2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Peki sen ilk aylarda naptin cnm kslp atisini duydukdan snra filn yine hep evdemiydin ev islerini yemegini camasir idlerini filn halledebildinmi gunluk rutin isleri yaptinmi yoksa yatip dinlendinmi hep ilk uc ay onmli ya bn napmam gerek bu surecte yorma diyolar yorma derken neyi kasdediuolar bnm napmam gerek yardimci olursaniz ev islerimi filn yapamicakmiuim

Canım o kdr yoğun bel degil ama kalça ağırısı yaşadım ki yatsam da gezsem d aynı idi şuan gecti sayılır sadece cok ayakta veya yürüdüğüm de oluyor ama dinlenince geçiyor. 9 haftaya kdr bir çok işimi yaptım ben mesela ama ağır kaldırmadım tabi ki ama sonrası tam bir kabus bulantı tansiyon düşüklüğü şeker düşüklüğü falan derken ztn gözümü açmadan gec gündüz yattım şuan eskiye döndüm gayet iyiyim yine işlerimi kendim yapıyorum ufak tefek. Yani belki de herşey yolunda bile olsa yorgunluktan yapamayacaksın. Allah'a cok şükür bnm de hiçbir tehlikem yoktu ama 2,5 sene sonra kavuşunca ztn ister istemez kendini koruyorsun.

Anladim cnm tesekkurler ayrintiliua var benim ozaman daha
Canim şimdiden randevu al gidiceksen ben gitmeni tavsiye ederim en onemlisi ayrıntılı ultrason.19.haftadan 23.haftaya kadar gidebilirsin ama en ideal zaman 21. 22.haftalarmış

Canim şimdiden randevu al gidiceksen ben gitmeni tavsiye ederim en onemlisi ayrıntılı ultrason.19.haftadan 23.haftaya kadar gidebilirsin ama en ideal zaman 21. 22.haftalarmış
Ben ozele gidiyorum doktorda ben yonlendirecegim sizi dedi ama randevu cuk mu zor

-Gul- -Gul- canım ben de sonomar dan randevu aldım. sen memnun kaldın mı doktordan? ne kadar surdu ultrason? cd rapor gibi bi sey verdiler mi. ayrilirken

Ben ozele gidiyorum doktorda ben yonlendirecegim sizi dedi ama randevu cuk mu zor
Eger gidiceğim yer yoğun bi yerse erkenden randevu alman gerekebilir.Sonraki süreclerde uygun gün bulamıyabilirsin.Tabi heryer için geçerli deil bu durum.Ben 3 hafta oncesinden almıştım randevuyu ne olur ne olmaz diye.Doktorun yönlendiricekse sorun olmaz heralde

-Gul- -Gul- canım ben de sonomar dan randevu aldım. sen memnun kaldın mı doktordan? ne kadar surdu ultrason? cd rapor gibi bi sey verdiler mi. ayrilirken
Evet memnun kaldım canım yarım saat sürdü.Sonunda rapor verdi cd şeklinde değil ama.Bide bebeğin 4d fotosunu çekip veriyo doktor.

Evet memnun kaldım canım yarım saat sürdü.Sonunda rapor verdi cd şeklinde değil ama.Bide bebeğin 4d fotosunu çekip veriyo doktor.
peki ayrıntılı ultrasondan sonra kendi doktoruna ne zaman gorunmeyi düşünüyorsun. bir de hala şahin beye mi gidiyorsun ben birakmak zorunda.kaldım bütçemize agir geldi :KK43:

peki ayrıntılı ultrasondan sonra kendi doktoruna ne zaman gorunmeyi düşünüyorsun. bir de hala şahin beye mi gidiyorsun ben birakmak zorunda.kaldım bütçemize agir geldi :KK43:
Dün ayrıntılıdan önce dokyorumdaydım zaten bi sıkıntı çıkmazsa sonucu 1 ay sonra gelirken getir dedi bizde öyle yapıcaz.Ben pozitiften sonra mümin beye devam etmeye başladım hala da gidiyorum.Benim riskli olduğu için mecburen iki doktora devam ediyorum.Baya masraflı oldu ama yapıcak bişey yok

lizz_1702 lizz_1702 En son kontrolüm salı günüydü bir kızım bir oglum olacak insallah çift yumurta ikizleri. Kızım 1306 gr oğlum 1309 gr. Boy 36 ve 37 cm civarıydı ikiz oldukları için tam boy vermiyorlar :)

maaşallah ya kocaman olmuşlar canım.. ben küçük doğmalarından çok korkuyorum ondan niyeyse takıldım bu kilo durumuna

İyi akşamlar hayırlı iftarlar arkadaşlar:dua:Sayfayı biraz öne çekelim:rapci:Ben başka yere yazmıyorum bu sayfanın yeri benim için çok önemli:KK200:hepinize sevgiler...

İyi akşamlar hayırlı iftarlar arkadaşlar:dua:Sayfayı biraz öne çekelim:rapci:Ben başka yere yazmıyorum bu sayfanın yeri benim için çok önemli:KK200:hepinize sevgiler...
Hayırlı iftarlar canım.Arada bakınıyorum yazan yok diye bende yorum yazmıyorum açıkçası.Dediğin gibi benim için de çok özel burası daha tedaviye başlamadan önce açmıştım burayı zaman çok çabuk geçiyo :) Ilerleyen günlerde alışverişe başlayınca aldıklarımı buradan paylaşıcam sizden de bekliyorum.Topiğimiz de sessizleşmemiş olur birbirimize de fikir vermiş oluruz hemde

Hayırlı iftarlar canım.Arada bakınıyorum yazan yok diye bende yorum yazmıyorum açıkçası.Dediğin gibi benim için de çok özel burası daha tedaviye başlamadan önce açmıştım burayı zaman çok çabuk geçiyo :) Ilerleyen günlerde alışverişe başlayınca aldıklarımı buradan paylaşıcam sizden de bekliyorum.Topiğimiz de sessizleşmemiş olur birbirimize de fikir vermiş oluruz hemde
Evt cok guzel olur burdan paylasmak ama bu yolda hala uyras veren arkadaslar var bence onlarin fikrini de almak isterim onlarda uygun gorurde olur brnim icin hepimiz bu yoldan gectik uzulmelerini istemem

evet evet alışveriş yapalım artık dimi kızlar erken değil.. kendimi nasıl tuttum bu zamana kadar anlamıyorum ama daha hiçbirşey almadım :):)

evet evet alışveriş yapalım artık dimi kızlar erken değil.. kendimi nasıl tuttum bu zamana kadar anlamıyorum ama daha hiçbirşey almadım :):)
Aynen bende daha hiçbişey almadım.Yavaş yavaş almamız lazım artık.İnsan nerden başlıycağını da bilemiyo.Almamız gereken o kadar çok şey var ki.Allah yardımcımız olsun :)

Aynen bende daha hiçbişey almadım.Yavaş yavaş almamız lazım artık.İnsan nerden başlıycağını da bilemiyo.Almamız gereken o kadar çok şey var ki.Allah yardımcımız olsun :)
ay dün şöyle bir bakayım dedim ne var ne yok diye her gördüğümü almak istedim çok kötü bir durum bu durum :KK70: oğlumdan kalan giydirebileceğim şeyleri ayırdık dün. çok bir şey almam diyorum ama kendimi biliyorsam yine dayanamayıp çok çok alırım :):) ama aslında bebekler çabuk büyüyor az az alıp sık sık almamız gerekecek..

ay dün şöyle bir bakayım dedim ne var ne yok diye her gördüğümü almak istedim çok kötü bir durum bu durum :KK70: oğlumdan kalan giydirebileceğim şeyleri ayırdık dün. çok bir şey almam diyorum ama kendimi biliyorsam yine dayanamayıp çok çok alırım :):) ama aslında bebekler çabuk büyüyor az az alıp sık sık almamız gerekecek..
Senin ilkinden kalanların olması iymiş.Ben a dan z ye herşeyi almam gerekiyo benim ilk olduğu için.Ne lazım olur ne almam lazım tam da kestiremiyorum.Zor durumdayım anlıycağın :)

Senin ilkinden kalanların olması iymiş.Ben a dan z ye herşeyi almam gerekiyo benim ilk olduğu için.Ne lazım olur ne almam lazım tam da kestiremiyorum.Zor durumdayım anlıycağın :)

canım kesinlikle abartıp çok çok alma yani şimdi sadece 0-3 aylık olanları al küçülene kadar onları giydirirsin ama ekstraları fazla. mesela ağız bezi omuz bezi kundaklık bez battaniye emzik biberon süt sağma makinası yan yatırma yastığı falan filan ıvır zıvır şeyler çok fazla

Benimde ilki oğlan bu kız olunca sil baştan yenilemek lazım herşeyi.Zaten ben oğlumdan da birşey bırakmamıştım hepsini dağıtmıştım:KK3:Benim ki 6yaşında olunca:KK56:Sağolsun kızkardeşim çok erken dememe rağmen başladı alışverişe galiba bana sıra gelmeyecek:KK47:Rabbim evlat hasretiyle yanan tüm kullarına bu duyguyu yaşatsın inşallah:dua:Cesaretleri kırılmış olan arkadaşlar belki bizim yazılarımızı okuyup ki herkes için uzun ve zor bir süreçti cesaretlerini toplayıp tekrar tedavi sürecine girecekler ve mutlu haberlerini alacaklar:anne:Bence burdan paylaşım yapmamızda bir sakınca yok arkadaşlar.

X