2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Canım ablamın 14 haftalık ikizlerinin kalbi durmuştu temmuzda hatta 10 gün olmuş ablam hiç hissetmemişti. Cinsiyet öğrenmeye gittiginde doktor söyledi şok oldular.
Ablanın sorunu neydi canım? Çoğul gebelikden kaynaklı olabilirmi? Çok büyük bir acı Allahım yaşatmasın kimseye.

Donmuş olduğu içinmi zararlı canım? Mezgit balığı yiyebiliyoruz diye biliyorum ben. Pişman oldum şimdi çok
Tabi canım donmuş olduğu için bi de ben bu konuda okuduğumda hangi denizden tutulduğu önemli diyordu çünkü derin su balığı olduğu için ağır metal ve civa taşıyabiliyormuş ondan dedim... Sen gene de takılma buna bi kereden bisey olmaz rahat ol annesi bebiş çok iyi

Ablanın sorunu neydi canım? Çoğul gebelikden kaynaklı olabilirmi? Çok büyük bir acı Allahım yaşatmasın kimseye.
Canım ablamın ilk kızı tüp bebek onda hic sorun olmadı cok sükür suan 3,5 yasında. İkinciyi dondurulmuslardan yaptırdı. Tek yumurta ikizi oldular ama ablamın kanaması vardı. Onda da bende oldugu gibi pıhtılaşma var. Tamamen doktor hatası kanama cok degildi ama ilacını kesti ablamın bebeklerininde kan pıhtılaşmasına baglı olarak kalpleri durdu.

Çok korktum bir an Allahım korusun hepsinide . Bende şaşırdım ne yiyip içicem diye. Sizler ne yiyorsunuz kızlar ?

Canım benim ya allah kızını bağışlasın ablana. Pıhtılaşması olan birine nasıl keser ilacı, Allahım böyle doktorlardan uzak tutsun herkesi.

İNŞAALLAH kuzum ya sağlıklı sıhhatli olsunlar ALLAH'IN izniyle bi dr gittim o kafamı karıştırdı takmıyorum desemde soru işareti yok değil bi dedi kalp atımını ben göremiyorum bi dedi kalp atımı var kalbim ferah belirtilerde hala var kötü bişey hissetmiyorum ama takıldı kafama dr biraz değişikti ama ışte gelde anlat usg bile çok kötüydü bebeği bulanık görüyorum dedi üstten baktirdim çok ısrar etti vajinal usg yapalım diye izin vermedim göbek var tabi onu düşünemedim vajinal usgde bile derinden gelen kalp atımı nasıl duyulsun işte bi aptallık ettim şimdide içim içimi yiyo pazartesiyi iple çekiyorum ALLAH'IN izniyle sağlıklı sıhhatlidir yavrum INŞAALLAH

Canım benim ya allah kızını bağışlasın ablana. Pıhtılaşması olan birine nasıl keser ilacı, Allahım böyle doktorlardan uzak tutsun herkesi.
Aynen canım hala unutamıyor bir de ölü dogum yaptı onun icin cok zor. Doktorda cok bilindik bir hastanede bilindik bir doktor maalesef ablama bir gecmis olsun bile demedi.

Canım pazartesi duyacaksın gönlünü ferah tut. Ben daha hic karından muayene olmadım. Hep vajinal oluyorum. Öyle daha net görüp duyuluyor.

İyidir annesi boşu boşuna evham yapıyosun.Valla böyle diyorum ama hamiş olsam ben senden beter olucam bundan adım gibi eminim

Kızlar benim kasıklarımda degişk bi ağrı var.Regl olduğumdaki gibi ağrı deil gaz sancısı gibi degişik bişey böyle olan oldu mu aranızda.Patliycak bomba gibiyim

Canım bebeğin tutunduğu yer haftası ve ultrasound cihazı kalp atımının duyulmasında çok etkilidir. Senin çok normal derinden gelmesi bende ilk duyduğumda derindendi hatta dedim kendi kendime bir sorunmu var acaba diye ama iki hafta sonra gittiğimde gümbür gümbürdü oda yıkılıyodu :) bende kiloluyum ilk karın muayenemde bebeği önceki gibi net göremedik tabi yağlar izin vermedi :) bu gidişimizde artık baya ilerlemiş oluruz daha ner görürüm heralde. Kısaca canım hiç kafana takma bunu gereksiz bir stres olur senin için üzme bebişi annesi.

Kızlar benim kasıklarımda degişk bi ağrı var.Regl olduğumdaki gibi ağrı deil gaz sancısı gibi degişik bişey böyle olan oldu mu aranızda.Patliycak bomba gibiyim
Opu dan sonra oluyor canım o tarz seyler. Gazdır muhtemelen

Normal canım ya. Sıkıntı yapma bir kaç güne geçer o ağrılar.

Elhamdülillah ilaçlarımı hep zamanında kullandım bendede pıhtılaşma var ablan için çok üzüldüm RABBIM en kısa zamanda nasip etsin yerini yeni minnoşlari doldursun

benim 2 gun oldu halaa batiyor ani hareketlerde

İyidir annesi boşu boşuna evham yapıyosun.Valla böyle diyorum ama hamiş olsam ben senden beter olucam bundan adım gibi eminim
Aynen bitanem tam unuttum diyorum gene geliyo aklıma eve portatif ultrason alaşım var her sabah babası ölçümleri yapar kalbi dinlettirirdi

Elhamdülillah ilaçlarımı hep zamanında kullandım bendede pıhtılaşma var ablan için çok üzüldüm RABBIM en kısa zamanda nasip etsin yerini yeni minnoşlari doldursun
Benimde pıhtılasmam var canım iğne vuruyorum her gün. Amin canım inşallah.

Aynen bitanem tam unuttum diyorum gene geliyo aklıma eve portatif ultrason alaşım var her sabah babası ölçümleri yapar kalbi dinlettirirdi
Canım o purple nin dedigi gibi cihazlada alakalı. Bizim tüp bebek doktorlarının cihazları daha iyi kesinlikle. Hic takma kafana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…