Canım senin son tedavin pozitifti sanki tekrar mi denediniz hayırlı olsun umarım bu sefer olur.Akıntı olması normal progestandan olabilirKızlar bugün transferimin 3.günü
Su gibi renksiz kokusuz bi akıntım oldu ilk defa böyle oldu aranızda aynı şeyi yaşayan var mı
(İlk 2 tedavimde hiç böyle bişey yaşamamiştım)
Olmadı canım karışık biraz o tedavimCanım senin son tedavin pozitifti sanki tekrar mi denediniz hayırlı olsun umarım bu sefer olur.Akıntı olması normal progestandan olabilir
Anladım canım ben bebegime kavuştum darısı başına :)Olmadı canım karışık biraz o tedavim
Mrb canim okuyo normalde biyle seyler kafaya takma insallah bu sefer sende kavusursun bebegineKızlar bugün transferimin 3.günü
Su gibi renksiz kokusuz bi akıntım oldu ilk defa böyle oldu aranızda aynı şeyi yaşayan var mı
Seninde gözün aydın canım bebişin doğmuşta kırkı bile çıkmış maşallahAnladım canım ben bebegime kavuştum darısı başına :)
Saol canım.Evet zaman çok çabuk geciyo cabuk büyüyolar senin minnoş olunca sende görüceksin :)Senin de bu sefer olur inşallah.Rabbim senin ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün minnoslarina bir an önce kavuştursunSeninde gözün aydın canım bebişin doğmuşta kırkı bile çıkmış maşallah
Benim yerimede kocaman kokla kuzunu
Allah yardımcın olsun CanımHerkese günaydin bu aksam yatarken baa agrisiyla yattim bas agrisiyla uyandim .saat 5 te evin yanindaki acilde tansiyon ölçturdum aonuc 15 9 sonrasinda doktoru aradim idrarda protein kacagi testi yapri ve pozitif cikti .doktorum bi kac test daha yapip eger pozitifse sonuc bugun dogum olacak.negatifse yarin dogum icin Yatis yapacagim .gebelik zehirlenmesj oluyormus yuksek tansiyon ve protein pozolitif olunca.bana dua edin lutfen allahim once yavrumu aonrada beni korusun.simdiden yazmak isgedim belki zaman bulamam.
Canım normal inşallah pozitif haberiyle daha da artacakKızlar bugün transferimin 3.günü
Canım benim dualarım seninle Rabbim sağlık sıhhatle kavuştursun sizi birbirinizeHerkese günaydin bu aksam yatarken baa agrisiyla yattim bas agrisiyla uyandim .saat 5 te evin yanindaki acilde tansiyon ölçturdum aonuc 15 9 sonrasinda doktoru aradim idrarda protein kacagi testi yapri ve pozitif cikti .doktorum bi kac test daha yapip eger pozitifse sonuc bugun dogum olacak.negatifse yarin dogum icin Yatis yapacagim .gebelik zehirlenmesj oluyormus yuksek tansiyon ve protein pozolitif olunca.bana dua edin lutfen allahim once yavrumu aonrada beni korusun.simdiden yazmak isgedim belki zaman bulamam.
Amin canim saolCanım benim dualarım seninle Rabbim sağlık sıhhatle kavuştursun sizi birbirinize
Canım iy ki tansiyonunu ölçtürmüşsün inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğineHerkese günaydin bu aksam yatarken baa agrisiyla yattim bas agrisiyla uyandim .saat 5 te evin yanindaki acilde tansiyon ölçturdum aonuc 15 9 sonrasinda doktoru aradim idrarda protein kacagi testi yapri ve pozitif cikti .doktorum bi kac test daha yapip eger pozitifse sonuc bugun dogum olacak.negatifse yarin dogum icin Yatis yapacagim .gebelik zehirlenmesj oluyormus yuksek tansiyon ve protein pozolitif olunca.bana dua edin lutfen allahim once yavrumu aonrada beni korusun.simdiden yazmak isgedim belki zaman bulamam.
Aynen canim ya bas agrisindan şüphelendim de gitttim arka sokagimda hemen devlet hastanesi ki bi sansimda pazar sabah olmasina rahmen saat 5 te sabah özel doktorum telefonjnu açtiCanım iy ki tansiyonunu ölçtürmüşsün inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
Aynen canim ya bas agrisindan şüphelendim de gitttim arka sokagimda hemen devlet hastanesi ki bi sansimda pazar sabah olmasina rahmen saat 5 te sabah özel doktorum telefonjnu açti[/QUOTC
Canım ben de seni merak ettim.Doktorun ne dedi sabah sezeryana mı karar verdiniz.İyi ki protein baktırmışsın.Güzel haberler ver inşallahAmin canim saol
Canım ben de seni merak ettim.Doktorun ne dedi sabah sezeryana mı karar verdiniz.İyi ki protein 8baktırmışsın.Güzel haberler ver inşallah[/QUO günaydin bugun saat 11 30 da ystis yapilyor hayirlisiyla dogumda iki uc saat sonra olacak insallah hayir dualarinizi bekliyorum. Bal10cukkk arkadasim sende dualarimda olacaksin dogum yaparken yapilan dualar kabul olurmus.allahim sanada isteyen digrr arkadaslarimizinda yuzunu guldursün
Korkma canım en kısa zamanda çıkar şükür ki çok erken haftalarda olmadı doğumun.Rabbim sifa versin bir an önce kavuştursun sizi.Ciğer geliştirici iğne vurmadılar mıDun saaat 3 tedogumum gerceklesti cok sukur ama bebegimde solunum sıkıntidi var kuveze aldikar yavtjmu dualarinizi esirgemeyin lutfen
Canım benim çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda yanına gelir küçük prensDun saaat 3 tedogumum gerceklesti cok sukur ama bebegimde solunum sıkıntidi var kuveze aldikar yavtjmu dualarinizi esirgemeyin lutfen