İnanıyorum tatlım hepinizden Allah razı olsun stres yapma bebeğin etkilenmesin ben erken doğum bekliyordum ama bu çok erken oldu minik kızım içeride kalmak istemedi sanırım
Kızlar merhaba dün şeker yüklemesi yaptırdım malesef şekerim yüksek çıktı.Bana diyet yolları gözüktü.Sizlerde ne var ne yok
Yarın doktoruma sorucam ama insulin kullanıcak kadar yüksek deilmiş aile sağlığı merkezinde ki doktor diyet yapması gerekiyo falan demiş eşime.Bende dün idrar verdim bakalım bugün ne demiş doktor eşim gidicekti sonuçları göstermek için.İdrar yolu enfeksiyonu Allah korusun erken doğuma falan neden oluyomuş bol su iç canım.bende gecen haftalarda yaptırdım canım normal cıkmıstı ama idrar yolu enfeksiyonum vardı ilaç kullandum. seker hamilelikte cıkiyo ama dikkat edersen sıkıntı yok. insulin kullanacak mısın
Yarın doktoruma sorucam ama insulin kullanıcak kadar yüksek deilmiş aile sağlığı merkezinde ki doktor diyet yapması gerekiyo falan demiş eşime.Bende dün idrar verdim bakalım bugün ne demiş doktor eşim gidicekti sonuçları göstermek için.İdrar yolu enfeksiyonu Allah korusun erken doğuma falan neden oluyomuş bol su iç canım.
canim gecmis olsun cnm benimde bugun saglik ocaginda sekerim 99 cikti benimde diyet yollarim var dikkat et dedi bskalim b12 dusuk d vitsmini dusuk cikti valla yarinda kontrol var napcaz bakslimKızlar merhaba dün şeker yüklemesi yaptırdım malesef şekerim yüksek çıktı.Bana diyet yolları gözüktü.Sizlerde ne var ne yok
Evet sağlık ocağında yaptırdım.Benim kanda bakıldığında yüksek çıkmamıştı aslında ama benim doktor her konuda didik didik araştirma istediği için mecburen yüklettim.Ben hamilelik başından beri 4 kez kan verdim doktorum saolsun her tahlili istedi o yüzden alıştım bana da parmak ucuna iğne batırılması daha acılı geldi.Bakalım her gün takip ederken nasıl olucak heralde ona da alışıcamMerhabalar
Şeker yüklemesini sağlık ocağında mı yaptırdın. Bnm şekerim sağlık ocagında verdiğim kan testinde hep düşük çıkıyor ztn normalde de hep düşüktür arada evde parmaktan bakıyorum açlık tokluk vs yine düşük acaba yaptırmasam mı diye düşünmüştüm. Tabi bu benim fikrim doktora danışacağım ( malesf kan vermek konusunda korkularım var şimdiden geriliyorum bnde böyle bir cinsim işte )
Canım meyve çok yeme tatlıya dikkat et sorun çıkmaz inşallah ben meyve konusunda abarttım diye boyle oldu büyük ihtimalle meyve dısında ayrıyeten tatlı falan tüketmişliğim yok bi bayramda yedim biraz o da tuz biber oldu resmencanim gecmis olsun cnm benimde bugun saglik ocaginda sekerim 99 cikti benimde diyet yollarim var dikkat et dedi bskalim b12 dusuk d vitsmini dusuk cikti valla yarinda kontrol var napcaz bakslim
İgne ucunu ayarlaman lazım normalde hiç hissetmemen lazım. İğne cok çıkıp batıyor olabilir. Bnde sağlık ocagında kan veriyorum hemşire tarihler vermişti o tarihlerd. Şimdiye kdr 2 kere verdim sanırım gelecek ay bi daha. Normalde gittiğim doktorum cok gerek görmüyor bazı şeyleri bana bırakıyor . Mesela 3.4 lü test istemedi. Perinatolog için de istersen git ben her geldiğinde detaylı bakıyorum dedi 4d ultrasonu var. Ama ben meraktan aldım randevu gideceğim maksat bir daha görmek olsun kuzuyuEvet sağlık ocağında yaptırdım.Benim kanda bakıldığında yüksek çıkmamıştı aslında ama benim doktor her konuda didik didik araştirma istediği için mecburen yüklettim.Ben hamilelik başından beri 4 kez kan verdim doktorum saolsun her tahlili istedi o yüzden alıştım bana da parmak ucuna iğne batırılması daha acılı geldi.Bakalım her gün takip ederken nasıl olucak heralde ona da alışıcam
Senin doktordan bana da lazimmış çok sıkildim benim doktorun herşeyi kurcalamasından.Ben hem 2 li hem 3 lü test yaptırdım mesela.2 li test normal çıkmasına rağmen 3 lü test yaptır dedi.Zaten bu aralar hayattan soğudum bi de doktor saolsun kurcaladıkça herşeyi böyle iyice sinir oluyorumİgne ucunu ayarlaman lazım normalde hiç hissetmemen lazım. İğne cok çıkıp batıyor olabilir. Bnde sağlık ocagında kan veriyorum hemşire tarihler vermişti o tarihlerd. Şimdiye kdr 2 kere verdim sanırım gelecek ay bi daha. Normalde gittiğim doktorum cok gerek görmüyor bazı şeyleri bana bırakıyor . Mesela 3.4 lü test istemedi. Perinatolog için de istersen git ben her geldiğinde detaylı bakıyorum dedi 4d ultrasonu var. Ama ben meraktan aldım randevu gideceğim maksat bir daha görmek olsun kuzuyu
Evet bu süreçler yıpratıcı ve stresli oluyor. Neyse az kaldı miniklerimiz zamanı gelince kollarımızada olsun da başka birşey düşünmek istemiyorum. Tek düşündüğümüz heyecanlı hazırlık aşamaları olsunSenin doktordan bana da lazimmış çok sıkildim benim doktorun herşeyi kurcalamasından.Ben hem 2 li hem 3 lü test yaptırdım mesela.2 li test normal çıkmasına rağmen 3 lü test yaptır dedi.Zaten bu aralar hayattan soğudum bi de doktor saolsun kurcaladıkça herşeyi böyle iyice sinir oluyorum
Bende tatli yiyemiyordum bayramda israr uzerine sadece iki dilim yedim.meyve ende yiyorum ama haddini asmafim sanirim bide eksi mryveler yedim hep ama ne oluyorsa anlamadim seker yuklemesini de ysptirmak istemiyorum seker sevmiyorum icemem kusarim .sen kacinci ayda yaptirdin canjm seker yuklemesini bi sıkınti oldumuCanım meyve çok yeme tatlıya dikkat et sorun çıkmaz inşallah ben meyve konusunda abarttım diye boyle oldu büyük ihtimalle meyve dısında ayrıyeten tatlı falan tüketmişliğim yok bi bayramda yedim biraz o da tuz biber oldu resmen
Amin canım inşallah.Hamilelik cidden çok değişik bi durummuş en ufak şeyleri bile kafamıza takıyoruz.Cabucak geçirsek şu zamanı da bebeklerimize kavuşsak biran önceEvet bu süreçler yıpratıcı ve stresli oluyor. Neyse az kaldı miniklerimiz zamanı gelince kollarımızada olsun da başka birşey düşünmek istemiyorum. Tek düşündüğümüz heyecanlı hazırlık aşamaları olsun
Ben 25.haftada yaptırdım 27 28.haftalara kadar yaptırılabiliyomuş canım.Şekerle benimde pek aram yok içtikten sonra resmen içim bayıldı onun dısında bi sıkıntı olmadıBende tatli yiyemiyordum bayramda israr uzerine sadece iki dilim yedim.meyve ende yiyorum ama haddini asmafim sanirim bide eksi mryveler yedim hep ama ne oluyorsa anlamadim seker yuklemesini de ysptirmak istemiyorum seker sevmiyorum icemem kusarim .sen kacinci ayda yaptirdin canjm seker yuklemesini bi sıkınti oldumu
Maaşallah yakışıklıya baya baya yüzünü dönmüş poz veriyorOglumun bu gunki pozu harika kizlar doktordan geldik bir sıkıntı yokmus 23.haftaya ayrintili icin gun aldik seker b12 d vitamini icinde bi sıkıntı olmaz dedi iyi dedi cok sukur
Canım sürecin keyfini çıkar hep olumlu güzel şeyler düşünmeye çalış.Ben hep nasıl bir oda yapsam kızıma diye düşünüyorum.Şekeri de kafana takma bir diyetisyene mutlaka git uygun bir program ayarlar sana meyve şekeri çok çabuk yükseltiyor.Ben de çok tüketiyorum bizi ne bekliyor bakalımAmin canım inşallah.Hamilelik cidden çok değişik bi durummuş en ufak şeyleri bile kafamıza takıyoruz.Cabucak geçirsek şu zamanı da bebeklerimize kavuşsak biran önce
Yatmaktan o kadar sıkildım ki bazen patlıycak gibi oluyorum.Burdaki doktorum sorun olmaz falan dedi şeker için ama ben yine de dikkat edicem şeker konusunda elimden geldiğince.Ayrıntılı ultrasonun da bi sıkıntı çıkmamasina çok sevindim canımCanım sürecin keyfini çıkar hep olumlu güzel şeyler düşünmeye çalış.Ben hep nasıl bir oda yapsam kızıma diye düşünüyorum.Şekeri de kafana takma bir diyetisyene mutlaka git uygun bir program ayarlar sana meyve şekeri çok çabuk yükseltiyor.Ben de çok tüketiyorum bizi ne bekliyor bakalım
Yatmaktan o kadar sıkildım ki bazen patlıycak gibi oluyorum.Burdaki doktorum sorun olmaz falan dedi şeker için ama ben yine de dikkat edicem şeker konusunda elimden geldiğince.Ayrıntılı ultrasonun da bi sıkıntı çıkmamasina çok sevindim canım
Aynen.Aslında fazla da yemiyorum hamileliğimden önce daha fazla yiyodum hatta ama hareket sıfır olunca şeker yülselmesi kaçınılmaz.Artık kepekli ekmek falan yiyorum bakalım inşallah daha fazla yükselmezKarbonhidratta cok çabuk şekere dönüşüyor vücutta hani cok hareket edemediğin için devamlı yatmak zorunda olduğun için metabolizma bakımında yavaşlamış olabilir yakmıyor olabilirsin bnce de cok kafaya takma biraz dikkat etsen Emin’im hiçbirşey olmaz ekmek vs azaltabilirsin meyve vs konusunda da porsiyon bakımında dikkat ettiğin sürece hiç bir sıkıntı olmaz. Neyse ki yolu yarıladın
Şöyle bir bakayım dedim, iyi ki bakmışım. Canım kepekli ekmek yeme. Şeker için sakıncalıymis. Diyetisyen bana tam buğday ya da normal ekmek dedi. Ben tam buğday yiyorum.Aynen.Aslında fazla da yemiyorum hamileliğimden önce daha fazla yiyodum hatta ama hareket sıfır olunca şeker yülselmesi kaçınılmaz.Artık kepekli ekmek falan yiyorum bakalım inşallah daha fazla yükselmez
Tamam canım saol uyardığın için demek ki kepekli ekmekte daha fazla şeker var.Bende tam buğday yerim bundan sonraŞöyle bir bakayım dedim, iyi ki bakmışım. Canım kepekli ekmek yeme. Şeker için sakıncalıymis. Diyetisyen bana tam buğday ya da normal ekmek dedi. Ben tam buğday yiyorum.