2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Hayırlı olsun kuzunuz . Cinsiyeti ne zaman öğrendiniz. Benim de çarşamba kontrol var 11+1 olcaz ogrenirmiyiz ki cok merak ediyoruz

Bende yavaş yavaş alıcam.3 ay kaldı az az alalım anca biter doğuma kadar.Bir anda paldır küldür almak istemiyorum.Gereksiz şeylere para vermek istemiyorum açıkçası o yüzden düşünerek acele etmeden alıcam

Evet bebek puseti alıcam ayrıyeten o olmazsa olmaz.Canım beşigi daha kurmadık karton pakette duruyo.Diyerlerini de yıkadık bugün yoksa atardım fotolarını.Ben civilden aldım beşik,10 lu hastane çıkışı,battaniye,havlu gayet uygun geldi tavsiye ederim

Hayırlı olsun kuzunuz . Cinsiyeti ne zaman öğrendiniz. Benim de çarşamba kontrol var 11+1 olcaz ogrenirmiyiz ki cok merak ediyoruz
Canım 11 haftalıkken tahminen söyler doktor yanılma payı çok yüksek oluyo.Benim 12 haftalıkken doktor yahmini kızdı.16.Haftada erkek dediler.Yani doğru olmuyo genelde erken tahminler

Bn bazı markaların bebek reyonunu inceledim beğendiklerimi sepete ekledim kampanya vs oldugu zaman mailime msj falan gelince hemen değerlendirmek için çünkü bazen indirim+ kampanya kodu ile cok uygun alışverişler yapmışlıgım var

Benim hiç üyeliğim yok arada bakınıyorum ne denk gelirse artık.İndirim denk gelince burdan paylaşalım.

Merhaba benim bugün transferin 8. Günüydü bu gece 9 a giricem, dün başlayan bel de regl sancılarım var acaba normalmidir yoksa negatif mi, sizler bu tarz şeyler yaşadınız mı ağrı sızı oldu mu merak ediyorum.. 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bana

Bende de regl ağrısı olmuştu hatta çok korkmuştum regl olucam diye.Inşallah sende benim gibi pozitifi görürsün canım.

Cnm bnde bugün 7.gun blast embriyo traneferi oldum. Bel ağrısı kasik agrisi ve kramplar yaşadım bn. Bugün idrar testi yaptım çıktı çok şükür. Cuma test günüm normalde ama perşembe vericem. İnş sende pozitifi gorursun.

Ayy amin inşallah tebrik ediyorum, bende yarın sabah bi idrar testi yapmayı düşünüyorum, çok heycanlıyım ve çok korkuyorum bi yandan hayırlsı olsun :))

Ayy amin inşallah tebrik ediyorum, bende yarın sabah bi idrar testi yapmayı düşünüyorum, çok heycanlıyım ve çok korkuyorum bi yandan hayırlsı olsun :))
Tsk ederim cnm. İnş sende o ikinci çizgiyi görürsün bnm gibi mutluluktan Ağlarsin . Şimdi perşembe kan vericem bakalım inş güzel çıkar değer. Hayırlısı olsun hepimiz için

Tsk ederim cnm. İnş sende o ikinci çizgiyi görürsün bnm gibi mutluluktan Ağlarsin . Şimdi perşembe kan vericem bakalım inş güzel çıkar değer. Hayırlısı olsun hepimiz için
Malesef bugün idrar testinde çıkmadı, 5. Gün embriyosu olsaydı çıkardı herhalde çokda ümitlenmeye gerek yok dimi bugün 9. Gün

Malesef bugün idrar testinde çıkmadı, 5. Gün embriyosu olsaydı çıkardı herhalde çokda ümitlenmeye gerek yok dimi bugün 9. Gün
Canım kesin doğru sonuç kan tahlilidi.İdrar testleri yanlış çıkabiliyo.Gebelik testi bozuk olabiliyo.Burda gebelik testinde çıkmayıp kanda hamile olduğunu öğrenenler çok oldu bence kan tahlilini bekle

Canım kesin doğru sonuç kan tahlilidi.İdrar testleri yanlış çıkabiliyo.Gebelik testi bozuk olabiliyo.Burda gebelik testinde çıkmayıp kanda hamile olduğunu öğrenenler çok oldu bence kan tahlilini bekle
Yani öyle yapıcam tabi ama pek ümidim kalmadı teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…