2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar doktorum bana bi sürü ilaç yazmış.monodoks,hıbor,climara,corasprin,progestan,prednol,crınone jel sizede verdiler mi bunları

Kızlar doktorum bana bi sürü ilaç yazmış.monodoks,hıbor,climara,corasprin,progestan,prednol,crınone jel sizede verdiler mi bunları
Canım coraspin ve folic asit ben iğnelere basladıgımda kullanmaya baslamıstım.. OPU dan sonra tetradox(Antibiyotik) , Crinone jel ve prednol var :)) Prednol 4 gun kullanacakmısım .. İşyerinde gören hapçı diyor hahaha :confused: Sağlıkla gelsin de bebişlerimiz bunlar da tuzu biberi olsun

Canım coraspin ve folic asit ben iğnelere basladıgımda kullanmaya baslamıstım.. OPU dan sonra tetradox(Antibiyotik) , Crinone jel ve prednol var :)) Prednol 4 gun kullanacakmısım .. İşyerinde gören hapçı diyor hahaha :confused: Sağlıkla gelsin de bebişlerimiz bunlar da tuzu biberi olsun
Aynen bende miyositol diye bi folik asit kullanıyorum nerdeyse 1.5 aydır.Bende prednolu transfere kadar kullanıcakmışım.İlaçlarımız aynı nerdeyse canım.Senin transfer günün belli oldu mu

Kızlar şmdi benim bugün opu oldu.Yarın 1.gün mü oluyo.pazar 3. Gün salı 5.gün mü oluyo :deli:

Kızlar fish fingerler zararlımıdır sizce? İçeriğinde mezgit balığı var sonuçta yedim bu akşam biraz vallahi :bicak:

Kızlar fish fingerler zararlımıdır sizce? İçeriğinde mezgit balığı var sonuçta yedim bu akşam biraz vallahi :bicak:
Canım sana bişey sorucam öncelikle özür diliyorum senden acını deşmekte istemiyorum ama daha önceki gebeliğimde bebeğinin kalbi durmuştu ya sen hissettin mi bi şeyler yoksa kontroldemi öğrendin

Canım sana bişey sorucam öncelikle özür diliyorum senden acını deşmekte istemiyorum ama daha önceki gebeliğimde bebeğinin kalbi durmuştu ya sen hissettin mi bi şeyler yoksa kontroldemi öğrendin
O gün kontrole gittiğimde hissetmiştim aslında hatta doktora sordum bebeklerin kalbi kaçıncı haftada durur bir sorun varsa diye , kızmışlardı bana kötü şeyler düşünme diye ama korktuğum şey başıma gelmişti. Allahım bebeklerimizi korusun onlara bişey olmasın, lütfen böyle kötü şeyler düşünme sende canım. Bir sorun yoksa hiçbişey de olmaz bebişlere. Benim sonradan lupusum olduğu çıktı ortaya yoksa gayet sağlıklıydı bebek. Kalbi gümbür gümbür atan bir bebek kolay kolay bişey olmaz.

Canım ablamın 14 haftalık ikizlerinin kalbi durmuştu temmuzda hatta 10 gün olmuş ablam hiç hissetmemişti. Cinsiyet öğrenmeye gittiginde doktor söyledi şok oldular.

X