- 5 Mayıs 2018
- 559
- 364
- 41
ben bursa dayım nerede yaptırdınızGeçmiş olsun canım ne diyelim... Benim 2 negatif oldu ondan sonra genetik testler istendi ilkinden sonra bakılmadı olmayabilir dendi. Üçüncü de başka yere gittim testler yapıldı histereskopi yapıldı rahime çizik atıldı transfer sonrası serum tedavisi uygulandı çok şükür pozitif oldu. Araştırmadan tekrar transfer yaptırma canım hem maddi hem manevi zarar çok zor süreçler Allah kolaylık versin.
Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda pozitifide gösterir inşallah.Malesef kızlar 3. denemem 3. de negatif cumartrsi neden olmadığına dair görüşmeye gideceğim ama bir taraftan kromozom testi yapalım diyorlar
3. denemede bunu soruyorsa ? ?? tüp bebek tedavinsinde birinci tüp bebek basarısız oldu ise 2. denemede nedenleri arastırılarak yapılmalı dimi ben bunu hiç yaşamadım orada aynı tüm işlemler 3 kez devam etti
dondululmuş embriom kalmadı dondurulmuş sperm var tüp bebek merkezi arıyorum bursa da prof doktor GÜRKAN UNCU BULDUM 700 TL İŞLEME BASLA BAŞLAMA İLK GÖRÜŞME ÜCRETİ İSTEDİLER TÜP BEBEK 8000-10000 TLÜzülme demek çok zor inşallah en kısa zamanda toplarsın kendini dondurulmuş embriyon yoksa merkezi değiştirebilirsin histereskopi olmadıysan onu yaptırmanı öneririm eğer rahimde yapışıklık veya perde varsa tutunmamış olabilir araştırmadan tekrar tedaviye başlama
NeredeÖncelikle çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda pozitifide gösterir inşallah.
Benim 2.denemem hiç araştırılmadan 1.gibi aynı yapıldı. Eeğer 2.de tutmazsa 3.de araştırma yapacağız demişlerdi
Şişli kolan hastanesiNerede
yumurta var + sperm var +dollenme var bölunme var +kist +myom+polip yok tutmuyor işte sebep ne ? offfNerede
ozel miŞişli kolan hastanesi
Benimde tüplerden biri tıkalı eşimde morfolojisi %1 ayrıca doğuştan gelen bazı rahatsızlıklarımda var gebe kalmaya engel hiç umudum yokken oldu. Allahtan umut kesilmez. Zamanı gelince inanki oluyoryumurta var + sperm var +dollenme var bölunme var +kist +myom+polip yok tutmuyor işte sebep ne ? offf
Merhaba canım. Allah inşallah en kisa zamanda nur topu gibi bir evlat sahibi olmanı nasip etsin.Bursa da değilim ama Bursa Acıbadem de olumlu sonuç alan çok. SAna mutlaka histereskopi yaptırmani öneririm. Pıhtılaşma testlerine baktır.Canını hiç sıkma Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmis.İnşallah en kisa zamanda güzel haberlerini alirizMerhaba kızlar SESİMİ DUYAN olursa cok memnun olurum yeni katıldım aranıza yorumlar belirtiler hisler tecrübelere dayalı bilgi almak istiyorum Bursa sonanus tüp bebek merkezinde mikro enjeksion yöntemi ile 5 emrio sorunsuz döllendi
1+1+2 kez transref oldu 1 i Öldü emrionun .SONUÇ NEGATİF hepsinde aynı yöntem düz ara koyuludu .TUTSA İYİ TUTMASA KÖTÜ demiyorum burasını ama biraz ilgi neden olmadıgı arastırlsa 1. de yada 2. de gam yemicem .3. emrio transferinde 5 gün evde yıllık ıznımı kullandım aman kasıklarımda agrı gögüslerimde sisme 6. gün idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı aman ALLAHIM öLÜYORUM MUTLULUKTAN ertesi gün yaptim çizgi felan yok yıne umidimi kesmedim kan tahlilini bekledim doktorumu aradım çok heyecanlıyım dedim gel 11. gün bakalım dedi. Gittim muayneye aldı gun sabah beni rahmin düzene girmeye başlamış öglen olumlu sonuçlarını alırız insallah dedi .AKSAMA KADAR heyecandan ne çalıştığımı bildim yerimde duaramdım 17:45 te aradılar benimde umidim kalmadı herhalde iş yerinde moralım bozlmasın diye bu saate bıraktılar diye düşündüm ve hislerim dogru çıktı gram tutmamış nasip değil ama üzerinde durmaya devam velasım . Kan testi çıkmadan benim gibi havalara girmeyinBursa da popiler değildi bu işi düzgün yapan tecrübeli arkasların yorumlarını ve tecrübelerini almak istiyorum tabi nasip kısmet bu işler cok şükür uztumden yuk kalktı tevekkeltü ALALLAH
Bol su iç canım. Enfeksiyondandir . Kendini yorma.dinlen.monurol iyi gelir gecmezse 1 Şase daha icerdinmerhaba kızlar, idrar yollarimda enfeksiyon çıktı. dun monurol sase içtim biraz evvel de kahverengi akıntım geldi. yasayan oldu mu boyle. doktorum enfeksiyondandir dedi ama endişelendim dogrusu
Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun canim.Benim doktorum doç.doktor şahin zeterogluydu ilk denemede hamile kaldım çok şükür.Sana da tavsiye ederimMerhaba kızlar SESİMİ DUYAN olursa cok memnun olurum yeni katıldım aranıza yorumlar belirtiler hisler tecrübelere dayalı bilgi almak istiyorum Bursa sonanus tüp bebek merkezinde mikro enjeksion yöntemi ile 5 emrio sorunsuz döllendi
1+1+2 kez transref oldu 1 i Öldü emrionun .SONUÇ NEGATİF hepsinde aynı yöntem düz ara koyuludu .TUTSA İYİ TUTMASA KÖTÜ demiyorum burasını ama biraz ilgi neden olmadıgı arastırlsa 1. de yada 2. de gam yemicem .3. emrio transferinde 5 gün evde yıllık ıznımı kullandım aman kasıklarımda agrı gögüslerimde sisme 6. gün idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı aman ALLAHIM öLÜYORUM MUTLULUKTAN ertesi gün yaptim çizgi felan yok yıne umidimi kesmedim kan tahlilini bekledim doktorumu aradım çok heyecanlıyım dedim gel 11. gün bakalım dedi. Gittim muayneye aldı gun sabah beni rahmin düzene girmeye başlamış öglen olumlu sonuçlarını alırız insallah dedi .AKSAMA KADAR heyecandan ne çalıştığımı bildim yerimde duaramdım 17:45 te aradılar benimde umidim kalmadı herhalde iş yerinde moralım bozlmasın diye bu saate bıraktılar diye düşündüm ve hislerim dogru çıktı gram tutmamış nasip değil ama üzerinde durmaya devam velasım . Kan testi çıkmadan benim gibi havalara girmeyinBursa da popiler değildi bu işi düzgün yapan tecrübeli arkasların yorumlarını ve tecrübelerini almak istiyorum tabi nasip kısmet bu işler cok şükür uztumden yuk kalktı tevekkeltü ALALLAH
yumurta var + sperm var +dollenme var bölunme var +kist +myom+polip yok tutmuyor işte sebep ne ? offf
ALLAH razı olsun bu kadar yazmışsın anlatmısın bana ALİ RIZA BEY GİRİYOR en son 3. gün embrısu verildi sana kaç tane emrio yuklendi kacınıda tuttu ne kadarlık hamilesin & doğdumu bebegin :) bana 3. tansferden sonra kromozom testi yapalım dediler ama embriom kalmadı ki 3. yüklemeden yapsalar anlayacağım yada dondurulmadan once amin allah razı olsuncanım öncelikle herşeyin hayırlısı.. bende bursa soranusta tedevi görüyorum serbülent orhaner doktorum ben martın 6 sında transfer olmuştum tutmuştu 5.gün embriyosu 1.kalite 2 adette ikiside tuttu fakat düşük oldu sonrasında ben serbülent hocadan çok memnunum Allah razı olsun. çok gittim geldim çok problem yaşadım süreçte ama herzaman herşeyin en uygun zamanını bekledi benimde tutmayan transferimden sonra genetik test yapılmıştı çünkü öncesinde hiç problem yoktu gerek görmemişlerdi. daha sonra genetik testtede problem çıkmadı. yani kısmet birazda daha önceki transferimdede herşey çok iyiydi tutmamıştı ama bu son transferimde tutmuştu şartlar aynı olmasına rağmen. gürkan uncu yada gitmiştim ben tüp bebek için deil ama daha öncesinde polikistik için ben memnun kalmadım paraya fazlasıyla önem veren biri o yüzden orda tedavime devam etmedim. yani elimden geldiğince yardımcı olmak istedim sana çünkü çok iyi anlıyorum şuan seni. rabbim yardımcın olsun bu yolda uğraşan kim varsa hepimizin yüzü gülsün inşallah...
ALLAH razı olsun bu kadar yazmışsın anlatmısın bana ALİ RIZA BEY GİRİYOR en son 3. gün embrısu verildi sana kaç tane emrio yuklendi kacınıda tuttu ne kadarlık hamilesin & doğdumu bebegin :) bana 3. tansferden sonra kromozom testi yapalım dediler ama embriom kalmadı ki 3. yüklemeden yapsalar anlayacağım yada dondurulmadan once amin allah razı olsun
Canım ben de Bursa dayım . Ben Jimerdeyim . Gürkan Uncu hangi merkezde?GÜRKAN UNCU bursa TAVSİYE EDEN VAR MI?
ben bursa dayım nerede yaptırdınız