- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 35
Ay kıyamam ben onlara ya33+4 te doğum oldu canım. 2000 kg ve 2250 kg. 14 gündür küvözdeler.
Canım en sağlıklı olan zamanına yakın olandır herhangi bir risk yoksa.Benim oğlum 39 hf içindeyken sezeryan oldu,inşallah bi sıkıntı olmaz da kızım da 39 da alınır diyorumGüzeldi canım yalnız sezeryan için 39.haftada alıyoruz falan dedi bana baya geç geldi.37. 38. Haftalarda sezeryanla doğum yapanları okuyunca kafam baya karıştı bakalım hayırlısı olsun
Oncelikle gozun aydin canim coktandir girmiyidum topige gorunce cok sevindim bebislwrinde iyiymis insallah sag salim cikmissinizdir hastanedenKızlar benim dün gece suyum geldi bu sabah dogum yaptım. Bebeklerim iyiler ama bir süre küvözde kalacaklar. Dualarınızı beklerim
Mrb bende coktandir girmemistim topige dogum yapanlar cogalmis .hizla bebislerimize kavusuyoruz .-Gul- artik yavas yavas sira sana geliyor hayirlisi sende bitirmissin zamani .saglikla kavusslim insaljah bebisletimizeKızlar nasılsınız nasıl gidiyo.Yine topiğimiz çok sessiz :)EdilaH canım bebişin nasıl.İnşallah iyisinizdir ❤
Amin canım.Ya zaman geçiyo da gel bi de bana sor resmen askerler gibi şafak sayıyorum günler geçmek bilmiyo benim için.Öyle böyle artık bitiricez erken gelmesin de ben beklerim napıyım :) Sen nasılsın bebişe ciciler alıyomusun annesi :)Mrb bende coktandir girmemistim topige dogum yapanlar cogalmis .hizla bebislerimize kavusuyoruz .-Gul- artik yavas yavas sira sana geliyor hayirlisi sende bitirmissin zamani .saglikla kavusslim insaljah bebisletimize
Amin canim allah sanada kolaylik versin.inan bana ilk zamsnlarda bi kac bise aldim sadece kiyafet ama baska birsey alma isini bir ay sonra yapariz diye dusunuyorum.acikcasi ne alacagimi da bilmeyince boyle oluyorAmin canım.Ya zaman geçiyo da gel bi de bana sor resmen askerler gibi şafak sayıyorum günler geçmek bilmiyo benim için.Öyle böyle artık bitiricez erken gelmesin de ben beklerim napıyım :) Sen nasılsın bebişe ciciler alıyomusun annesi :)
Amin saol canım.Senin daha vaktin var ne de olsa elbet alınır.Benim de çok eksiğim var pek fazla bişey almadım yarın gidip tamamlamaya çalışıcam bakalım.Dışarı çıkamadığım için çoğu şey kaldıAmin canim allah sanada kolaylik versin.inan bana ilk zamsnlarda bi kac bise aldim sadece kiyafet ama baska birsey alma isini bir ay sonra yapariz diye dusunuyorum.acikcasi ne alacagimi da bilmeyince boyle oluyor
Olsun canim dogumdan sonra alirsin bi hastaneden cikip gelecek kadar olsunda ihtiyacina gore alirsin.yattigin gunlerin tadini cikarirsin insallahAmin saol canım.Senin daha vaktin var ne de olsa elbet alınır.Benim de çok eksiğim var pek fazla bişey almadım yarın gidip tamamlamaya çalışıcam bakalım.Dışarı çıkamadığım için çoğu şey kaldı
Amin canım dua ediyorum artık inşallah doğumdan sonra rahat ederim diye şöyle az gazlı,bol uyuyan,iştahlı bi oğluşum olur inşallahOlsun canim dogumdan sonra alirsin bi hastaneden cikip gelecek kadar olsunda ihtiyacina gore alirsin.yattigin gunlerin tadini cikarirsin insallah
Amin canim isim koydun mu oglunaAmin canım dua ediyorum artık inşallah doğumdan sonra rahat ederim diye şöyle az gazlı,bol uyuyan,iştahlı bi oğluşum olur inşallah
Evet canim ömer asaf olucak heralde zar zor karar verdik :) Çocuk isimsiz kalıcak diye diye karar verdik yoksa eşim de ben de çok kararsısızAmin canim isim koydun mu ogluna
Bizde oyle canim bende omer asaf i cok begeniyorum ama esim istemiyor bizde selim olarak karar verdik son dakika degismezseEvet canim ömer asaf olucak heralde zar zor karar verdik :) Çocuk isimsiz kalıcak diye diye karar verdik yoksa eşim de ben de çok kararsısız
Ben iyiyim canım çok şükür minik kızımda iyi olacak inşallah biraz nazlı büyüyoKızlar nasılsınız nasıl gidiyo.Yine topiğimiz çok sessiz :)EdilaH canım bebişin nasıl.İnşallah iyisinizdir ❤
Sizi daha öncesinden topikte görüyordum doğum yaptınız mı diye merak edip girdim siteye inşallah Rabbim evladınızı sağ salim kucağınıza almayı sağlıklı sıhhatli büyütmenizi nasip eder bu güzel duyguyu benim gibi tedavi aşamasında olan herkese nasip ederEvet canim ömer asaf olucak heralde zar zor karar verdik :) Çocuk isimsiz kalıcak diye diye karar verdik yoksa eşim de ben de çok kararsısız
Bizde selimi çok düşündük en son ömer asafa karar verdik isimleriyle yaşasın kuzucuklarımız :)Bizde oyle canim bende omer asaf i cok begeniyorum ama esim istemiyor bizde selim olarak karar verdik son dakika degismezse
İnşallah bir an önce toparlar canım.Allah yardımcınız olsun.Bebişine güç kuvvet versin.Güzel haberlerini bekliyorumBen iyiyim canım çok şükür minik kızımda iyi olacak inşallah biraz nazlı büyüyo