2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Görürsün tabii canım Allah’ın izniyle Benimde doktorum 2x1 yazmıstı crinone yarın aynı sekilde izah edeyim. Normal alınamaz her zaman gercekten pahalı ilaçlar Allah devletimizden razı olsun Cogunu karsılıyor. Gittigim hastanenin sgk anlasması da var hic sıkıntı yasamadım ilaçlarda sadece uzak. Ben crinone jel, clexane iğne ve coraspin, folikasit kullanıyorum canım. Benim cuma günü gebelik kaydımı yaptılar ama saglık ocagı aramadı beni. Ben yarın gidince onuda aradan çıkarırım.

Aynen RABBIM devletimizden razı olsun ben crinone jel clexane b estrofem bide venelac diye bi vitamine başlattirdi folik asitle omepa q10 kullaniyodum bu ikisini biraktirdi ben hastanede çalişirken o sene bi yasa çikmişti özel hastanelerde gebelerden doğum ücreti haricinde hiç bir ödeme alinmayacağina dair hala devam ediyo mu ki acaba

Canım hastanem Medistate, doktorum Kenan Sofuoğlu. Onu hiç bilmiyorum canım. Bir araştırmak lazım aslında. Şuan tek muayene ücreti veriyoruz normalde 200 ₺ sgk olduğu için 155 ₺ ödüyoruz.

Canım hastanem Medistate, doktorum Kenan Sofuoğlu. Onu hiç bilmiyorum canım. Bir araştırmak lazım aslında. Şuan tek muayene ücreti veriyoruz normalde 200 ₺ sgk olduğu için 155 ₺ ödüyoruz.
Biz paketten yararlanıyoruz canım orada yok mu öyle 1.aydan 4.aya kadar 1575 lira 5.aydan 9.aya kadar da 1575 muayene tarama testleri rutin kanlar nts falan herşey içindeymiş bir kan vermeye kalkiyosun 70 - 80 den başlıyo böylesi daha uygun geldi bize

Bende ocak ayinda baslayacaktim ama dunyam basima yikildi. En iyi sizler anlarsiniz hepimiz boyle zamanlardan gectik cunku...

Ben normalde hamile haberi alinca sevinirim ama bu defa oyle olmadi...

Bziim cocugumuz olmadigini aile buyuklerinden baska kimse bilmiyor..

Kaynim 2 ay once evlendi... ocakta da biz tup bebek yaptiricaz. 4 senedir kayinbabamla kaynanam torun haberi alacaklari gunu sabirla bekliyor ve surekli destek oluyorlar. Ama oyle olmadi...

2 aylik gelin olan eltim hamile, herkes şok... kaynanam bir yandan sevinc bir yandan uzuntu yaşadi. Eşim haberi alinca agladi, ben onu oyle gorunce agladim.. kaynanam da agladi.. bu nasil bir kader bilemiyorum. Yanlis anlamayin hepimiz gecmisizdir bu sureclerden.. ama ben ilk defa bir hamilelik haberine sevinemedim. Agladim esim agladi kaynanam agladi... Hickimse beklemiyordu. Herkes ocagı bekliyordu guzel haberler vericektik. Şimdi diceksiniz ki ee nolmuş..?

Rabbim ol dedikten sonra demekki oluyormuş tup bebek yaptirsakta tutmayacagini dusundum zamani gelmemis ki olmuyormuş dedim kendimce... birden kendimi güçsuz hissettim birden içim çekildi.. butun umudum gitti bitti... bilmiyorum çok farkli duygular hissettim... evet aglamam yanlisti cunku hicbir zaman birinin mutlulugu benim uzuntum olmadi.. ama bu kez oldu... ben 4 senede sayisiz hormon tedavisiz sayisiz kere agri uzuntu hayal kirikligi yasarken , 2 ay kadar kisa bir surede hamile kaldi.

Vardir bundada rabbimin bi bildigi dedim. Ama isyan da ettim cok pişmanim...

Eltim istemedigimizi biliyor kesin bir dille istemedigimizi belirtmiştim. Şimdi 1 ay arayla allahm nasip eder de tutarsa bu tup bebek ne derim bilmiyorum.

Biliyorsunuz eltiler arasinda boyle cekismeler olur ya , acaba dermi beni kiskandi da yapti diye çnku oyle bir kiz soyler yani. Yuzume de soyler hani istemiyordun ne olduda yaptin hemen benden sonra der... cok kararsizim kizlar. Hersey hazir ocagi bekliyoruz.

Kimin ne dicegi çok önemli olmasın sizin için
siz 6 ay sonrada tedaviye başlayıp hamile kalsaniz bile yine eltiniz konuşacaktir
Siz ocakta başlayın tedavinize boşverin

neden bukadar ağladı herkes onu anlamadım yani

Allah en kısa zamanda size evlatlar nasip etsin

Canım seni gerçekten çok iyi anlıyorum benimde öyle çok ağlamişliğim var bu kıskançlık değil başka bişey başka bi duygu benim daha eltim yok ama etraftan yakın akrabalardan evlenip bi kaç ay içinde hamile kalan çok kişi vardı etraf bilip bilmeden bizim hakkımızda kötü konuştu(eşime üzüleni mi ararsın benimle evlendi çocuğu olmicak diye... kilodan bebeğin tutunacak yeri yok rahimde diyen mi olmadı kambur bile yaptılar beni halbuki sorunda ikimizdeydi inan hala ağlayarak yazıyorum daha neler neler) irdelediler de irdelediler herkes prof. kesildi başımıza ama ben kimseni benim hakkımda ne söylediğini ne konuştuğunu dinlemedim kulaklarımı tıkadım tedavime başladım benimde kimse bilmiyor tedavi olduğunu ilki düşük oldu RABBIM bize bidaha nasip etti tedaviyle INŞAALLAH RABBIM sağlıklı sıhhatli yavrularımızı kucağimiza almayı nasip etsin ümmet-i muhammedle şuan herkese de duyurdum herkesin dili bağlandı sen güzel düşün bitanem eğer sen ALLAH'IN izniyle hamile kalırsan ve elitinde sana kötü şeyler söylerse dikkate bile alma o onun kalitesini gösterir hiç bir zamanda umutsuzluğa kapılma dua et bol bol bide isyan ettiğin için hemen tövbe et RABBIM'IN elbette bildiği birşey vardır RABBIM INŞAALLAH sanada sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin sizinde yüreğimizdeki evlat hasretinizi kucağınıza evladinizi aldığınızda dindirsin RABBIM...

Canım günaydın hiç sormadım, bilmiyorum o yüzden. Sanırım oyle yok olsa bilgilendirirlerdi.
Senin mide bulantıların basladı mı? Benim sabahları oluyor genelde oda bazen çok bazen çok az.

Canım sen onun ne diyeceğini hiç takma, tedavine odaklan. Stresten olumsuz herseyden uzak dur. Sürpriz oldu dersin. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Allah yardımcın olsun tedavinde inşallah olumlu sonuçlar alırsın.

Canım günaydın hiç sormadım, bilmiyorum o yüzden. Sanırım oyle yok olsa bilgilendirirlerdi.
Senin mide bulantıların basladı mı? Benim sabahları oluyor genelde oda bazen çok bazen çok az.
Yok bitanem arada biraz oluyo bulantı sonra geçiyo kusmadım daha elhamdülillah

Yok bitanem arada biraz oluyo bulantı sonra geçiyo kusmadım daha elhamdülillah
Ben sabahları kusarsam kusuyorum canım oyle aşırı olmuyor benimde. Bu arada sağlık ocagına gittim kayıt yaptılar. 19. Haftada gel dediler tetanoz aşısı vuracaklarmış. Bir de bu tedaviye baslamadan once yaptırdıgımız kan testlerini istediler.

Ne güzel konuşmussun canım.Allah söylettirmiş inşallah.Senin gibi bende hamiş kalırım

Ben bugün hastaneye gittim gitmez olaydım başka bi hastane doktor değişik bebeğimi görmek istiyorum ama karından dedim usg makinesi dibin dibi gibi bişey kilolu olduğum için şu içtim baya bi dedi bebek bulanik gözüküyo belli olmuyo kalp atımını göremiyorum bi tuvalete git gel dedi gittim geldim bu sefer bi şeyler kipirdiyo ama anlamadım dedi nasıl bi doktora denk geldim anlamadım üzdü beni ama şimdi iyiyim kalbim ferah çünkü dr çok değişikti şuan 7+6 haftaliğim o 7+3 hesapladı ama usg kağıtlarını karşılaştırınca daha büyümüş gibi en güzeli bol bol dua edip
8. ini Beklemek alttan baksam daha iyi anlarim dedi izin vermedim güvenemedim keşke gitmeseydim o dr RABBIM yavrumu sağlıklı sıhhatli bir şekilde ümmet-i muhammedle kucağıma almayı nasip etsin INŞAALLAH

Birde rapor çikarttiricam dedim sen kendi dr güveniyosun dimi diye sordu evet dedim rapor çıkartırım ama ben mesuliyet kabul etmiyorum falan diyo halbu ki genetik kağıdımı da gösterdim dedim artık hocam istiyosaniz kağıt imzalayım dedim çok kendine güvensiz bir doktordu

Ya canım benim kıyamam sen kendini üzme kafanada takma bebeğin gayet iyidir. Maalesef her doktor ilgili olmuyor. İnsanın moralini bozmak icin yaratılmıs bazıları. En güzeli tüp bebek doktorumuz. O yüzden ne olsa ona sorup ona gidiyorum. Ayın 8’ini bekle Bol bol duaya devam kuzum. Herşey yolundadır Allah’ın izniyle.

Canim takılma sen böyle şeylere.Bebegin seninle.Kendi doktorundan başka doktora gitme bence canım.Boşu boşuna üzülmüşsün.Yazık minnağına onuda üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…