Canım eczanelerde headstick var tamamen zararsız agrıyan yere koyuyorsun geçiriyor genelde hamileler kullanıyor. Ben ondan alıp bulundurucam evde baya iyi geliyor.Ben de direniyorum canım
Ben de bakayım canım çok sağolCanım eczanelerde headstick var tamamen zararsız agrıyan yere koyuyorsun geçiriyor genelde hamileler kullanıyor. Ben ondan alıp bulundurucam evde baya iyi geliyor.
Canim aklina takılan ne varsa burdan sorabilirsin elimizden geldigince yardımcı oluruz sana.Ben salı günü insallah transfer olucam büyük ihtimalle.Acı verici hiç bi işlem yok canım korkmaKızlar ben bu hafta tüp bebeğe başlıyorum o yüzden bat tarihini bilmyom Tüp yaptıran var mı acı verici mi işlemleri biraz korkuyom
Aa öylemi canım inşallah sorunsuz tutunur bebeğin canım .canım toplam kaç gün sürüyor aşamalar birde nerde yaptırdınCanim aklina takılan ne varsa burdan sorabilirsin elimizden geldigince yardımcı oluruz sana.Ben salı günü insallah transfer olucam büyük ihtimalle.Acı verici hiç bi işlem yok canım korkma
Şu an tam 2 hafta oldu bi kaç güne transferim olucak canım.Eyer bi sorun çıkmazsa 15-20 günlük bi süreç toplamda.Bursa acıbademde yaptırıyorum canım çok memnunum doktorumdanda hastaneden de biraz masraflı oldu ama sonunda bebek olunca insan pek umursamıyorAa öylemi canım inşallah sorunsuz tutunur bebeğin canım .canım toplam kaç gün sürüyor aşamalar birde nerde yaptırdın
Anladım canım bende bülent traşa gidiyom o da acıbadem maslakta. Bakalım. Kaç tane transfer olcak peki ben bir tane mi yoksa iki tanemi yapsam kararsızım gönül ikiz istiyo ama bakmak çok zor kararsızızŞu an tam 2 hafta oldu bi kaç güne transferim olucak canım.Eyer bi sorun çıkmazsa 15-20 günlük bi süreç toplamda.Bursa acıbademde yaptırıyorum canım çok memnunum doktorumdanda hastaneden de biraz masraflı oldu ama sonunda bebek olunca insan pek umursamıyor
Ananas düşük yapıyo diye duymuştum amaBen transfer sonrasında hergün bir dilim ananas bir kivi ve kabak çekirdeği yedim :) iyi tutunmasını saglıyormus.
Selam canım hayırlı olsun ilk tedavin. Yeme konusunda fikrim yok ama kırmızı renk bildiğin adet kanaması gelince ilk gün sayılıyorMerhaba arkadaşlar bende tüp bebeğe başlıyorum inşallah ben bugğn adet oldum ama kurmız değil henüz kahverengi koyu renk. Bugğnü mü ilk gün saycam yoksa kurmızı gelince mi sayılıyo. Birde neler yemem lazım bu aşamada. Bilgi veren herkesten allah razı olsun
Canim bildiğim kadarıyla ona doktor karar veriyo ama iki tane konulması hamile kalma şansını artırıyoAnladım canım bende bülent traşa gidiyom o da acıbadem maslakta. Bakalım. Kaç tane transfer olcak peki ben bir tane mi yoksa iki tanemi yapsam kararsızım gönül ikiz istiyo ama bakmak çok zor kararsızız
Normal kanaman olmaya başlayınca onu birinci gün olarak kabul et.Sen ilk gorüşmeye gittin mi ilk görüşmeden sonra doktorum bana adetin ikinci günü gelmemi söylemişti adetin ikinci günü baslanıyo tedaviyeMerhaba arkadaşlar bende tüp bebeğe başlıyorum inşallah ben bugğn adet oldum ama kurmız değil henüz kahverengi koyu renk. Bugğnü mü ilk gün saycam yoksa kurmızı gelince mi sayılıyo. Birde neler yemem lazım bu aşamada. Bilgi veren herkesten allah razı olsun
Yememmi kuzum öyle güzel gidiyo kiKızlar peynir ekmeginizi yediniz mi tam saati
Ben uyumuşum vallahiKızlar peynir ekmeginizi yediniz mi tam saati
GunaydiinGünaydın kızlar :)
Güzel haberlerle gel canımGünaydın kızlarbugün kontrolüm var cok heyecanlıyım
Ben erzurumda olucaktım bi ara 2000 -2500 demişti doktorum.Sen batıda büyük sehirlerden birindeysen büyük ihtimalle daha fazladır benim söylediğim ücrettenKizlar universite hastanesinde laparoskobi yaptiran varmi ? Maliyeti ne kadar