2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Ben igne vuruluyorum malesef ne zamana kadar kullancaz acaba bunlari
Düne kadar bende hem iğne hem fitil kullanıuodum. İğneyi bana haftada ikiye düşürdü. Fitili sabah akşam devam dedi. İki hafta daha bu şekilde devam edicez. Sanırım iki hafta sonra kesecek bana hepsini. Merkezine göre değişiyor cnm ilaç kullanımları. Bebişler sağlıklı olsun da razıyım ben ilaç kullanmaya :)

Progestan fitil kullanan arkadaşlar ne kadar uzanıyorsunuz? Ben bir saat yatıyorum çok sıkılıyorum vallahi:) yarım saat yeterlimidir acaba?
Canım ben fitili kullandıktan sonra 10 veya 15 dk geziniyorum sonra bi saat yatıyorum kimi diyo gezineceksin kimi diyo yat kalkma bende böyle bişey uyguluyorum

Kızlar ikinci adet tarihi geldiğin de yine adet sancısı gibi ufak ağrılar yaşadınız mı

Kızlar ikinci adet tarihi geldiğin de yine adet sancısı gibi ufak ağrılar yaşadınız mı
Canım benimki 5 Ocak’ta ama hafiften adet ağrım oluyor. Bunlar normalmiş ve bir süre olacakmış.

Canım benimki 5 Ocak’ta ama hafiften adet ağrım oluyor. Bunlar normalmiş ve bir süre olacakmış.
Dünden beri biraz ağrım var korkmadım desem yalan olur akintimda var renksiz kokusuz bir şekilde sürekli tuvalete gidip gidip duruyorum bişey mi oldu diye sormak istedim saol bitanem içim rahatladi RABBIM INŞAALLAH korktuğumuz şeylerden bizleri korusun ve yavrularımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağimiza almayı nasip etsin

Dünden beri biraz ağrım var korkmadım desem yalan olur akintimda var renksiz kokusuz bir şekilde sürekli tuvalete gidip gidip duruyorum bişey mi oldu diye sormak istedim saol bitanem içim rahatladi RABBIM INŞAALLAH korktuğumuz şeylerden bizleri korusun ve yavrularımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağimiza almayı nasip etsin
Ben sürekli herşeyi doktoruma soruyorum o yüzden korkma canım :) Normal gebeliklerde bile 3 ay boyunca adet agrısı oluyormus. Birde şimdi rahim büyüyor geriliyor agrılar normal. Kim bilir orada neler oluyor :) Benim akıntımda su gibi geliyor Allah’ın izniyle birşey olmaz bebişlerimize.

Ben sürekli herşeyi doktoruma soruyorum o yüzden korkma canım :) Normal gebeliklerde bile 3 ay boyunca adet agrısı oluyormus. Birde şimdi rahim büyüyor geriliyor agrılar normal. Kim bilir orada neler oluyor :) Benim akıntımda su gibi geliyor Allah’ın izniyle birşey olmaz bebişlerimize.
INŞAALLAH kuzum valla içim rahatladı RABBIM razı olsun. ümmet-i muhammedle içinde de bizim yavrularımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağimiza almayı nasip etsin INŞAALLAH RABBIM

Kızlar ben de bir şey soracağım , pazartesi e2 değerim 216 civarındaydı bugün 883 olmuş şükür gayet iyi dediler ama forumlarda okuyorum 10.000-15.000 leri görüyorum şaşırıyorum . Bende problem de yok ama değerim kıyaslama yapınca düşük geldi salı günü OPU m olacak sanırım o zamana kadar katlanır mı acaba ?? Folikuller buyudukten sonra mı hızlı artıs oluyor degerde ? Bilgisi olan aydınlatabilir mi ?? Teşekkürlerr
Canım senin ilk e2 değerin tedavinin kaçıncı gününde 216ydı.Benimde ilk kontrolümde 335 çıktı o yüzden merak ettim

INŞAALLAH kuzum valla içim rahatladı RABBIM razı olsun. ümmet-i muhammedle içinde de bizim yavrularımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağimiza almayı nasip etsin INŞAALLAH RABBIM
Merhaba fitile bağlı agrilarinizda oluyor mu. Sanki fitil yapınca gaz sancısı Rahime bi ağrı yapıyor. Değişik bi ağrı sizde de bar miydi

Merhaba fitile bağlı agrilarinizda oluyor mu. Sanki fitil yapınca gaz sancısı Rahime bi ağrı yapıyor. Değişik bi ağrı sizde de bar miydi
Olmazmi bitanem ya bazen kramp gibi giriyo korkuyorum sonra rahatlıyorum gaz sancisiymiş diye ama benim şuan adet dönemim ondan ağrım oluyo transferden sonraki ağrı gibi bide işte akintim oluyo

Kızlar opu öncesi ağda yaptırmakta bir sakınca var mıdır ?

Dün akşam çatlatma iğnemi vurdum canım yarın sabah ALLAH ın izniyle OPU var dualarınıza beni de katın çok heyecanlıyım :KK36:
İnşallah saglıklı bol güzel embriyolarınız olsun canım

Canim ben daha yeniyim ama ilk adet tarihinde bende agri cektim sag sola yatabiliyordum duz yatinca karnim felaket aciyordu. Sonra adet zamani gecti agrilarim gidince ben bi an dedim ne oluyor kesin bu da gitti . Sonra arastirdimki normalmis. Seninde normal canim sivilcem bile cikmisti 12.gunu test gunu yani.

X