Amin canım seninde inşallah :)Rabbim en güzel şekilde bebisini kucaguna almak nasip etsin cnm saolsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım seninde inşallah :)Rabbim en güzel şekilde bebisini kucaguna almak nasip etsin cnm saolsin
Canım 32 yaşımdayım.5 yıllik evliyim.Benimde ilk denemem olucakCanım kaç yaşındasın
Kaç yıllık evlisiniz
Bizim ilk deneme olacak
Merak ve korku var
Canım 32 yaşımdayım.5 yıllik evliyim.Benimde ilk denemem olucak
Canım bence acıbadem türkiyede her şehirde birinci diyebiliri.Diyer doktor hangi hastanede.Acıbadem biraz pahalı ama ben çok memnunum.Tavsiye ederimAdanada hangisine gitmemizi onerirsiniz...Turan Bey mi yoksa acibademdeki volkan bey mi?
ins fiyatini sordk 6300 + ilaclar....cuma gunu randevu aldik ikisinede bakcaz...bnde bi sorun cikmadi ama esimde hareketlilik sorunu var ins olur ...Canım bence acıbadem türkiyede her şehirde birinci diyebiliri.Diyer doktor hangi hastanede.Acıbadem biraz pahalı ama ben çok memnunum.Tavsiye ederim
digeri dr.turan cetin kendi tup bebek merkezi varmisins fiyatini sordk 6300 + ilaclar....cuma gunu randevu aldik ikisinede bakcaz...bnde bi sorun cikmadi ama esimde hareketlilik sorunu var ins olur ...
İyi akşamlar canım.İyim ignemi oldum geldim oturuyorum evde.Sen nasılsın napıyosun.İyi akşamalar kızlar. Nasılsınız? Bu akşam pek giren yok sanırım.
Bende annemdeyim cnm. Toplandık burada yeni yılı uğurluyoruz işte. Maksat hep beraber olmak :)İyi akşamlar canım.İyim ignemi oldum geldim oturuyorum evde.Sen nasılsın napıyosun.
2017 bizi bayağı tedavilerle zorladı, yeri geldi üzdü yerigeldi sevindirdi ama mutulukla bebeklerimizle uğurluyoruz inşallah , 2018 hepimize uğurlu gelsin bebişlerimizin sağ salim doğduğunu görelim inşallah tedavi sürecinde olan arkadaşlarımızda umarım pozitifi görürler bu duyguları onlarda yaşarla inşallah.Kızlar Rabbim hepimize hayırlı mutlu huzur ve sağlık dolu yıllar nasip etsin.Ailenizle evlatlarınızla nice mutlu yıllar dilerim..
Ben igne vuruluyorum malesef ne zamana kadar kullancaz acaba bunlariProgestan fitil kullanan arkadaşlar ne kadar uzanıyorsunuz? Ben bir saat yatıyorum çok sıkılıyorum vallahi:) yarım saat yeterlimidir acaba?
Amin.Allah razı olsun canım.Hayırlı olsun .Rabbim hayırlısıyla bebişine kavuşmayı nasip etsin darısı bana ve isteyen herkese arkadaşım-Gul- Sirf diger topikte sert tepki aldigin icin sana yaziyorum canim. Kotuler herzaman kotudur sen kotu dusunme. Gonlunden ne geciyorsa Rabbim sana nasip etsin en kisa zamanda
Aminn canim benim.herseyin hayirlsii olsunAmin.Allah razı olsun canım.Hayırlı olsun .Rabbim hayırlısıyla bebişine kavuşmayı nasip etsin darısı bana ve isteyen herkese arkadaşım