2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar mrb Allah herkese sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin bende pzt kontrole gittim 28+4 um bebeğin sıvısı sınırda dedi Dr ona üzüldüm panikledim zaten tansiyon ilacı kullanıyorum
Canım bol havuç suyu tüket suyu artırıyomuş inşallah düzelir.Tekrar artabiloyomuş üzülme inşallah düzelir

Aynen özellikle ilk gün o kadar başım döndü ki bayılıcak

Kızlar mrb Allah herkese sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin bende pzt kontrole gittim 28+4 um bebeğin sıvısı sınırda dedi Dr ona üzüldüm panikledim zaten tansiyon ilacı kullanıyorum

su ic bol bol yaz gunlerinde cok onemli

Kızlar benim dün gece suyum geldi bu sabah dogum yaptım. Bebeklerim iyiler ama bir süre küvözde kalacaklar. Dualarınızı beklerim ❤️
Ayy dün senden cevap gelmeyince acaba doğum mu yaptı demiştim içime doğmuş.Bebeklerin nasıl canım.Gününü doldurmadıkları için küvözde olmaları normal korkma inşallah 1 haftaya falan taburcu olursunuz.İnşallah herşey güzel okucak korkma dualarımız seninle normal doğum mu yaptın canım

Ayy dün senden cevap gelmeyince acaba doğum mu yaptı demiştim içime doğmuş.Bebeklerin nasıl canım.Gününü doldurmadıkları için küvözde olmaları normal korkma inşallah 1 haftaya falan taburcu olursunuz.İnşallah herşey güzel okucak korkma dualarımız seninle normal doğum mu yaptın canım
Şuan 2 yada 3 hafta diyorlar ama insallah daha kısa sürer canım. Sezaryen ile dogum yaptım. Yarın sabah taburcu olacagım ama bebeklerimi burada bırakıp nasıl giderim onu düşünüyorum. Daha onlara dokunamadım kucagıma bile alamadım.

Şuan 2 yada 3 hafta diyorlar ama insallah daha kısa sürer canım. Sezaryen ile dogum yaptım. Yarın sabah taburcu olacagım ama bebeklerimi burada bırakıp nasıl giderim onu düşünüyorum. Daha onlara dokunamadım kucagıma bile alamadım.
İnşallah kavuşmanız daha kısa sürede olur canım.Allah yardımcın olsun eminim zor gelicektir ama eve beraber gidiceginiz günleri düşün zaman çabucak geçer inşallah senin için.Şükür ki bebeklerin iyi hiç bi sağlık sorunları yok

Kızlar benim dün gece suyum geldi bu sabah dogum yaptım. Bebeklerim iyiler ama bir süre küvözde kalacaklar. Dualarınızı beklerim ❤️
Hayırlı olsun canim rabbim analı babalı büyütsün en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah

Uzun zamandır yazamıyorum kusura bakmayın arkadaşlar güzel haberler vereyim minik kızım 800 gr oldu yeni kilo almaya başladı doktorlar pek birşey demesede şimdilik durumu iyi çok şükür
Erken doğum riski olan arkadaşlara tavsiyem yeni doğan ünitesinde iyi olan bir hastane araştırsınlar benim bulunduğum yerde benim bebeğime yetersiz olduğu için başka şehire gidip orda doğum yaptım en azından anne karnında nakil olması Bebek için en iyisiydi bu konuyuda paylaşmak istedim

Uzun zamandır yazamıyorum kusura bakmayın arkadaşlar güzel haberler vereyim minik kızım 800 gr oldu yeni kilo almaya başladı doktorlar pek birşey demesede şimdilik durumu iyi çok şükür
Erken doğum riski olan arkadaşlara tavsiyem yeni doğan ünitesinde iyi olan bir hastane araştırsınlar benim bulunduğum yerde benim bebeğime yetersiz olduğu için başka şehire gidip orda doğum yaptım en azından anne karnında nakil olması Bebek için en iyisiydi bu konuyuda paylaşmak istedim
Çok sevindim canım bundan sonrasında daha çabuk toparlar inşallah.En kısa zamanda biz evimize döndük diye bizimle paylaşırsın inşallah ❤

Dünyadaki en agır sınavlardan birisi bebeklerimi orada bırakıp gelmekmiş onu anladım. Çok zor kızlar çok hemde. Allah kimseyi evladıyla sınamasın :KK43:
Amin canım.Rabbim sabır versin aynı durumda ki tüm annelere

cok gecmis olsun Allah anali babali buyutsun ins. ama bunada pozitif bakalim bence miniklerin eve gelene kadar sen de kendini toparlamis olacaksin ve bomba gibi bi baslangic yapacaksin

Çok sevindim cnm inşallah daha da güzel.haberler yazarsın bize kaç haftalikkekn doğum yapmış oldun cnm

Hayırl
Şuan 2 yada 3 hafta diyorlar ama insallah daha kısa sürer canım. Sezaryen ile dogum yaptım. Yarın sabah taburcu olacagım ama bebeklerimi burada bırakıp nasıl giderim onu düşünüyorum. Daha onlara dokunamadım kucagıma bile alamadım.[/QUOTE. Hayırlı olsun canım sayılı gün çabuk geçer derler çok şükür sağlıklı kuzular :emir_bebek::emir_bebek:Kucağına yakında alırsın minik meleklerini:nazar::dua:

Çok sevindim minik meleğine sağlıkla al inşallah minik kuzunu en kısa zamanda meleğinle birlikte evinize gitmeni dilerim:dua::anne:

X