Insallah hakkinda hayirlisi olur canim guzel haberlerini bekliyoruz Allah in izniyleDün akşam çatlatma iğnemi vurdum canım yarın sabah ALLAH ın izniyle OPU var dualarınıza beni de katın çok heyecanlıyım
Agri sizi yok canim zaten idrara sıkısık oluyorsun o an bisey dusenemiyorsun :). Transferden sonra sana zaten buyuk bir ihtimal kagit verirler . Orda yaziyor hafif lekelenme kanama vs gelebelir normal diye.Kızlar transfer nasıl oluyo ağrı acı veya kanama oluyo mu.
Sebebi bilinmeyen kısırlık diyorlardı eşimin morfoloji sifir yada 1 çıkıyor ikimizinde çocuğu olur dediler 12 yildir bekliyoruz ama olmadiCanım Rabbim en kısa zamanda seni bebişine kavuştursun.Sorun neydi sizde neden tüp bebek denemiştiniz
Tamam.Cevabın için teşekkürler.Senin nasıl gidiyo.Keseyi görmeye ne zaman gidiyosun inşallah canımAgri sizi yok canim zaten idrara sıkısık oluyorsun o an bisey dusenemiyorsun :). Transferden sonra sana zaten buyuk bir ihtimal kagit verirler . Orda yaziyor hafif lekelenme kanama vs gelebelir normal diye.
Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün canım.Ümidini kaybetme Rabbim vermiyecek olsa bu kadar istetmezdi diye düşünüyorumSebebi bilinmeyen kısırlık diyorlardı eşimin morfoloji sifir yada 1 çıkıyor ikimizinde çocuğu olur dediler 12 yildir bekliyoruz ama olmadi
Carsamba gunu tam 6 haftalik oluyoruz canim. Sali gunu gidicez insallah annem o zaman musait . Hayirlisiyla goruruz insallah keseyide kalp atisinida .Tamam.Cevabın için teşekkürler.Senin nasıl gidiyo.Keseyi görmeye ne zaman gidiyosun inşallah canım
Aynen bitanem 2 tane sivilce bile çıkmıştı ALLAH razı olsun kızlar rahatlattiniz beni RABBIMDE sizi darda zorda koymasın INŞAALLAH ümmet-i muhammedle yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağimiza almayı nasip etsin RABBIMCanim ben daha yeniyim ama ilk adet tarihinde bende agri cektim sag sola yatabiliyordum duz yatinca karnim felaket aciyordu. Sonra adet zamani gecti agrilarim gidince ben bi an dedim ne oluyor kesin bu da gitti . Sonra arastirdimki normalmis. Seninde normal canim sivilcem bile cikmisti 12.gunu test gunu yani.
Aminnnnn canim benimmm.Aynen bitanem 2 tane sivilce bile çıkmıştı ALLAH razı olsun kızlar rahatlattiniz beni RABBIMDE sizi darda zorda koymasın INŞAALLAH ümmet-i muhammedle yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağimiza almayı nasip etsin RABBIM
allah razi olsun canimInsallah hakkinda hayirlisi olur canim guzel haberlerini bekliyoruz Allah in izniyle
İnsallah canim Rabbim tamamına erdursinCarsamba gunu tam 6 haftalik oluyoruz canim. Sali gunu gidicez insallah annem o zaman musait . Hayirlisiyla goruruz insallah keseyide kalp atisinida .
8 haftalikta da var yani bu kramplar. Kramplar çok fena ya. Rabbim yardimcimiz olsun. Kolaylastrsn inş.Olmazmi bitanem ya bazen kramp gibi giriyo korkuyorum sonra rahatlıyorum gaz sancisiymiş diye ama benim şuan adet dönemim ondan ağrım oluyo transferden sonraki ağrı gibi bide işte akintim oluyo
Canım nasılsın? Test yaptırıcaktın en son yanlış hatırlamıyosam?8 haftalikta da var yani bu kramplar. Kramplar çok fena ya. Rabbim yardimcimiz olsun. Kolaylastrsn inş.
2 test yapmıştım biri silik biri koyuydu sanırsam muhabbet ordan başlamıştı bi 73 çıktı sonra 214 sanırsam. Şimdi 6 haftanin içindeyim galiba. Kese gördüğü zaman doktor hiç kal için bi şey demedi erkenden sanırım 5+6 da gitmişm. 2 haft sonrasına gün verdi. İnşaallah bana da dua edin her şey yolunda gitsinCanım nasılsın? Test yaptırıcaktın en son yanlış hatırlamıyosam?
Hayırlısı olsun canım. Değerin güzel yükselmiş. Keseyide gördün madem bir sıkıntı yoktur merak etme :) bende 6+5 de duymuştum kalp atımını ilk kontrolümdü. Senin gittiğin hafta için çok erken zaten kalp atımı için. 8. Haftanın içinde gidecen yani bi daha. Güzel haberlerini bekliyoruz ozman :)2 test yapmıştım biri silik biri koyuydu sanırsam muhabbet ordan başlamıştı bi 73 çıktı sonra 214 sanırsam. Şimdi 6 haftanin içindeyim galiba. Kese gördüğü zaman doktor hiç kal için bi şey demedi erkenden sanırım 5+6 da gitmişm. 2 haft sonrasına gün verdi. İnşaallah bana da dua edin her şey yolunda gitsin
Allah razı olsun. Yok ya 7+6 da gitmiş olucam ya da tam 8 de . Doktor bi şeyler gösterdi tabi doğal olarak anlamadım. Her şey yolunda gözüküyor ddi bu yetti bize elhamd.Hayırlısı olsun canım. Değerin güzel yükselmiş. Keseyide gördün madem bir sıkıntı yoktur merak etme :) bende 6+5 de duymuştum kalp atımını ilk kontrolümdü. Senin gittiğin hafta için çok erken zaten kalp atımı için. 8. Haftanın içinde gidecen yani bi daha. Güzel haberlerini bekliyoruz ozman :)
Evet bitanem bende 8.haftadayim bu ağrılar korkuttu beni ya bide dr kalp atışı derinden dedi ondanda korkuyorum gerçi kalp atımı var sağlıklı bebek dedi ALLAH'IN izniyle kilodan derinden geliyormuş bebeğe baskı yapmak istemiyorum dedi sizce korkmalimiyim ALLAH'IN izniyle bebeğim iyidir dimi yarın başka bir dr daha gidicem rapor çikarttirmak için orada bi kontrol ettirsem sıkıntı olmaz dimi çok soru sordum hakkını helal et bitanem8 haftalikta da var yani bu kramplar. Kramplar çok fena ya. Rabbim yardimcimiz olsun. Kolaylastrsn inş.
Benim de çok bi fikrim yok. İnşaallah her şey yolundaDr. Negatif dusunmeyelim pozitif olalım. Muayene vajinal olmuyor mu sonrasindaEvet bitanem bende 8.haftadayim bu ağrılar korkuttu beni ya bide dr kalp atışı derinden dedi ondanda korkuyorum gerçi kalp atımı var sağlıklı bebek dedi ALLAH'IN izniyle kilodan derinden geliyormuş bebeğe baskı yapmak istemiyorum dedi sizce korkmalimiyim ALLAH'IN izniyle bebeğim iyidir dimi yarın başka bir dr daha gidicem rapor çikarttirmak için orada bi kontrol ettirsem sıkıntı olmaz dimi çok soru sordum hakkını helal et bitanem
Vajinal oldu ama ben kilolayım bide bebeğim yine rahimde ama biraz geride tutunmuş dr da bebeğe zarar vermek istemiyorum baskı yapmayalım kalbi atiyi dedi tekrar tekrar sordum bi sıkıntı yok dimi hocam sağlıklı mi diye sağlıklı dedi ölçümlerde iyi dedi haftasıyla uyumlu dedi videosu var orda da belli kalp atımı paranoyak oldum ya RABBIM'IN izniyle INŞAALLAH yavrum sağlıklı sihhatlidirBenim de çok bi fikrim yok. İnşaallah her şey yolundaDr. Negatif dusunmeyelim pozitif olalım. Muayene vajinal olmuyor mu sonrasinda
O zaman bence daha fazla stres yapma her şey yolundayms. Olumlu düşün her şey güzel gitsin inşa. Sn kalbine de duymusun rahat et artk bize de dua et. Biz de duyalm sağ salim insVajinal oldu ama ben kilolayım bide bebeğim yine rahimde ama biraz geride tutunmuş dr da bebeğe zarar vermek istemiyorum baskı yapmayalım kalbi atiyi dedi tekrar tekrar sordum bi sıkıntı yok dimi hocam sağlıklı mi diye sağlıklı dedi ölçümlerde iyi dedi haftasıyla uyumlu dedi videosu var orda da belli kalp atımı paranoyak oldum ya RABBIM'IN izniyle INŞAALLAH yavrum sağlıklı sihhatlidir