2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

O zaman bence daha fazla stres yapma her şey yolundayms. Olumlu düşün her şey güzel gitsin inşa. Sn kalbine de duymusun rahat et artk bize de dua et. Biz de duyalm sağ salim ins
INŞAALLAH kuzum RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bize yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağimiza almayı nasip etsin INŞAALLAH hepiniz dualarimdasiniz

Canlar neler yapıyosunuz?Bugün topik çok sessiz yine

Canım milletin bulantısı sabah olur benim ki gece başlıyor onunla uğraşıyorum... çok dua ediyorum şükürler olsun bu günlere Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Evet genelde sabah bulantıları olur ama bünyeden bünyeyede fark oluyo demek ki.Her güzelliğin bi zorluğu oluyo.Geçici sürecler bunlar.Amin canım.Rabbim senide sağ salim bebişine kavuştursun

Kızlar ya hamile oldugumdan beri cene bölgemde bi sürü sivilce cıktı ve o kadar acıyor ki anlatamam ayrıca hic ama hic azalmıyor da. Ama sadece o bölgede var hamilelikte bir dönem oluyormuş boyle ama gördükce cok canım sıkılıyor Sizlerde de oldu mu?

Bende de oldu canım iki yerde biri çenemde biride tuhaftı boğazımda çıktı ilk defa ama hiç el vurmadım kendiliğinden gitti sıkıntı etme kendine herkeste hamilelik belirtileri farklı kuzum geçer yeter ki ALLAH'IN izniyle bebişlerimiz sağlıklı olsun INŞAALLAH belkide bu dönemde çok stresleyiz ya ondan da çıkmış olabilir

Hamilelikte sivilcede mi oluyomuş.Normalde zaten sivilcelerle başım belada.Desene hamile kalsamda kurtulamıycam bu illetten

Hamilelikte sivilcede mi oluyomuş.Normalde zaten sivilcelerle başım belada.Desene hamile kalsamda kurtulamıycam bu illetten
Hiç dert etme bitanem belki sende olmicak RABBIM INŞAALLAH sağlıklı sıhhatli bebişlerle doldursun kucağini sivilceler geçer belki sen hamile kalinca tersi olup bütün sivilcelerin gider pürüzsüz bi cilde kavuşursun

Hercai91 Herşey bebek için ne yapalım azıcık katlanıcaz canım benim :) 3. aydan sonra gecermiş öyle okudum çoğu yerde birde bebek kız ise annenin güzelliğini alırmış :)
-Gul- Canım valla bende olmasa şaşardım zaten birde benim sivilcelerim uc vermez kırmızı olur suan oyleler ne yapalım biraz sabır :)

Canım hayırlısıyla hamile kalıyımda sivilce çokta önemli deil.Geçici şeyler hamilelikte yaşananlar 9 ay dayanırım..

M mry86 aynen bende öyle biliyorum kuzum erkekte güzelleştirirmiş anneyi sağlıklı sıhhatli olsunda minnoşlarimiz INŞAALLAH ALLAH'IN izniyle dayanicaz dua et bana anda bitanem bi daha ki gittiğimde bebeğinin kalbini ALLAH'IN izniyle daha güzel duyabileyim

Canım hayırlısıyla hamile kalıyımda sivilce çokta önemli deil.Geçici şeyler hamilelikte yaşananlar 9 ay dayanırım..
Aynen öyle bitanem ALLAH'IN izniyle bu zorlu süreçleri en güzel şekilde atlat ve bir an önce hamileler kervanına katıl INŞAALLAH ipi ne zaman senin canim

Aynen öyle bitanem ALLAH'IN izniyle bu zorlu süreçleri en güzel şekilde atlat ve bir an önce hamileler kervanına katıl INŞAALLAH ipi ne zaman senin canim
Persembe yada cuma dediler.Yumurta geliştirici ignelerim bugün bitti.Yarın kontrol var.Bakalım ne diyicek doktorumuz.Asıl mesele opu sonrası inşallah güzel yumurtalar toplanırda transfer aksamaz.Bide onun için stres yapıcam.Acaba ne olucak merakı başlıycak.

INŞAALLAH bol bol toplanır yumoşlarin kaliteli bir şekilde bide kaliteli embriyo olurlar INŞAALLAH RABBIM izniyle ben oluşan 3 ay sonra transfer olmuştum RABBIM hayırlı gün ve saatte nasip etsin INŞAALLAH

Ay canım benim inşallah tabii ki duyacaksın ben iki kere duydum. Cuma biliyorsun ani birşey olduğu için gitmiştik doktorum kalbinide dinleteyim rahat olsun içiniz dedi :) Bir daha ayın 8’nde gidicem ben de seninle aynı gündü canım

INŞAALLAH bol bol toplanır yumoşlarin kaliteli bir şekilde bide kaliteli embriyo olurlar INŞAALLAH RABBIM izniyle ben oluşan 3 ay sonra transfer olmuştum RABBIM hayırlı gün ve saatte nasip etsin INŞAALLAH
Amin canım haklısın ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun.

Canım senin için hayırlısı olsun ama benim içime güzel şeyler doğuyor. Benimde 6 tane yumurtam toplanmıştı, 4 tanesi iyi durumdaydı sonra en 1. Kalite 8 e bölünmüş iki yumurtam kaldı onlarda transfer olmustu. Biride tuttu işte :)

Evet canım benim, benimde çıkartmam gerek cünkü artık sanırım kontrollerimiz ayda 1 olacak. Benim kan sulandırıcı iğnem var 15 günde bir alıyorum doktorum Kavacık’ta her zaman gidemedigim için muayeneye gittigimde söyleyecegim raporu. Yarın saglık ocağı icin randevu aldım gebelik kaydı yaptırıcam. Bir de crinone jel var onu sanırım aile hekimleri yazıyormuş onuda bir sormam lazım.

Yarın benide sağlık ocağı kayıt için çağırdı bildirim yapacaklarmış ben yazdiriyorum crinone jeli ama sen günde kaç kullanıyorsan ona göre yazdır canım benim 2×1 ama dr 1×1 yazmış ikinciyi mecbur parayla almak zorunda kaldım estrofem falan hepsini yazdiriyolar benim gittiğim merkez devlete hiç bakmıyo başka özel hastanede çikarttiricam raporumu hemşirem öyle yap daha iyi olur dedi onun için gidicem bakalım ALLAH'IN izniyle minnağimida görürüm bu arada kavacikta hangisi hastanen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…