Amin canim kacinci haftada cektirdin erjken degilmiMaaşallah yakışıklıya baya baya yüzünü dönmüş poz veriyorBen Çarşamba günü ayrıntılı Usg gittim.Çok şükür her şey yolunda darısı sana ve tüm bekleyenlere
Canım gayet guzel yükselmiş boşuna kendini strese sokma.Doktorun ne diyo kese için gün vermedi miKızlar bana 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldu.
Transferin
10.günü 288.5
12.gün 630.7
14.gün 1019
16.gün 1990
Sizce değerler nasıl. 14.gün 2 ye katlanmadı değer acaba sağlıklı bir artış değil mi?nette en az %60 artış olmalı diyor 3.testimde %61 artış olmuş evet ama sağlıksız bir gebelik midir çok korkuyorum sevinemedim biledünde yaptırdım en son %95 artmış ama tam iki katı değil. Yardımcı olur musunuz
Saol canım Allah senin de evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim dr sadece kalp atışı için çağırdı 1 hafta kaldı kese bakmıyormuşCanım gayet guzel yükselmiş boşuna kendini strese sokma.Doktorun ne diyo kese için gün vermedi mi
Amin canım saol.Bak işte kalp atışı için de çağırmış korkma herşey güzel olucak burda yazılanlara da çok takılma burda yazılan herşeyi ciddiye almak çok yoruyo insanıSaol canım Allah senin de evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim dr sadece kalp atışı için çağırdı 1 hafta kaldı kese bakmıyormuş
Haklısın aslında insan elde olmadan kıyas yapıyor neden böyle çıktı benimki neden böyle oldu diye. Bir türlü içim rahat edemedi herkeste 2 katı yükseldi deyince bende haliyle kokrtum. 3.değerim %61 artmış. Hayırlısı ile inşallah sağlıkla duyarımAmin canım saol.Bak işte kalp atışı için de çağırmış korkma herşey güzel olucak burda yazılanlara da çok takılma burda yazılan herşeyi ciddiye almak çok yoruyo insanı
Başkalarıyla kıyas yapma canım Rabbim verdikten sonra her türlü verir.Stres yapma iyi düşün ki iyi olsunHaklısın aslında insan elde olmadan kıyas yapıyor neden böyle çıktı benimki neden böyle oldu diye. Bir türlü içim rahat edemedi herkeste 2 katı yükseldi deyince bende haliyle kokrtum. 3.değerim %61 artmış. Hayırlısı ile inşallah sağlıkla duyarım
Cok guzel cikmis canim allah tamamina erdirsjn insallah stres yapma kalp atisinida duyarsin insallahKızlar bana 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldu.
Transferin
10.günü 288.5
12.gün 630.7
14.gün 1019
16.gün 1990
Sizce değerler nasıl. 14.gün 2 ye katlanmadı değer acaba sağlıklı bir artış değil mi?nette en az %60 artış olmalı diyor 3.testimde %61 artış olmuş evet ama sağlıksız bir gebelik midir çok korkuyorum sevinemedim biledünde yaptırdım en son %95 artmış ama tam iki katı değil. Yardımcı olur musunuz
Yaa çok şükür canım sizler rahatlattınız beni Allah razı olsunCok guzel cikmis canim allah tamamina erdirsjn insallah stres yapma kalp atisinida duyarsin insallah
19.hf da çektirdim canım.18-22hf arası çekilebiliyor.Haftaya şehir dışına çıkacaktım gitmeden yapılsın istedim canım.Ben ikili tarama da yaptırmadım o yüzden biraz daha meraklıydımAmin canim kacinci haftada cektirdin erjken degilmi
Haklısın canım sende devamlı yatmak da zordur ama mucizen içinde seninle büyüyor kucağına alınca acısını çıkartırsın yatmanın.Bol bol gezersiniz kuzuylaYatmaktan o kadar sıkildım ki bazen patlıycak gibi oluyorum.Burdaki doktorum sorun olmaz falan dedi şeker için ama ben yine de dikkat edicem şeker konusunda elimden geldiğince.Ayrıntılı ultrasonun da bi sıkıntı çıkmamasina çok sevindim canım
Aynen canım tek hayalim o zaten dogum sonrasında güzel günleri hayal ederek gün geçiriyorum.Kalan zaman su gibi akıp geçsin hepimiz için inşallahHaklısın canım sende devamlı yatmak da zordur ama mucizen içinde seninle büyüyor kucağına alınca acısını çıkartırsın yatmanın.Bol bol gezersiniz kuzuyla
Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin canımMerhaba kizlar ilk tup bebek 12. Gun 797 15.gun 1798
Amin insallah sizce ikiz olma ihtimali varmiHayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin canım
Olabilir hakkında hayırlısı olsun.Çift embriyo transferi olanlar çoğunlukla ikiz bebek bekliyolarAmin insallah sizce ikiz olma ihtimali varmi
Bnde liste yapmıştım netten alıp kendime göre uyarladım aslında baya bir tamamladım eksiklerimi evde o eşyaları görmek bile cok heyecan vericiKızlar bebişler için alışverişler nasıl gidiyo eksikleri tamamladınız mı.Ben en son bakım çantası,gögüs ucu kremi,alt değiştirme örtüsü,Banyo gereçlerini falan tamamladım.
Amin insallah evet cift embriyo koyulduOlabilir hakkında hayırlısı olsun.Çift embriyo transferi olanlar çoğunlukla ikiz bebek bekliyolar
Merhaba kizlar ilk tup bebek 12. Gun 797 15.gun 1798