2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Hayırlı cumalar arkadaşlar çok güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
Hayırlı cumalar canım bende bugün yeni bi doktora gidicem doğum yapmayı düşündüğüm bi hastane var bakalım memnun kalıcakmıyım

Merhaba kızlar ben de tüp bebek dondurulmuşla 7+3 hamileyim geçen hafta iki gün kahve lekelenme oldu ama sonrasında kalp atışını duyduk şükür siz lekelenme yaşadınız mı?ben çok tedirginim bu 4.deneme çünkü.3.denememde de kalp atışı durmuştu maalesef.stres yapmamalıyım tabi biliyorum ama çok korkuyorum kaybetmekten

Mrb cnm inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Yaşayan bi çok kişi var bnmde dün kahverengi tortu seklinde geldi korktum ama şükür suan kanama falan yok. Dr un igne vermiştir mutlaka pruloton ben haftada 1 yaptiriyordum yeni bıraktım. O igne düsüğü önlüyor zaten. Stres yapma kuzum.

Evet canım iğne ilaç hepsini kullanıyorum.benim de kesildi lekelenme.her an düşünüyorum kalbi durdu mu yaşıyor mu falan işte.elimde değil.perşembe randevum var.insan her gün emin olmak istiyor sürekli belirti arayıp duruyorum.normal değilim farkındayım

Seni çok iyi anlıyorum bnmde 7inci yılım Evliligimde ilk kez hamile kaldım tup bebekle. Çok korkuyorum bişey olacak diye. Rabbim korusun meleklerimizi. Hep dua ediyorum. Ayın 11 inde randevum vardı dr izine çıkmış 16 sına ertelendi nasıl bekliycem hic bilmiyorum sanki onu ekranda gormesem hamile değilmişim gibi geliyor.

. Aminn inşallah bulmuşken kaybetmeyiz,sağlıkla alırız kucağımıza.aynen canım zaman hiç geçmiyor.başka bir doktora görün istersen çok zor beklemek çünkü ben de seni anlıyorum.sanırım aynı haftalardayız.benim transfer 28 mayıs senin ki ne zaman

Korkma canım kalp atışlarını da duymuşsun.Allah’a emanet yavrularımız.Dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok.Yerleşme lekelenmesidir o endişe etme.

Nasıl geçti görüşmen canım.İnşallah içine sinmiştir
Güzeldi canım yalnız sezeryan için 39.haftada alıyoruz falan dedi bana baya geç geldi.37. 38. Haftalarda sezeryanla doğum yapanları okuyunca kafam baya karıştı bakalım hayırlısı olsun

Amin i
Amin cnm inş. Sende takvim eklesene bebegin günlük gelişimini yaziyor hem. Ayy evet bnmde transfer günüm 28 mayıs

Hamilelik takvimimi oluşturdum.Rabbim hayal kırıklığına uğratmasın inşallah.bu kadar emeklerimizin çabalarımızın sonunda kuzularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Cnm hayırlı olsun bebeğin bende 30 haftalık hamileyim benimde hep lekelenmem oldu ilk zamanlar kasık ağrım da çok fazla oldu rahim.acilmasi vardı 24 .haftama kadar hem proluton iğne hem progestan fitil.kullandim ama bak çok skr bu haftama kadar geldim inşallah sende gelirsin ve hepimiz bebekleri sağlıkla kucagimiza aliriz

Canım şimdi nasılsın nasıl gidiyo hamilelik.Benim de hala lekelenmelerim oluyo habire yatıyorum.Şu an günde üç kez progestan hap,crinone jel,haftada bir pruloton depot iğne yaptırıyorum

Bunları duydukça stresim azalıyor gerçekten.inşallah canım tşk ederim.sen de sağ Salim kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…