- 17 Mart 2018
- 1.531
- 3.384
Olumlu düşün olumlu olsun inş. Ben transfer gününden itibaren hep konuştum bebisimle. Kendini şimdiden olumsuza alıştırma. Hayirliysa olsun cnm inş.Yani öyle yapıcam tabi ama pek ümidim kalmadı teşekkür ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olumlu düşün olumlu olsun inş. Ben transfer gününden itibaren hep konuştum bebisimle. Kendini şimdiden olumsuza alıştırma. Hayirliysa olsun cnm inş.Yani öyle yapıcam tabi ama pek ümidim kalmadı teşekkür ediyorum
5. Gün embriyosuydu, amin hayırlıysa olsun dicek bişi yok çok teşekkürlerOlumlu düşün olumlu olsun inş. Ben transfer gününden itibaren hep konuştum bebisimle. Kendini şimdiden olumsuza alıştırma. Hayirliysa olsun cnm inş.
Ayyy bebişin cicileri çok güzel.Güle güle kullanın canım :) Bu arada Allah şifa versin canım hayırdır.Grip falan mı oldunResim isteyen arkadaşlara gelsin birkaç gündür rahatsızım oruç bile tutamadım dualarınızda bizi de unutmayın
Yaaaaa yerimmm çok güzeller hepsi güzel günlerde giysin miniğimizResim isteyen arkadaşlara gelsin birkaç gündür rahatsızım oruç bile tutamadım dualarınızda bizi de unutmayın
Çok teşekkür ederim tatlım başım ağrıyo tansiyonumu öçtüğüm zaman yüksek çıkıyor oyüzden tutmadım dr gidince ne diyecek bakalımAyyy bebişin cicileri çok güzel.Güle güle kullanın canım :) Bu arada Allah şifa versin canım hayırdır.Grip falan mı oldun
Alla alla canım tuzu fazla mı kaçırıyosun acaba.Büyük kaç çıkıyo mesela.İhmal etme doktoruna kesin sor.Hamilelikte tansiyon iyi deil diye biliyorum.Ödem falan var mı peki ödem olursa doktora gitÇok teşekkür ederim tatlım başım ağrıyo tansiyonumu öçtüğüm zaman yüksek çıkıyor oyüzden tutmadım dr gidince ne diyecek bakalım
Hafta sonu gidicem kontrole inşallah ozaman kesin sorarım ödemim var büyükte 15 yada 14 çıkıyor dün daha iyiydim ölçtüğümde 13 tü tuzlu seven insan da değilim ama bakalım ne diyecekAlla alla canım tuzu fazla mı kaçırıyosun acaba.Büyük kaç çıkıyo mesela.İhmal etme doktoruna kesin sor.Hamilelikte tansiyon iyi deil diye biliyorum.Ödem falan var mı peki ödem olursa doktora git
Canım karaciğer enzimlerine baktır doktorun ilgili bi doktorsa zaten direk bakar diye düşünüyorum.Allah korusun çok tehlikeli gebelik zehirlenmesi diye bişey var seni korkutmak istemem ama inşallah öyle bişey deildir.Hafta sonu gidicem kontrole inşallah ozaman kesin sorarım ödemim var büyükte 15 yada 14 çıkıyor dün daha iyiydim ölçtüğümde 13 tü tuzlu seven insan da değilim ama bakalım ne diyecek
Çok geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine bol sıvı almaya çalış.Vücut susuz kalmış olabilir canım.Süre uzun kendini zorlama kuzu doğsun sağlıkla tutarsın geri kalanlarıÇok teşekkür ederim tatlım başım ağrıyo tansiyonumu öçtüğüm zaman yüksek çıkıyor oyüzden tutmadım dr gidince ne diyecek bakalım
23+5 oldum ben bugün yolun yarısını geçtik şükür :) İnşallah bundan sonrası daha hızlı gecşin bebeklerimize sağ salim kavuşalım :)Kızlar herkese slm sanırım aynı ayda doğum yapacağız bende epeydir giremiyorum sayfaya çok iyi oldu tanıdık isimler görünce mutlu oldum ben 25+4 haftalık oldum sizler?
Bugün gittim doktora tatlım senin dediğin hastalığı biliyorum ablamda da var şimdilik tansiyon takibi yapıcam 14 ün üzerine çıkmazsa sorun olmaz dedi çıkarsa ilaç kullanmak zorunda kalıcam yatarak dinlenmemi istedi şimdilik öyle tahlil verdim ama sonuçları beklemedim yarın inşallah telefonda soracağımEdilaH canım nasıl oldun daha iysin inşallah.Yarın gidiceksin doktora dimi
Teşekkür ederim canım tutmuyorum zaten orucu sıvıda elimden geldiği kadarıyla almaya çalışıyorumÇok geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine bol sıvı almaya çalış.Vücut susuz kalmış olabilir canım.Süre uzun kendini zorlama kuzu doğsun sağlıkla tutarsın geri kalanları
İnşallah tahlillerin de temiz çıkar canım.Doktora giderek iyi yapmışsın tansiyon ihmale gelmiyo hamilelikte.Bol bol dinlen canım kendini yorma.Şurda zaten bişey kalmadıBugün gittim doktora tatlım senin dediğin hastalığı biliyorum ablamda da var şimdilik tansiyon takibi yapıcam 14 ün üzerine çıkmazsa sorun olmaz dedi çıkarsa ilaç kullanmak zorunda kalıcam yatarak dinlenmemi istedi şimdilik öyle tahlil verdim ama sonuçları beklemedim yarın inşallah telefonda soracağım
Çok sağol tatlım hepinizden Allah razı olsun ...İnşallah tahlillerin de temiz çıkar canım.Doktora giderek iyi yapmışsın tansiyon ihmale gelmiyo hamilelikte.Bol bol dinlen canım kendini yorma.Şurda zaten bişey kalmadı
Çok geçmiş.olsun arkadaşım ben başladım tansiyon hapına ama çok korkuyorum bebiş erken gelecek diye dua edelim birbirimizeBugün gittim doktora tatlım senin dediğin hastalığı biliyorum ablamda da var şimdilik tansiyon takibi yapıcam 14 ün üzerine çıkmazsa sorun olmaz dedi çıkarsa ilaç kullanmak zorunda kalıcam yatarak dinlenmemi istedi şimdilik öyle tahlil verdim ama sonuçları beklemedim yarın inşallah telefonda soracağım
Sanada geçmiş olsun allah yardımcın olsun tatlım dikkat et tuzlu birşey yeme birde limon sıkıp içtin mi yada sarımsak yuttunmu çabuk düşürüyor tansiyonu aklında bulunsun tabiki dua ederim ismini söylersen isminle dua etmek isterimÇok geçmiş.olsun arkadaşım ben başladım tansiyon hapına ama çok korkuyorum bebiş erken gelecek diye dua edelim birbirimize