2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Hastanede yatıyorum arkadaşlar ilaçlarla sancılarım durdu ama açılma fazla olduğu için ona birşey yapamıyorlar Bebek ne kadar durursa okadar bekleyeceğiz bende başta anlamadım diğer ağrılarım gibi sandım ama farklıydı dinlenince geçmiyordu şiddetli şekilde gelip 5 -10 an sonra geçiyordu
Cok gecmis olsun canim allahim bebegini ve seni korusun .buraz gec girdim nete insallah duzelmissindir

Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var erken doğum başladı bende hastanede yatıyorum ilaçlarla sancılarım durdu rahimde açılma var dua edin olurmu Bebek be kadar dursa yaşama şansı fazla dualarınızda unutmayın ismin Halide
Allah yar ve yardımcınız olsun.Yavrunu sana seni yavruna bağışlasın:dua:

Hayırlı bayramlar arkadaşlar internetim olmadığını için hastaneden yazamadım Çarşamba günü sezeryanlanla doğum yaptım normali Bebek için tehlikeli olacağı için sancım olmadığı halde açılmayı durduramadılar kızım şimdi yoğun bakım ünitesinde onun için dua edebilirmisiniz

Hayırlı bayramlar arkadaşlar internetim olmadığını için hastaneden yazamadım Çarşamba günü sezeryanlanla doğum yaptım normali Bebek için tehlikeli olacağı için sancım olmadığı halde açılmayı durduramadılar kızım şimdi yoğun bakım ünitesinde onun için dua edebilirmisiniz
Cnm gozun aydin oncelikle allakim evladini sana bagislasin kac haftalik olmustun cnm .sen nasilsin bebisin durumu nedir alkahim tez vakitte evine bebeginle donmeyi nadip etsin cnm

Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım.İnşallah sağlıkla kucağına alıp evinize dönersin bebeğinle canım

Canım benim Allah yavrunu sana bağışlasın. İnşallah zamanla her şey yoluna girer. Arkadaşımın oğlu 900 gr doğru maşallah şimdi bir tosun ve hiçbir problemi yok. Dualarımız seninle.

Rabbim yardimciniz olsun canim bi an once toparlanir insallah bebiş

Allah kuzunu korusun sağlıkla kucaklaşın inşallah:dua:

Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Minnoşun nasıl canım inşallah iyidir :dua: Allahım korusun sana bağışlasın.En kısa zamanda beraber evinize dönmeyi nasip etsin canım

Minik kızımda iyi olacak inşallah teyzeleri ben buna inanıyorum solum cihazına bağlı değil çok şükür sadece oksijen desteği veriyorlar hergün verdikleri süt ölçüsü artıyor doktorlar birşey demeselerde ben bebeğimin iyi olacağına inanıyorum
Tabi ki iyi olucak Allahın izniyle.Solunum cihazına bağlı olmamasına çok sevindim :) En erken sürede çıkarsınız inşallah hastaneden canım.

canım Allah sağlıkla sıhhatle evinize dönmeyi nasip etsin inş

O kdr etkilendim ki günlerdir sayfaya girmek istemiyorum olumsuz birşeyle karşılaşmamak için neyse ki güzel gelişmeler var umarım en kısa sürede kollarında olur minik kuzun EdilaH EdilaH dualarım hep seninle İnan yürekten söylüyorum hatta tüm hamilelerle 2 gündür stresten kusmam tekrar başladı gece boyu kabus görüyorum bgn doktora gittim de kuzumu gördüm rahatladım.Allahım sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza. :nazar:

O kdr etkilendim ki günlerdir sayfaya girmek istemiyorum olumsuz birşeyle karşılaşmamak için neyse ki güzel gelişmeler var umarım en kısa sürede kollarında olur minik kuzun EdilaH EdilaH dualarım hep seninle İnan yürekten söylüyorum hatta tüm hamilelerle 2 gündür stresten kusmam tekrar başladı gece boyu kabus görüyorum bgn doktora gittim de kuzumu gördüm rahatladım.Allahım sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza. :nazar:
İnanıyorum tatlım hepinizden Allah razı olsun stres yapma bebeğin etkilenmesin ben erken doğum bekliyordum ama bu çok erken oldu minik kızım içeride kalmak istemedi sanırım :KK68::KK68:

Minik kızımda iyi olacak inşallah teyzeleri ben buna inanıyorum solum cihazına bağlı değil çok şükür sadece oksijen desteği veriyorlar hergün verdikleri süt ölçüsü artıyor doktorlar birşey demeselerde ben bebeğimin iyi olacağına inanıyorum
Cnm inşallah bebeğin sağ salim evine döner Allah'ım seninde gücünü artırsın

İnanıyorum tatlım hepinizden Allah razı olsun stres yapma bebeğin etkilenmesin ben erken doğum bekliyordum ama bu çok erken oldu minik kızım içeride kalmak istemedi sanırım :KK68::KK68:
Canim cok sevindim süpriz yumurtanin iyi olmasina bu kadar saprettiki asla sizi birskmayacak insallah tez zamanda evinize doneceksiniz dualarimizdasin canim allahim sabir versin sifa versin canim

Kızlar merhaba dün şeker yüklemesi yaptırdım malesef şekerim yüksek çıktı.Bana diyet yolları gözüktü.Sizlerde ne var ne yok

X