü sey o canımbenimde bir ara cok agrıdı ilaç içmedim direndim.