2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar ben bu hafta tüp bebeğe başlıyorum o yüzden bat tarihini bilmyom Tüp yaptıran var mı acı verici mi işlemleri biraz korkuyom
Canim aklina takılan ne varsa burdan sorabilirsin elimizden geldigince yardımcı oluruz sana.Ben salı günü insallah transfer olucam büyük ihtimalle.Acı verici hiç bi işlem yok canım korkma

Canim aklina takılan ne varsa burdan sorabilirsin elimizden geldigince yardımcı oluruz sana.Ben salı günü insallah transfer olucam büyük ihtimalle.Acı verici hiç bi işlem yok canım korkma
Aa öylemi canım inşallah sorunsuz tutunur bebeğin canım .canım toplam kaç gün sürüyor aşamalar birde nerde yaptırdın

Aa öylemi canım inşallah sorunsuz tutunur bebeğin canım .canım toplam kaç gün sürüyor aşamalar birde nerde yaptırdın
Şu an tam 2 hafta oldu bi kaç güne transferim olucak canım.Eyer bi sorun çıkmazsa 15-20 günlük bi süreç toplamda.Bursa acıbademde yaptırıyorum canım çok memnunum doktorumdanda hastaneden de biraz masraflı oldu ama sonunda bebek olunca insan pek umursamıyor

Anladım canım bende bülent traşa gidiyom o da acıbadem maslakta. Bakalım. Kaç tane transfer olcak peki ben bir tane mi yoksa iki tanemi yapsam kararsızım gönül ikiz istiyo ama bakmak çok zor kararsızız

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebeğe başlıyorum inşallah ben bugğn adet oldum ama kurmız değil henüz kahverengi koyu renk. Bugğnü mü ilk gün saycam yoksa kurmızı gelince mi sayılıyo. Birde neler yemem lazım bu aşamada. Bilgi veren herkesten allah razı olsun

Selam canım hayırlı olsun ilk tedavin. Yeme konusunda fikrim yok ama kırmızı renk bildiğin adet kanaması gelince ilk gün sayılıyor

Anladım canım bende bülent traşa gidiyom o da acıbadem maslakta. Bakalım. Kaç tane transfer olcak peki ben bir tane mi yoksa iki tanemi yapsam kararsızım gönül ikiz istiyo ama bakmak çok zor kararsızız
Canim bildiğim kadarıyla ona doktor karar veriyo ama iki tane konulması hamile kalma şansını artırıyo

Normal kanaman olmaya başlayınca onu birinci gün olarak kabul et.Sen ilk gorüşmeye gittin mi ilk görüşmeden sonra doktorum bana adetin ikinci günü gelmemi söylemişti adetin ikinci günü baslanıyo tedaviye

Kizlar universite hastanesinde laparoskobi yaptiran varmi ? Maliyeti ne kadar
Ben erzurumda olucaktım bi ara 2000 -2500 demişti doktorum.Sen batıda büyük sehirlerden birindeysen büyük ihtimalle daha fazladır benim söylediğim ücretten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…