2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Canım şimdi nasılsın nasıl gidiyo hamilelik.Benim de hala lekelenmelerim oluyo habire yatıyorum.Şu an günde üç kez progestan hap,crinone jel,haftada bir pruloton depot iğne yaptırıyorum
Şimdi çok skr daha rahatım lekelenmem yok ama kemiklerim ağrıyor gecelwri hangi tarafa yatsam.o taraf bacağım çok fena krampta giriyor

Şimdi çok skr daha rahatım lekelenmem yok ama kemiklerim ağrıyor gecelwri hangi tarafa yatsam.o taraf bacağım çok fena krampta giriyor
Benim de kasık kemiklerimde ağrı oluyo.Malesef lekelenmem de var inşallah erken doğum yapmam.Bende kramp yok kramp için magnezyum veriyo genel de doktorlar

Güzeldi canım yalnız sezeryan için 39.haftada alıyoruz falan dedi bana baya geç geldi.37. 38. Haftalarda sezeryanla doğum yapanları okuyunca kafam baya karıştı bakalım hayırlısı olsun

Canım ne kafak geç alsa o kadar iyi erken almasinin bı bı anlami yok bence. Sezeryanla genelde 39 haftanın içinde alırlar yani 38 haftayı tamamlaman gerekiyor eğer acil bir durum yoksa

Canım ne kafak geç alsa o kadar iyi erken almasinin bı bı anlami yok bence. Sezeryanla genelde 39 haftanın içinde alırlar yani 38 haftayı tamamlaman gerekiyor eğer acil bir durum yoksa
Evet geç olması daha iyu tabi ki ben yatmaktan bunaldığım için çok geç geldi :)

P purple81 canım sen ne zaman kavuşuyosun minnoşlarına :) Doktorun gün verdi mi

Canım nasılsın? Bugün son kontrol vardı. Cumartesi sabahı kısmetse oğluşuma kavuşuyorum :)
Ayy çok sevindim Darısı bana inşallah :) Ben yine aynı çoğunlukla yatarak gün geçiriyorum kafayı yemek üzereyim Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Hayırlısı olsun canım. Şimdi nasılsınız? Küvözden çıktımı minnoşlar :)
Teşekkür ederim canım darısı başına inşallah :) İlk günlerde çok zorlandım ama şuan her gün süt götürüp emziriyorum sağlıkları yerinde çok şükür. Çarşamba günü çıkacaklar Allah’ın izniyle :) Tam 14 günlük oldular mis kokulularım. Allah herkesi sağ salim evladıyla kavuştursun. Ve isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin :)

cok gecmis olsun Allah anali babali buyutsun ins. ama bunada pozitif bakalim bence miniklerin eve gelene kadar sen de kendini toparlamis olacaksin ve bomba gibi bi baslangic yapacaksin
Teşekkür ederim canım:) Valla gercekten oyle oldu agrım sancım kalmadı. Onlar geldiğinde daha da dinç olacagım :)

Allah ayırmasın bida inşallah canım çarşambaya az kaldı

merhaba arkadaşlar. benim 10. gün beta değeri 455 çıktı 2 gün sonra ikiye katlaması gerekio bildiğiniz gibi ama 12. gün 515 çıktı. çift embriyo transferi yapılmıştı. böyle bi durum yaşayıp olumlu sonuç alan varmı. yada neler yaşadınız sonrasında

Aslında ilk değer gayet iymiş ikinci degerinle ilgili doktorun ne diyo.Büyük ihtimalle artışı takip etmek için 2 günde bir kan vericeksin.Yapabiliceğin tek şey bol dinlen stres yapma nasipte varsa keseyi kalp atışını duyarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…