2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Sizi daha öncesinden topikte görüyordum doğum yaptınız mı diye merak edip girdim siteye inşallah Rabbim evladınızı sağ salim kucağınıza almayı sağlıklı sıhhatli büyütmenizi nasip eder bu güzel duyguyu benim gibi tedavi aşamasında olan herkese nasip eder :dua:
Amin canım saol iyi dileklerin için.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Daha doğuma baya var gün sayıyoruz :)

Amin canım saol iyi dileklerin için.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Daha doğuma baya var gün sayıyoruz :)
Amin canım inşallah inşallah.
Kucağına aldığın günü görürsün yakındır tatlı telaş bekleyiş bunlar :)
Göz açıp kapayana geçer son bulur özlrmin

İnşallah bir an önce toparlar canım.Allah yardımcınız olsun.Bebişine güç kuvvet versin.Güzel haberlerini bekliyorum
Amin canım benim doktorlar durumu aynı deselerde çok şükür artık oksijen makinesine bağlı olmadan kendi nefes almaya başladı yolu belki yarılamadık ama ben ümidimi hiç kaybetmedim çünkü o güçlü bir Bebek Allah’ın izniyle dahada iyi olacak
Herkes isim yazmış benim kızımın ismide Sevde Asya koyduk :anne::anne:

Amin canım benim doktorlar durumu aynı deselerde çok şükür artık oksijen makinesine bağlı olmadan kendi nefes almaya başladı yolu belki yarılamadık ama ben ümidimi hiç kaybetmedim çünkü o güçlü bir Bebek Allah’ın izniyle dahada iyi olacak
Ismiyle yasasin canim gizel isim olmus insallah en kisa surede cikar hastaneden

İsmiyle yaşasın canım.Rabbim şifa versin evinize döndüğünüzün haberini alırız inşallah müjdeli haberlerinizi bekliyoruz

O güzel ismiyle evinizin neşesi ,sesi olsun küçük prenses.O çok güçlü bir bebek:sampiyon:

Günaydın mutlu pazarlar arkadaşlar:KK36:Alışverişe başladınız mı?Ben kıyafetlerin çoğunluğunu tamamladım.Bu hafta da evi boyatıyorum.Çalışırken biraz zor oluyor ama Allah sağlık versin yeter:dua::KK15:

Günaydın mutlu pazarlar arkadaşlar:KK36:Alışverişe başladınız mı?Ben kıyafetlerin çoğunluğunu tamamladım.Bu hafta da evi boyatıyorum.Çalışırken biraz zor oluyor ama Allah sağlık versin yeter:dua::KK15:
Ben de kıyafetleri tamamladım.Dün derecesini de aldık.Tarağı,makası,beşiği herseyi tamam şükür.Hastane çantamda tamam.Yeni aldığım kıyafetlerini yıkamak kaldı yıkıyınca herşey tamam sayılır şükürler olsun bu günleri gördük.Darısı isteyen herkesin başına olsun

merhaba arkadaşlar bende tüp bebekle 5.denememizde çok şükür hamile kaldım şuan 29 haftalığım normal doğum yapmayı düşünüyorum benim gibi normal doğum düşünen var mı bukadar denemeden sonra bide tüp bebek olduğu için sanki normal hakkımız yok gibi

merhaba arkadaşlar bende tüp bebekle 5.denememizde çok şükür hamile kaldım şuan 29 haftalığım normal doğum yapmayı düşünüyorum benim gibi normal doğum düşünen var mı bukadar denemeden sonra bide tüp bebek olduğu için sanki normal hakkımız yok gibi
Allah tamamina erdirsin canım senin de pek bişey kalmamış.Ben sezeryan düşünüyorum inşallah benim hamileliğim çok zor geçti bi daha hamile kalıp kalamıycağım da meçhul o yüzden sezeryan düşünüyorum ama normal doğum yapmak istiyenler de kendine göre haklı.Doktor çok önemli normal doğumu destekliyen bi doktorsa tüp bebekle hamile kalsanda değişen bişey olmuycaktır.Rabbim hepimize kolay az ağrılı doğumlar nasip etsin

Allah tamamina erdirsin canım senin de pek bişey kalmamış.Ben sezeryan düşünüyorum inşallah benim hamileliğim çok zor geçti bi daha hamile kalıp kalamıycağım da meçhul o yüzden sezeryan düşünüyorum ama normal doğum yapmak istiyenler de kendine göre haklı.Doktor çok önemli normal doğumu destekliyen bi doktorsa tüp bebekle hamile kalsanda değişen bişey olmuycaktır.Rabbim hepimize kolay az ağrılı doğumlar nasip etsin
amin cnm inşallah aslında bizimde durum aynı bir daha nasip olur mu bilmiyorum ama onun sağlığı için katlanmak istiyorum doktorumuz destekliyor bakalım tabi önemli olan son haftalar bide onların iyiliği bide bizim 5.denemiz olmasına rağmen hiçkimse bilmiyor bebeğimizin tüp bebek olduğunu

amin cnm inşallah aslında bizimde durum aynı bir daha nasip olur mu bilmiyorum ama onun sağlığı için katlanmak istiyorum doktorumuz destekliyor bakalım tabi önemli olan son haftalar bide onların iyiliği bide bizim 5.denemiz olmasına rağmen hiçkimse bilmiyor bebeğimizin tüp bebek olduğunu
Bizde de benim ailem biliyo eşimin ailesine söylemedik.Normal doğumun bebek için anne için daha sağlıklı olduğu söyleniyo ama ben bebeğimi riske atmak istemiyorum.Oksijensiz kalma durumları falan okuyo normal doğum da o yüzden korkuyorum açıkçası hakkımizda hayırlısı

Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.Sağlıklı güzel risksiz ilerleyen bir gebelik olduğu sürece normal Doğum yapabilirsin.Venim 6yaşında oğlum var oda tüp bebek:nazar:Ben normal olsun istedim o zaman ama DR pek yanaşmadı iri bebek falan dedi 3500 doğdu.Bende korktum sezeryan oldum ama hiç anlamadım İnan.hemen ayağa kalktım,emzirdim.Allah bebeğimiz ve bizim için ne hayırlıysa onu nasip etsin:KK200::anneadayı::emir_bebek:

X