2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar beni hala hastaneden aramadılar neden ki acaba dün bu saatlerde aramışlardı.İnşallah bi sıkıntı yoktur

Kızlarrrr benim bebekler ikizmiş şoktayım inanamıyorum şuan gercekten doktor şaka yapıyor sandım. Birisi resmen saklanmıs bugün kendini gösterdi gelişimleri aynı allahım ben ne yapıcam :KK48:
Gözün aydın olsun kuzum çok sevindim ne mutlu sana RABBIM yavrularını sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Kızlarrrr benim bebekler ikizmiş şoktayım inanamıyorum şuan gercekten doktor şaka yapıyor sandım. Birisi resmen saklanmıs bugün kendini gösterdi gelişimleri aynı allahım ben ne yapıcam :KK48:
:rolleyes: Ciddimisin ay çok sevindim ya.Allah nazardan korusun :nazar: Hayirlısıyla sağlıkla kucağına al canım

Canım seninde 2 tane embriyo mu konulmuştu.Rabbim banada nasip etsin böyle sevinçli güzel haberleri

ayyyyyy harikaaaaa bir haber canimmmm yaaaa cok mutlu oldum yaaaa Masallaaah

X