INŞAALLAH RABBIM doğumdan sonra banada o kiloya inmeyi nasip etsin70 kilo olmustum tedaviye basladıgımdan beri şimdi 65 e düştüm canım
Tamam canım bi belli olsunda burdan yazarımEderiz bitanem sen transfer gününü haber ver bize
Ananas yemek lazımmış bir araştırın istersenisGünaydın kızlar bugün transferin 2.günü benim
Transfer olduğundan beri hergün kabak çekirdeği yiyorum.
Onun dışında tutunmaya yardımcı olan başka neler yemeliyimm
Bende günde bir veya iki dilim ananas yedim canım ALLAH'IN izniyle vesile oldu belkideAnanas yemek lazımmış bir araştırın istersenis
Allah razi olsun canim benim cumlemizin dualari kabul olsun kucaklari dolsun insallah bu mubarek gecede okudugum dualarimdasiniz hepiniz
Ben artıyor diye biliyorum iki kere transfer oldum ikiside 5.gün embriyosu dondurulmuş ALLAH'IN izniyle tuttu bitanem INŞAALLAH seninde tutar ALLAH'IN izniyleKızlar slm bugün benim tek embriyom 5.gunu doldurup donduruldu .genetik test de yapıldı onun sonucu haftaya belli olacak.ilk tüp bebek denemem olduğu için pek bilmiyorum 3.gun embriyosu ile 5.gun embriyosu arasındaki gebelikoluşturma farkı nedir? Bir de dondurulmuş embriyo ile gebe kalma şansı artıyormu azalıyor mu?
Ayy çok sevindim darısı hepimizin başına insallahBen artıyor diye biliyorum iki kere transfer oldum ikiside 5.gün embriyosu dondurulmuş ALLAH'IN izniyle tuttu bitanem INŞAALLAH seninde tutar ALLAH'IN izniyle
Hiç zor değil canm anestezi veriyorlar zaten.Aynı anda uyuyup bişey farketmeden uyanıyorsun.Toplama zor bir işlem mi ?
Ben korku , heyecan ve meraklıyım şuan . .
Allah kabul etsin canım yarın icin Allah yardımcın olsun :) Kenan beye güveniyoruz zaten :)Allah razi olsun canim benim cumlemizin dualari kabul olsun kucaklari dolsun insallah bu mubarek gecede okudugum dualarimdasiniz hepiniz
Benimki 3. gündü :)Kızlar slm bugün benim tek embriyom 5.gunu doldurup donduruldu .genetik test de yapıldı onun sonucu haftaya belli olacak.ilk tüp bebek denemem olduğu için pek bilmiyorum 3.gun embriyosu ile 5.gun embriyosu arasındaki gebelikoluşturma farkı nedir? Bir de dondurulmuş embriyo ile gebe kalma şansı artıyormu azalıyor mu?
Canim senin tek embriyo kalmıştı yazmıştın hatırladım.5.güne gitmesine çok sevindim canım.Şimdiden hayırlı olsun bebişinKızlar slm bugün benim tek embriyom 5.gunu doldurup donduruldu .genetik test de yapıldı onun sonucu haftaya belli olacak.ilk tüp bebek denemem olduğu için pek bilmiyorum 3.gun embriyosu ile 5.gun embriyosu arasındaki gebelikoluşturma farkı nedir? Bir de dondurulmuş embriyo ile gebe kalma şansı artıyormu azalıyor mu?
Çok tsk ederim inşallah hepimizin kucağı dolarCanim senin tek embriyo kalmıştı yazmıştın hatırladım.5.güne gitmesine çok sevindim canım.Şimdiden hayırlı olsun bebişinInsallah genetikte güzel gelir Rabbim yardımcımız olsun
Inşallah darısı hepimizin basinaBenimki 3. gündü :)
Ama ablam 5. gün embriyosu ile hamile kaldı 3 yıl dondurmustu.
Opudan en çok korkanlardan biri bendim .ağlayarak girdim gülerek çıktım.hic korkmayın rahat olacaksınız merak etmeyin siz sadece yumurtalarınıza odaklaninHiç zor değil canm anestezi veriyorlar zaten.Aynı anda uyuyup bişey farketmeden uyanıyorsun.
Aynen canm ben de hiç sıkıntısız geçirdim ama sonrasında çok konuşmuşum..Opudan en çok korkanlardan biri bendim .ağlayarak girdim gülerek çıktım.hic korkmayın rahat olacaksınız merak etmeyin siz sadece yumurtalarınıza odaklanin
Ha ha aynenAynen canm ben de hiç sıkıntısız geçirdim ama sonrasında çok konuşmuşum..
Canimiz kanimiz Kenan hocamiz :)) valla kk da o kadar kotu yorumlar yazmislar ki doktorumuz hakkinda gorunce sinir oluyorummAllah kabul etsin canım yarın icin Allah yardımcın olsun :) Kenan beye güveniyoruz zaten :)