2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar transfer günü bol bol dualarinızı bekliyorum adım gülay bu arada kızlar.Isimle dua etmek gerekiyomuş
Ederiz tabii canım :) yarın pastelmom için edelim onun adı Tuğçe kızlar transferi yarın. Sonra -Gul- ve Eses07 için edelim. Başka isteyen arkadaşlar olursa onlar icinde ederiz.

Kızlar slm bugün benim tek embriyom 5.gunu doldurup donduruldu .genetik test de yapıldı onun sonucu haftaya belli olacak.ilk tüp bebek denemem olduğu için pek bilmiyorum 3.gun embriyosu ile 5.gun embriyosu arasındaki gebelikoluşturma farkı nedir? Bir de dondurulmuş embriyo ile gebe kalma şansı artıyormu azalıyor mu?

Ederiz tabii canım :) yarın pastelmom için edelim onun adı Tuğçe kızlar transferi yarın. Sonra -Gul- ve Eses07 için edelim. Başka isteyen arkadaşlar olursa onlar icinde ederiz.
Allah razi olsun canim benim cumlemizin dualari kabul olsun kucaklari dolsun insallah bu mubarek gecede okudugum dualarimdasiniz hepiniz

Ben artıyor diye biliyorum iki kere transfer oldum ikiside 5.gün embriyosu dondurulmuş ALLAH'IN izniyle tuttu bitanem INŞAALLAH seninde tutar ALLAH'IN izniyle

Allah razi olsun canim benim cumlemizin dualari kabul olsun kucaklari dolsun insallah bu mubarek gecede okudugum dualarimdasiniz hepiniz
Allah kabul etsin canım yarın icin Allah yardımcın olsun :) Kenan beye güveniyoruz zaten :)

Benimki 3. gündü :)
Ama ablam 5. gün embriyosu ile hamile kaldı 3 yıl dondurmustu.

Canim senin tek embriyo kalmıştı yazmıştın hatırladım.5.güne gitmesine çok sevindim canım.Şimdiden hayırlı olsun bebişin Insallah genetikte güzel gelir Rabbim yardımcımız olsun

Canim senin tek embriyo kalmıştı yazmıştın hatırladım.5.güne gitmesine çok sevindim canım.Şimdiden hayırlı olsun bebişin Insallah genetikte güzel gelir Rabbim yardımcımız olsun
Çok tsk ederim inşallah hepimizin kucağı dolar

Opudan en çok korkanlardan biri bendim .ağlayarak girdim gülerek çıktım.hic korkmayın rahat olacaksınız merak etmeyin siz sadece yumurtalarınıza odaklanin
Aynen canm ben de hiç sıkıntısız geçirdim ama sonrasında çok konuşmuşum..

Allah kabul etsin canım yarın icin Allah yardımcın olsun :) Kenan beye güveniyoruz zaten :)
Canimiz kanimiz Kenan hocamiz :)) valla kk da o kadar kotu yorumlar yazmislar ki doktorumuz hakkinda gorunce sinir oluyorumm

M mry86 kuzum avatar resmin hayırlı olsun RABBIM O minnak çorapları bebişinin ayağında görmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…