2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar bana 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldu.
Transferin
10.günü 288.5
12.gün 630.7
14.gün 1019
16.gün 1990
Sizce değerler nasıl. 14.gün 2 ye katlanmadı değer acaba sağlıklı bir artış değil mi?nette en az %60 artış olmalı diyor 3.testimde %61 artış olmuş evet ama sağlıksız bir gebelik midir çok korkuyorum sevinemedim bile:KK43: dünde yaptırdım en son %95 artmış ama tam iki katı değil. Yardımcı olur musunuz

Transferin
10.günü 288.5
12.gün 630.7
14.gün 1019
16.gün 1990
Sizce değerler nasıl. 14.gün 2 ye katlanmadı değer acaba sağlıklı bir artış değil mi?nette en az %60 artış olmalı diyor 3.testimde %61 artış olmuş evet ama sağlıksız bir gebelik midir çok korkuyorum sevinemedim bile:KK43: dünde yaptırdım en son %95 artmış ama tam iki katı değil. Yardımcı olur musunuz
Canım gayet guzel yükselmiş boşuna kendini strese sokma.Doktorun ne diyo kese için gün vermedi mi

Saol canım Allah senin de evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim dr sadece kalp atışı için çağırdı 1 hafta kaldı kese bakmıyormuş
Amin canım saol.Bak işte kalp atışı için de çağırmış korkma herşey güzel olucak burda yazılanlara da çok takılma burda yazılan herşeyi ciddiye almak çok yoruyo insanı

Amin canım saol.Bak işte kalp atışı için de çağırmış korkma herşey güzel olucak burda yazılanlara da çok takılma burda yazılan herşeyi ciddiye almak çok yoruyo insanı
Haklısın aslında insan elde olmadan kıyas yapıyor neden böyle çıktı benimki neden böyle oldu diye. Bir türlü içim rahat edemedi herkeste 2 katı yükseldi deyince bende haliyle kokrtum. 3.değerim %61 artmış. Hayırlısı ile inşallah sağlıkla duyarım

Haklısın aslında insan elde olmadan kıyas yapıyor neden böyle çıktı benimki neden böyle oldu diye. Bir türlü içim rahat edemedi herkeste 2 katı yükseldi deyince bende haliyle kokrtum. 3.değerim %61 artmış. Hayırlısı ile inşallah sağlıkla duyarım
Başkalarıyla kıyas yapma canım Rabbim verdikten sonra her türlü verir.Stres yapma iyi düşün ki iyi olsun

Transferin
10.günü 288.5
12.gün 630.7
14.gün 1019
16.gün 1990
Cok guzel cikmis canim allah tamamina erdirsjn insallah stres yapma kalp atisinida duyarsin insallah

Yatmaktan o kadar sıkildım ki bazen patlıycak gibi oluyorum.Burdaki doktorum sorun olmaz falan dedi şeker için ama ben yine de dikkat edicem şeker konusunda elimden geldiğince.Ayrıntılı ultrasonun da bi sıkıntı çıkmamasina çok sevindim canım
Haklısın canım sende devamlı yatmak da zordur ama mucizen içinde seninle büyüyor kucağına alınca acısını çıkartırsın yatmanın.Bol bol gezersiniz kuzuyla:super:

Haklısın canım sende devamlı yatmak da zordur ama mucizen içinde seninle büyüyor kucağına alınca acısını çıkartırsın yatmanın.Bol bol gezersiniz kuzuyla:super:
Aynen canım tek hayalim o zaten dogum sonrasında güzel günleri hayal ederek gün geçiriyorum.Kalan zaman su gibi akıp geçsin hepimiz için inşallah

Kızlar bebişler için alışverişler nasıl gidiyo eksikleri tamamladınız mı.Ben en son bakım çantası,gögüs ucu kremi,alt değiştirme örtüsü,Banyo gereçlerini falan tamamladım.

Kızlar bebişler için alışverişler nasıl gidiyo eksikleri tamamladınız mı.Ben en son bakım çantası,gögüs ucu kremi,alt değiştirme örtüsü,Banyo gereçlerini falan tamamladım.
Bnde liste yapmıştım netten alıp kendime göre uyarladım aslında baya bir tamamladım eksiklerimi evde o eşyaları görmek bile cok heyecan verici :KK200::anneadayı:

X