- 27 Mayıs 2018
- 562
- 600
Ahh canimm herkes ole diyo bakalm sali gunu gorecezBenim içime ikiz doğuyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh canimm herkes ole diyo bakalm sali gunu gorecezBenim içime ikiz doğuyor :)
Masallah ikizmiMerhaba kizlar ilk tup bebek 12. Gun 797 15.gun 1798
Daha belli deil haftaya sali gorecez bakalimMasallah ikizmi
Kızlar bana 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldu.
Transferin
10.günü 288.5
12.gün 630.7
14.gün 1019
16.gün 1990
Sizce değerler nasıl. 14.gün 2 ye katlanmadı değer acaba sağlıklı bir artış değil mi?nette en az %60 artış olmalı diyor 3.testimde %61 artış olmuş evet ama sağlıksız bir gebelik midir çok korkuyorum sevinemedim bile dünde yaptırdım en son %95 artmış ama tam iki katı değil. Yardımcı olur musunuz
Merhaba kizlar ilk tup bebek 12. Gun 797 15.gun 1798
Gerçekten mi canım inşallah yaabende neden iki katına yükselmediğinin sebebini çözemedim dr kese bakmıyor kalp atışı için çağırdı sadece bende dayanamadım dün yine test yaptırdım değerlerimikinize de hayırlı olsun iki tane daha ikz geliyor bence degerleriniz gayet yuksek
Hayırlı olsun.Ben 1 gün dinlenmiştim.Ertesi gün işe devam etmiştim.Tabi benim yorucu bi işim olmadığı için kendini yormadan normal hayatını yaşa bence.Hergün 2 dilim ananas yemiştim.Havuç suyu içebilirsin ve bol su tüketMerhabalar benim dün transferim gerçekleşti çok heyecanlıyım bu dönemde neler yaptınız acaba
Bülent bey çok basarılı bi doktor şansın baya yüksek o zaman hadi bakalım güzel haberler ver bize :)İlk tüp bebek denemem bütün değerlerim normal eşimde ileri hareket Yok onun dışında bir problemimiz Yok iki tane embriyo transfer ettiler bugüne kadar çok iyiydim ama artık heyecanlanmaya başladım umarım rabbim nasip eder embriyolar 5. Gün embriyosu ve kaliteliymiş transferi Bülent traş yaptı
İyi yapmışsınız canım inşallah vakti zamanında gelir kuzuBenimde dün biraz sancım oldu dr gittim çok şükür kızım iyi bende.Gaz sancısıymış neysekiBen alış verişe hala tam başlamadım.İzindeyken toplu yapacağım Allah izin verirseHalide arkadaşımızdan haber var mı kızı nasıl merak ediyorum onlarıdaRabbim sağlıkla kavuştursun inşallah birbirlerineKızlar nasılsınız.Bebişler nasıl kontrole giden var mı.Ben en son cuma günü gittim progestan hap yazmış doktor bana erken doğumu engellemek için.Pruloton depot her hafta,crinone jel her gün kullanıyodum.Şimdi bi de günde 3 kez progestan hap içiyorum inşallah bu kadar ilaç bi işe yarar da erken doğum yapmam
Amin canım.Sen yime de dikkatli ol canım kendini çok yorma hiç bi zaman bu erken doğum hiç belli olmuyo.Benim gözüm çok korktu.En son bebeğin iyi olduğunu yazmıştı ama inşallah herşey yolundadır.Hadi bakalım alışveriş yapınca yazarsın.Ben çok sakin ilerliyorum çevreme soruyorum gereksiz bişey almak istemiyorum.Doğumdan sonra duruma göre alıcaklarım da var.Bakalım hayırlısı
İyi yapmışsınız canım inşallah vakti zamanında gelir kuzuBenimde dün biraz sancım oldu dr gittim çok şükür kızım iyi bende.Gaz sancısıymış neysekiBen alış verişe hala tam başlamadım.İzindeyken toplu yapacağım Allah izin verirseHalide arkadaşımızdan haber var mı kızı nasıl merak ediyorum onlarıdaRabbim sağlıkla kavuştursun inşallah birbirlerine
Kızlar nasılsınız.Bebişler nasıl kontrole giden var mı.Ben en son cuma günü gittim progestan hap yazmış doktor bana erken doğumu engellemek için.Pruloton depot her hafta,crinone jel her gün kullanıyodum.Şimdi bi de günde 3 kez progestan hap içiyorum inşallah bu kadar ilaç bi işe yarar da erken doğum yapmam
Aynen özellikle ilk gün o kadar başım döndü ki bayılıcak duruma geldim tahmin etmiştim bende progestandan olduğunu başıma hiç öyle bişey gelmemişti.Bende su gibi akıntı oluyo okuduğum kadarıyla genelde oluyomuş normal geldi bana o yüzden.Zaten 5 gün once kana idrara baktırdım şükür bişey çıkmadıprogestan gunde 3 tane cok halsizlestirir seni canım baş donmesi yapıyor dikkat et. bide kizlar akıntınız varsa çok dikkat edin enfeksiyon belirtisi ve erken dogumu tetikliyormuş
İyi olmana çok sevindim canım Maşallah 36.haftaya gelmişsin.Ne güzel bişey kalmamış bebişine kavuşmaya Bende iyim şükür yine aynı habire yatıyorum.Erken doğum yapmıyım diye doktorum da bende elimden geleni yapıyorum.İnşallah zamanında gelirler bebekler :) ❤Buralardayim canim :) geri sayima gectik yavas yavas şükür ... iyiyiz simdilik.. sizlerde ne var ne yok?
Insallah canim riskin mi var hala senin? Bende de vardi canim ilk cocugum erken dogmustu onunla alakali bir sorundu ama bak sukur 36.haftamda bitiyor zaten 38de dogim insallah... hicc strese girme herseyin bir çözümü var ... allah dermansiz dert vermesinİyi olmana çok sevindim canım Maşallah 36.haftaya gelmişsin.Ne güzel bişey kalmamış bebişine kavuşmaya Bende iyim şükür yine aynı habire yatıyorum.Erken doğum yapmıyım diye doktorum da bende elimden geleni yapıyorum.İnşallah zamanında gelirler bebekler :) ❤
Amin canım inşallah bende senin gibi son haftaları görürüm.Ben yarım rahimli olduğum için malesef risk hiç bi zaman bitmiyo.Ş an hala crinone jel,haftda bir pruloton depot igne,cuma günü de doktor günde 3 defa almam için progestan yazmış bu kadar ilaçla iğneyle son haftalara gelirim inşallahInsallah canim riskin mi var hala senin? Bende de vardi canim ilk cocugum erken dogmustu onunla alakali bir sorundu ama bak sukur 36.haftamda bitiyor zaten 38de dogim insallah... hicc strese girme herseyin bir çözümü var ... allah dermansiz dert vermesin
Gebeligin basinda sorun yasadigini hatirliyordum canim ama devam ettigini bilmiyordum özür dilerim alinabilecek tum tedbirler alinmis insallah sende saglicakla ve zamaninda alirsin bebisini kucagina :)Amin canım inşallah bende senin gibi son haftaları görürüm.Ben yarım rahimli olduğum için malesef risk hiç bi zaman bitmiyo.Ş an hala crinone jel,haftda bir pruloton depot igne,cuma günü de doktor günde 3 defa almam için progestan yazmış bu kadar ilaçla iğneyle son haftalara gelirim inşallah