2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Güzeldi canım yalnız sezeryan için 39.haftada alıyoruz falan dedi bana baya geç geldi.37. 38. Haftalarda sezeryanla doğum yapanları okuyunca kafam baya karıştı bakalım hayırlısı olsun
Canım en sağlıklı olan zamanına yakın olandır herhangi bir risk yoksa.Benim oğlum 39 hf içindeyken sezeryan oldu,inşallah bi sıkıntı olmaz da kızım da 39 da alınır diyorum

P purple81 bu gün Doğum planlanmış şimdi okudum.İnşallah Sağlıkla almışsındır oğlunu kucağına Dünyanın en güzel duygusu Rabbim bize de yaşatsın inşallahsağlıkla kavuşmamızı

P purple81 canım nasılsınız ogluşunda sende iyisindir inşallah.Benim yerime öp minnoşunu :) Rabbim isteyen herkese göstersin böyle günleri

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyo.Yine topiğimiz çok sessiz :) EdilaH canım bebişin nasıl.İnşallah iyisinizdir ❤

Kızlar benim dün gece suyum geldi bu sabah dogum yaptım. Bebeklerim iyiler ama bir süre küvözde kalacaklar. Dualarınızı beklerim
Oncelikle gozun aydin canim coktandir girmiyidum topige gorunce cok sevindim bebislwrinde iyiymis insallah sag salim cikmissinizdir hastaneden

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyo.Yine topiğimiz çok sessiz :) EdilaH canım bebişin nasıl.İnşallah iyisinizdir ❤
Mrb bende coktandir girmemistim topige dogum yapanlar cogalmis .hizla bebislerimize kavusuyoruz .-Gul- artik yavas yavas sira sana geliyor hayirlisi sende bitirmissin zamani .saglikla kavusslim insaljah bebisletimize

Mrb bende coktandir girmemistim topige dogum yapanlar cogalmis .hizla bebislerimize kavusuyoruz .-Gul- artik yavas yavas sira sana geliyor hayirlisi sende bitirmissin zamani .saglikla kavusslim insaljah bebisletimize
Amin canım.Ya zaman geçiyo da gel bi de bana sor resmen askerler gibi şafak sayıyorum günler geçmek bilmiyo benim için.Öyle böyle artık bitiricez erken gelmesin de ben beklerim napıyım :) Sen nasılsın bebişe ciciler alıyomusun annesi :)

Amin canim allah sanada kolaylik versin.inan bana ilk zamsnlarda bi kac bise aldim sadece kiyafet ama baska birsey alma isini bir ay sonra yapariz diye dusunuyorum.acikcasi ne alacagimi da bilmeyince boyle oluyor

Amin canim allah sanada kolaylik versin.inan bana ilk zamsnlarda bi kac bise aldim sadece kiyafet ama baska birsey alma isini bir ay sonra yapariz diye dusunuyorum.acikcasi ne alacagimi da bilmeyince boyle oluyor
Amin saol canım.Senin daha vaktin var ne de olsa elbet alınır.Benim de çok eksiğim var pek fazla bişey almadım yarın gidip tamamlamaya çalışıcam bakalım.Dışarı çıkamadığım için çoğu şey kaldı

Olsun canim dogumdan sonra alirsin bi hastaneden cikip gelecek kadar olsunda ihtiyacina gore alirsin.yattigin gunlerin tadini cikarirsin insallah

Olsun canim dogumdan sonra alirsin bi hastaneden cikip gelecek kadar olsunda ihtiyacina gore alirsin.yattigin gunlerin tadini cikarirsin insallah
Amin canım dua ediyorum artık inşallah doğumdan sonra rahat ederim diye şöyle az gazlı,bol uyuyan,iştahlı bi oğluşum olur inşallah

Evet canim ömer asaf olucak heralde zar zor karar verdik :) Çocuk isimsiz kalıcak diye diye karar verdik yoksa eşim de ben de çok kararsısız
Sizi daha öncesinden topikte görüyordum doğum yaptınız mı diye merak edip girdim siteye inşallah Rabbim evladınızı sağ salim kucağınıza almayı sağlıklı sıhhatli büyütmenizi nasip eder bu güzel duyguyu benim gibi tedavi aşamasında olan herkese nasip eder

Bizde oyle canim bende omer asaf i cok begeniyorum ama esim istemiyor bizde selim olarak karar verdik son dakika degismezse
Bizde selimi çok düşündük en son ömer asafa karar verdik isimleriyle yaşasın kuzucuklarımız :)

Ben iyiyim canım çok şükür minik kızımda iyi olacak inşallah biraz nazlı büyüyo
İnşallah bir an önce toparlar canım.Allah yardımcınız olsun.Bebişine güç kuvvet versin.Güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…