Bende ocak ayinda baslayacaktim ama dunyam basima yikildi. En iyi sizler anlarsiniz hepimiz boyle zamanlardan gectik cunku...
Ben normalde hamile haberi alinca sevinirim ama bu defa oyle olmadi...
Bziim cocugumuz olmadigini aile buyuklerinden baska kimse bilmiyor..
Kaynim 2 ay once evlendi... ocakta da biz
tup bebek yaptiricaz. 4 senedir kayinbabamla kaynanam torun haberi alacaklari gunu sabirla bekliyor ve surekli destek oluyorlar. Ama oyle olmadi...
2 aylik gelin olan eltim hamile, herkes şok... kaynanam bir yandan sevinc bir yandan uzuntu yaşadi. Eşim haberi alinca agladi, ben onu oyle gorunce agladim.. kaynanam da agladi.. bu nasil bir kader bilemiyorum. Yanlis anlamayin hepimiz gecmisizdir bu sureclerden.. ama ben ilk defa bir hamilelik haberine sevinemedim. Agladim esim agladi kaynanam agladi... Hickimse beklemiyordu. Herkes ocagı bekliyordu guzel haberler vericektik. Şimdi diceksiniz ki ee nolmuş..?
Rabbim ol dedikten sonra demekki oluyormuş tup bebek yaptirsakta tutmayacagini dusundum zamani gelmemis ki olmuyormuş dedim kendimce... birden kendimi güçsuz hissettim birden içim çekildi.. butun umudum gitti bitti... bilmiyorum çok farkli duygular hissettim... evet aglamam yanlisti cunku hicbir zaman birinin mutlulugu benim uzuntum olmadi.. ama bu kez oldu... ben 4 senede sayisiz hormon tedavisiz sayisiz kere agri uzuntu hayal kirikligi yasarken , 2 ay kadar kisa bir surede hamile kaldi.
Vardir bundada rabbimin bi bildigi dedim. Ama isyan da ettim cok pişmanim...
Eltim istemedigimizi biliyor kesin bir dille istemedigimizi belirtmiştim. Şimdi 1 ay arayla allahm nasip eder de tutarsa bu tup bebek ne derim bilmiyorum.
Biliyorsunuz eltiler arasinda boyle cekismeler olur ya , acaba dermi beni kiskandi da yapti diye çnku oyle bir kiz soyler yani. Yuzume de soyler hani istemiyordun ne olduda yaptin hemen benden sonra der... cok kararsizim kizlar. Hersey hazir ocagi bekliyoruz.