2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Evet canım sükürler olsun oyle ama bazen çok fazla ümitsizliğe kapılıyoum.Sizde böyle oluyomuydunuz.Benim hormonlardan böyle galiba dengem bozuldu resmen
Oluyodu olmaz mı ama hemen güzel şeyle düşünmeye çalışıyosun ama şuan dediğin gibi sende hormonlar tavan oda etkiliyo insani

Amin canım benim İnşallah Ben tefriciyye, ya şafi, ya musavvir, inşirah okuyorum birde.

Evet catala yatıyorsun yine :) sonra vajinal temizlik yapılıyor. Ondan sonra hazır oldugunda yumoşlarını yolluyor
Çok utanıyorum bazen ben.Bacaklarım titriyo.Yani yine yolumuz çataldan geçiyo desene kurtuluş yok

Derdimiz bitmiyor ki :) Tedaviye başlıyoruz yumurtam olacak mı? Oldu, döllenecek mi? Tutunca, kan testi nasıl cıkacak? Olumlu oldu, ikinci acaba yüksek cıkacak mı? Sonra kese gözükecek mi? Sonra kalp atısı duyulucak mı? Bir daha muayeneye gidince tekrar duyacak mıyız

Ben oldum olduğuma pişman oldum biraz karnım büyüsün INŞAALLAH ondan sonra bakar herhalde
Vajinal daha net gösteriyor ya o yuzden oyle bakıyormus bir zararı yok zaten. Belki 3 ayımız dolunca bakarlar karından :)

ALLAH'IN izniyle sağlıklı sihhatli doğana kadar yavrularımız bize rahat yok artık gerçi doğuncaya bitmiyo bu sefer rahat nefes aliyomu niye emmiyo doydu mu ana m bize rahat yok bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olsunda bekleriz biz be başlarında INŞAALLAH

Kızlar transfer günü bol bol dualarinızı bekliyorum adım gülay bu arada kızlar.Isimle dua etmek gerekiyomuş

Valla canım saglıklı kucagımıza alalım da onu cekeriz napalım

Ben daha hic karından muayene olmadım
Benim doktorda hep alttan bakti ama önceki doktorum bayandı.Erkek doktor olduğu için bi türlü alısamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…