2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Aynen kıyafet için dediğin gibi büyüdükçe alırım ama süt sagma makinası,emzik, biberon,battaniye,ateş ölçer,beşiği,arabası varda var :)Keşke rahat rahat gezebilsem de alabilsem.Habire yattığım için mecburen internet üzerinden alıcam küçük şeyleri.Aslında hamileliğin en zevkli kısmı alışveriş kısmı :)

Bence de sonuçta bu gosteriş yapmak deil ki art niyette yok birbirimize fikir verme açısından güzel olur diye düşünüyorum.

Kızlar bnde baya baya araştırma yapıyorum hatta ihtiyaç listesi indirdim netten kendime göre revize ettim bazı şeyleri eve stoklamak yerine ihtiyaç olduğunda mı alsam diyorum mesela süt sağma makinası biberon steril makinası hani emzirirsem ihtiyaç olur mu ki. Çünkü çevremde bazı ark bunları hiç kullanmadı sadece emzirdiği için. Kalabalığa hiç tahammülüm yok Bebek arabası ve park yatakta model beğendim ama ikisini de netten beğendim yakından henüz göremediğim için alamadım yakından görmeden almak biraz riskli özellikle bebek arabasında

Ben doğumdan 2 ay sonra işe başlıycağım için mecburen sagma makinasını alıcam.Ama steril makinasını almayı düşünmüyorum.Temizlemek için biberonu kaynatmak yeterli o yüzden gereksiz geliyo bana.Bende beşikle bebek arabasına bi türlü karar veremiyorum internetten mi alsam yoksa her hangi bi mağazadan mı.En azından beşiği park yatak şeklinde düşünmediğim için internetten almam heralde.Şu ilerde çocuk büyüyünce yatak olabilen beşiklerden almak istiyorum bakalım

2ay sonra başlayacaksan mutlaka süt sağma makinasını al canım. bebişler zaten 6aylık olana kadar aynı odada olmamız gerek küçük bir beşik çok lazım oluyor.Ama büyüyen yataklar da çok mantıklı.Arabada hafif olan çok mantıklı tekerlerin dönüş kabiliyeti çok önemli.Kendini iyi hissettiğin bir gün bence bak canım.Mamaspapas lardan çok memnunlar genelde

Olmazsa önce küçük bi beşik alıp daha sonra şu büyüyen beşiklerden alabilirim Kafam fena karışık :) Artık bi şekilde karar vericez yapıcak bişey yok :)

Bn mamas papas baktım çok güzeldi ama ağır yani eşim yokken ben onu kapatıp araba koymam oldukça zor birazda geniş kapanıyordu bnde inglesina diye bir marka üstünde yoğunlaştım ama yakından görme şansım olamadı malesf çünkü hiçbir mağazada kalmamış cok hafif ve baston gibi kapanıyor hani ilerde baston tipi bir bebek arabasına geçiş yapmak zorunda kalmayacağım diye düşündüm

Olmazsa önce küçük bi beşik alıp daha sonra şu büyüyen beşiklerden alabilirim Kafam fena karışık :) Artık bi şekilde karar vericez yapıcak bişey yok :)

Bnde öyle düşündüm şimdi bir park yatak sonra oda yapayım diyorum ama geçen öyle bir park yatak bakmaya gittik bildiğin mobilyada gözüm kaldı alıp eve götürmek istedim gidince herşey cok güzel gözüküyor. Eşimde bnde bir gaz bekledik resmen birimiz hadi alıyoruz desek mobilyayı alıp gelecektik. Büyüyen yatak modeliydi en az 8-10 yaşa kadar kullanırdı ama acele etmek istemiyorum

kesinlikle en zevkli yönü alışveriş ve yıkama ütüleme kısmı :) beşik ve bebek arabası da önemli tabi kullanışlı olanları almak gerekiyor..

canım süt sağma makinası çok pahalı bişey alma manuel olanlardan al ama mutlaka 1 tane olsun elinde doğumda hemen süt gelmeyebiliyor veya ilerleyen zamanlarda süt birikince sağman gerekebiliyor yani bence epey ihtiyacımız olacak bişey :) biberon da 1 tane al dursun evde ama steril makinasını çok gereksiz buluyorum mis gibi kaynatıyorsun herşeyi tertemiz oluyor zaten.. bebek arabası da kolay katlanan ve bagaja sığan bir model olmalı :) yatak kısmı en zoruydu benim için oğlumda hemen oda almamıştık nasılsa 1 sene içinde alırız diye beşiğini küçük adım ama 3 yaşına kadar o beşikte yatmak zorunda kaldı şimdiki aklım olsa park yatakların en genişini alırdım :)

canım beşikte küçük bişey alma bence zaten belli bir süre senin odanda uyur geniş bi beşik alabilirsin ama oturma odasında falan kullanmak için şu küçük sallanan ana kucağı tarzı beşiklerden de alabilirsin..

Kesinlikle hafif al canım.Bende oğluma grecco almıştım tank gibi bir arabaydı tek başıma bende alıp katlıyamıyordumŞimdi bedava verseler almam.Götüntüden daha çok kullanışlı olması önemli zaten.Bastonlar çok rahat bencede

Alışveriş henüz bende başlamadım ama annem hastane çıkış setleri battaniyesini havlusunu şampuanını ağız silme mendilini içlik zıbın normal zıbın hepsini almış

benim annemde ilkinde kovasına beşiğine kadar herşeyi almıştı bunda da kıyıp aldırmam artık eli cebe atma zamanı

nerede yaptırdın canım en son tutan

Kızlar merhaba,Bizde bebiş için alışverişe başladık.Anneannesi oğluşuma beşik aldı,bende 10 lu hastane çıkışı,Havlu,Battaniye aldım.Artık geri kalanları internetten almayı düşünüyorum.Bebek arabası alıcaktım annem vaz geçirdi benim de aklıma yattı şahsen sonuçta eylüle denk geliyo doğum sonrası kış.Yaza kadar ihtiyaç olmuycak büyük ihtimalle bebek arabası o yüzden seneye yaz başı alıcam bebek arabasını.

Kızlar merhaba. Bnde 20 li hastane çıkısı ,battaniye ,alt açma ,h&m den tulum falan aldım . Yavaş yavaş almak istiyorum yoksa her gittiğimde birşeyleri toplayıp abartacağım. Heyecandan herşey aşırı güzel gözüküyor gözüme

evet canım haklısın bebek arabası konusunda ama bebek puseti almak lazım 1 tane zaten dışarı çıkarken, evde, bi yere gittiğinde hem uyutmak için hem de sallamak oyalamak için iyi oluyor... hani fotoğraf da atın bize :)

minik minik insan hepsini almak istiyor haklısın :)

güle güle kullanın cicilerinizi hepiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…